Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Ulė @ 2011 07 13, 21:06)
Elena bigsmile.gif nu geras, cukinija ir as darysiu eilej jau stovejo bigsmile.gif agurkaiii blink.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Ir mane jau kaip suintrigavo agurkai doh.gif Tikrai keleta stiklainiu pabandysiu smile.gif
Aciu,Elena uz receptuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 07 13, 13:34)
Agurkai kopūstų lapuose

O vadinami vasarinai kopūstai ar gerai stovi? Nes mes marinuodavom rudeninius. g.gif Gal nepaliekat žiemai jų? Manau, žiemai ir neliks, nes taip skaniai atrodo jūsų marinuoti agurkų suktinukai thumbup.gif
Atsakyti
mergickos patarkit plovui idealiausias koks gabalas mesos?
Atsakyti
[quote=Elena,2011 07 13, 14:34]
[color=darkviolet]Cukinijų suktinukai su faršu

Vakar buvo isbandyta. Super!! Labai skanu, paprasta thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ulė,2011 07 06, 09:47]
Daivutes naminiai makaronai
...

Noriu gaminti šiuos makaronus.Kiek panašiai išeina makaronų iš tokios masės tešlos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 liepos 2011 - 07:37
QUOTE(mamytė23 @ 2011 07 14, 13:35)
Noriu gaminti šiuos makaronus.Kiek panašiai išeina makaronų iš tokios masės tešlos?

400 gr. miltų
100 ml. šalto vandens
2 kiaušiniai
druskos

suskaičiavus išeina, kad ~500 gramų su viršum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 07 09, 07:42)
Mielinės mini picos "minutėlė"

vakar dariau sia pica,tikrai laaabai skani gavos wub.gif super receptukas.
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 07 14, 14:19)
400 gr. miltų
100 ml. šalto vandens
2 kiaušiniai
druskos

suskaičiavus išeina, kad ~500 gramų su viršum mirksiukas.gif

tai su mėsa kartu gaunasi taip jau normaliai ax.gif ,na pas mane yra du vyriškiai kurie dauuuug... valgo tai užtai ir klausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2011 07 14, 13:35)

mes valgem 2 suauge ir 2 vaikai 4u.gif

Baltarusiški varškėčiai

user posted image

Receptas Sonatinos, ji rašo:

500 gr. varškės
2 kiaušiniai
6 v. š. cukraus
žiupsnelis druskos
100 gr. miltų + 50 gr. miltų varškėčiams apvolioti
100 gr grietinės
šiek tiek aliejaus varškėčiams apkepti

Varškę ištrinti su 4 v. š. cukraus ir druska. Įmušti 1 kiaušinį ir 1 baltymą. Trynį palikti įdarui. Gerai išmaišyti. Suberti miltus ir dar kartą išmaišyti.

Iš tešlos formuoti rutuliukus, juos apvolioti miltuose ir suformuoti dubenėlius.
Dubenėlius apkepti įkaitintoje keptuvėje šlakelyje aliejaus iš vienos pusės. Dėti į kepimo skardą.

Grietinę išmaišyti su 2 v. š. cukraus ir tryniu. Įdarą išpilstyti į varškėčius ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Patiekti su mėgstama uogiene ar jogurtu. Skanaus!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 14 liepos 2011 - 14:17
kaip skaniai atrodo varskeciai, dievinu tokius wub.gif

siandien kaip tik ruosiuosi gaminti cukiniju suktinukus su farsu, tikiuosi pavyks ax.gif
Atsakyti
tai pas mus tie du vyrai valgo už du,tai tada reikia daryti 4 vyram,man ir vaikui 5 metukų doh.gif

mėsos dėjau 900gr.,nes tiek buvau šaldiklyje užsišaldžius tai teko visko dadėti.
Jeigu liks makaronų,tai kaip geriau daryti su likučiu: apdžiovinti ir dėti į šaldiklį ar nedžiovintus dėti į šaldiklį?
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 07 13, 23:11)
mergickos patarkit plovui idealiausias koks gabalas mesos?

man tai skaniausias plovas kai yra siek tiek riebaliuku ax.gif riebi srandine,kumpis su riebalu ,tik ne liesa mesa,nes plovas bus sausasir neskanus schmoll.gif cia kaip kam rolleyes.gif
Atsakyti