Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*Keila* @ 2011 07 19, 22:49)
Elena - nu jau cukiniju torto grozsi 4u.gif
Butinai isbandysiu

ne tik grožis,bet ir skonis thumbup.gif išbandžiau,labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Joana, negaliu susilaikyti nepaklausus, kaip bebro mesyte? skani, skonis specifinis ar nea...? idomu pasidare, niekada nevalgiau. ax.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif gal kas galetu imesti nuoroda zuvies torto ax.gif kur napoleono lakstai pertepami tunu,o toliau nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata N. @ 2011 07 20, 06:21)
labas rytas smile.gif gal kas galetu imesti nuoroda zuvies torto ax.gif kur napoleono lakstai pertepami tunu,o toliau nepamenu blush2.gif

Tortas Napoleonas su žuvimi pagal Eleną thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 20 liepos 2011 - 06:56
Jei gerai paruosta bebriena, ar kokia kita laukinio gyvuno mesa, jokio specifinio kvapo ar skonio nesijaucia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 20 liepos 2011 - 07:47
QUOTE(ewacka @ 2011 07 19, 23:26)
Joana, negaliu susilaikyti nepaklausus, kaip bebro mesyte? skani, skonis specifinis ar nea...? idomu pasidare, niekada nevalgiau.  ax.gif

mėsa minkštutė, kvapas yra pradžioje verdant, paskui nieko nesijaučia, skiriasi aišku nuo naminės mėsos, bet nėra kažkoks specifinis skonis schmoll.gif tamsi, bet ne sausa mėsytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joana @ 2011 07 19, 22:39)

Grietinėlėje troškinta bebriena  4u.gif

Idomus patiekalas, bet grietine man visai nesiderina prie mesos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 07 20, 08:59)
Idomus patiekalas, bet grietine man visai nesiderina prie mesos cool.gif

visų skoniai ir negali būti vienodi, be to, grietinės aš nenaudoju, visada darau su grietinėle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joana @ 2011 07 20, 09:04)
visų skoniai ir negali būti vienodi, be to, grietinės aš nenaudoju, visada darau su grietinėle  4u.gif

na taip, grietinele, tai irgi pieniskas produktas....bet kaip sakoma del skonio nesigincijama biggrin.gif

o as stai pasidalinsiu paprastu receptuku:

Kopustu kotletai

kopustas
svogunai
kiausiniai
manu kruopos

visko dedu is akies rolleyes.gif
Kopusta supjaustome kaip sriubai, paviriname kokias 5 minutes, per ta laika pakepiname svogunus.
I inda dedame kiausinius, manu kruopas(geriau kad butu pamirkytos vandenyje, bent 10 minuciu) dedame nukostus kopusto gabalelius ir pakepintus svogunus, viska ismaisome ir kepame blynus. Man kaip megstanciais darzoves, tai labai skanus patiekalas. Skanau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugidziu: 20 liepos 2011 - 08:30
Joana, super atrodo bebriena!!!
Pirmakart girdziu, kad grietnele netinka... ax.gif Mano nuomone, labai tinka- vistienai, zuviai....ir tt. Simtai receptu mesos tiek su grietine , tiek su grietinele, bet jei kam neskanu, aisku, skonio reikalas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dziugidziu @ 2011 07 20, 10:24)

Kopustu kotletai

o kur foto?! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 20 liepos 2011 - 09:37
QUOTE(Elena @ 2011 07 13, 11:34)
[color=darkviolet]Cukinijų suktinukai su faršu

Labai patiko thumbup.gif Toliau reikės mėgint cukinijų torčiuką, nes jau jų nebeturiu kur dėt, kiek priaugo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 07 20, 10:39)
Joana, super atrodo bebriena!!!
Pirmakart girdziu, kad grietnele netinka...  ax.gif  Mano nuomone, labai tinka- vistienai, zuviai....ir tt. Simtai receptu mesos tiek su grietine , tiek su grietinele, bet jei kam neskanu, aisku, skonio reikalas  ax.gif
Papildyta:

o kur foto?!  g.gif

Cia jau maisto derinimo principai mirksiukas.gif

foto pameciau kazkur, ieskau dar doh.gif
Atsakyti