Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mam @ 2011 07 15, 14:55)
Nu Elena, Jus ir išmastot visokių įdomių patiekalo pateikimo būdų.  Iš kur pas Jus tiek fantazijos?



Iš visur 4u.gif Iš interneto,iš televizijos laidų,iš žurnalų,iš knygų,iš vaikystės,iš kaimynės...man užtenka pamatyti...galiu ir prigalvoti toliau hihihi.gif



QUOTE(keistuole @ 2011 07 15, 15:13)
kaip gražu  bigsmile.gif
o bulvės iškepa, man vis baisu, kad kietos nebūtų



Iškepa 4u.gif Bulvės šviežios..plonai pjaustytos..o dar uždengtos su folija..tikrai iškepa...Patikrinkit su peiliu ar iškeptos ir tada jau bus tikrai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Pries kokia gera savaite, kepemes sonkauliukus ant groteliu. Visiems labai patiko, visi gyre. Esu gan pasyvi sios temos stebetoja, bet vistik nusprendziau ideti Jums foto. Zinoma, iki Ules ir Elenos net nesistengsiu dasokti, nes jos sios temos saunuoles thumbup.gif 4u.gif

Taigi, pirkau kiaulienos sonkauliukus. Susipjauciau i man patinkancias porcijas (foto matyti gerai), prieskoniavau smulkiais juodaisiais pipirais, druska, dziovintu mairunu, pyliau mazdaug stikline virinto vandens (is akies nusprendziau kiek man jo reikia smile.gif ), tada ,majonezo, ir nepagailejau cesnako, jo labai nesmulkinau.
Dejau i saldytuva pasimarinuoti. Zinoma, jei butu bent para pasimarinave, butu buve visai puiku, bet deja tiek laiko neturejau, nes sveciai jau buvo pas mus, taigi pasimarinavo saldytuve kokias 3 valandas.

Na ir kepemes ant groteliu lauke. Gavosi tikrai labai skanu smile.gif Patiekiau su virtomis svieziomis bulvemis apkeptomis bei su salotomis: agurkai, pomidorai, salota, krapai, svogunu laiskai, grietine.

Deja, spejau nufotografuoti tik sonkauliukus, nes nuo stalo viskas dingo akimirksniu ax.gif bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 15 liepos 2011 - 15:37
QUOTE(ewacka @ 2011 07 15, 15:35)
....kepemes sonkauliukus ant groteliu...


Bežiūrint atrodo net kambarys tais šonkauliukais pakvipo thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 07 13, 23:11)
mergickos patarkit plovui idealiausias koks gabalas mesos?

Mano vyras visad gamina is vistienos krutineles. Man tooooks skanus buna. Kad nebutu sausas, jis kazkaip nepilnai nupila nuo ryziu vandeni bei kepinant morkas ir mesyte lieka aliejuko.
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 07 13, 23:11)
mergickos patarkit plovui idealiausias koks gabalas mesos?

aviena arba ėriena mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=grange,2011 07 02, 21:06]


Aš šiandien dariau blynelius su įdaru, nu paprastas, bet bais skanuus "patiekalas", priminsiu..

user posted image

thumbup.gif Skanesniu blyneliu neteko ragauti ,labai dekoju uz receptuka,visiems rekomenduoju aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sabbatini: 16 liepos 2011 - 09:39
Priminkit blyneliu recepta... blush2.gif

Radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 16 liepos 2011 - 13:24
QUOTE(Ulė @ 2011 07 09, 07:42)
Mielinės mini picos "minutėlė"


Kepem sitas mini picas.Gavosi super. thumbup.gif Tik musu seimynai,megstanciai pavalgyti vienos normos nepakako. doh.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 07 14, 15:07)
Baltarusiški varškėčiai


Megstamiausi mano vaiku varskeciai. thumbup.gif Kai pasakau ,kad gaminsiu varskecius is karto klausia ,ar baltarusiskus.... biggrin.gif
Atsakyti
Picos- rolai

user posted image


Tešlą naudojau picos"minutėlė" labai man ji patinka.


Picos padui:

Stikline 200 ml.

3 stiklinės miltų
1 stiklinė šilto vandens
3 šaukštai aliejaus
11 gr. sausų mielių
3 šaukšteliai medaus
žiupsnelis druskos
česnako miltelių

Šiltame vandenyje ištirpinti medų, supilti mieles permaišyti , palikti minutėlei, kol supilsime į indą miltus, supilame vandens ruošinį, aliejų, druską, česnako miltelius. Užminkome minkštą, elastingą tešlą ir pastatome šiltai 5 min.
Viskas tešla paruošta. Visas stebūklas, kad medus pagreitina darbą mielėm.

Įdarui:

500 gr. maltos jautienos ir kiaulienos bendrai
200 gr. smulkiai pjaustytos vištienos
paprika
pievagrybiai
česnakas, svogūnas
raudonėlis
druska, pipirai
pomidorų padažas
sūris

user posted image


Pakepinti faršą, vištieną, svogūną, papriką, česnaką, pievagrybius, suberti kapotą raudonėli. Pagardinti druska ir pipirais.
Iš tešlos iškočioti lakštą, ant jo negausiai pritarkuoti sūrio, pakočioti, kad sūris įsispaustu. Sudėti negausiai įdaro.

user posted image

Susukti į roletą ir padalinti lygiom dalim.

user posted image

Supjaustyti tešlą, dėti į skardą ir ranka gerokai paspausti, paformuoti.

user posted image


Patepti pomidoru padažu, dėti po šaukštą likusio įdaro ir užtarkuoti sūriu

user posted image


Kepti įkaitintoje orkaitėje 180 C apie 20 min.
Skanaus !!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 16 liepos 2011 - 15:09
JAUTIENOS VELINGTONAS



1,5 kg jautienos file
50 g sviesto
100 g pievagrybiu
2 cesnako skilteles
150 g kepenu pasteto(nebutina)
400 g sluoksniuotos bemieles teslos
Druska, pipirai
1 kiausinis

Jautienos file istrinti su druska ir pipirais. Puse sviesto istirpinti didelej keptuvej ir apkepti jautiena is visu pusiu, kol pasidengs ruda plutele. Su visa keptuve (arba perdeiti i kita karsciui atsparu inda) deti i 200 C orkaite ir kepti 20 minuciu . Isimti ir leisti atvesti.
Grybus ir cesnaka smulkiai supjaustyti ir apkepti likusiam svieste 5 minutes. Sumaisyti su pastetu, padruskinti pagal skoni.
Tesla truputi pakocioti( pasilikti truputi papuosimui). Ant vidurio tepti pasteta, ant jo deti jautiena . Uzlenkiant galus, suvynioti mesa i tesla. Patepus kaiusinio plakiniu usspaudyti krastus. Viska perkelti i kepimo skarda, "siule" zemyn. Is pasiliktos teslos ispjaustyti norimas formas ir jomis papuosti virsu. Patepti kiausinio plakiniu, pradurti kelias skyles virsuj ir kepti 200 c orkaiteje 1 h (truputi ilgiau jei norit labiau iskepusios mesos). Jei virsus pradeda per greitai ruduoti, pridengti folija. Iskepus, palaukti 15 min pries pjaustant, kad sultys mesoj susistovetu.
Patiekti su padazu: 0,5 stiklines grietines + 3 v.s. krienu, viska gerai ismaisyti.

user posted image
user posted image

http://deliciouseurope.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(Sigitaw @ 2011 07 16, 17:15)
JAUTIENOS VELINGTONAS
1


nu vaizdas thumbup.gif kazi gal ir is kiaulienos iseitu taip? tik kokia deti gal kumpi koki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 07 16, 20:12)
nu vaizdas thumbup.gif  kazi gal ir is kiaulienos iseitu taip? tik kokia deti gal kumpi koki? g.gif



aš darau panašiai su nugarine ir špinatais dar apkloju nugarinę, ant viršaus tešlą, neturiu tik foto blush2.gif
Atsakyti