Ule, kiek iseina picos is jusu nurodytu produktu teslai? kiek asmenu?
QUOTE(Tomutė @ 2011 07 10, 14:26)
Ule, kiek iseina picos is jusu nurodytu produktu teslai? kiek asmenu?
tokiu kaip mano parodyta 14, arba 2 vidutinio dydzio
Jonete, kaip smagu,sakiau kad superinis padas
Labukas, ieskau kazko skaniai idomaus is kalmaru bet gal kas galit pasidalit isbbandytais receptais
Ir aš Ulės picą dariau, padas tikrai labai geras, o dar ir kildinti nereikia, kartosiu nekart turbūt
Vištiena marinuota kefyre su bazilikais
Jums reikia:
vištienos (pas mane šlaunelės)
Marinatui:
kefyras 200 ml.
3 valg.šaukštai smulkinto baziliko
4 valg.šaukštai aliejaus
4-6 skilt.česnako
1 arbt.šaukštelis druskos
juodieji pipirai pagal skonį
garnyrui bulvės
šviežios bulvės gerai išplauname,apverdame pasūdytame vandenyje.
Visus marinato ingridientus sumaišome ir užpilame ant vištienos.
Uždengiame ir paliekame 6-8 valandom šaldytuve.
Jei laikysit trumpiau,tai laikykite kambario temperatūroje.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C,sudedame mūsų vištieną į kepimo indą ir kepame 40 min. apverčiant.
Maždaug prieš 10 min iki kepimo pabaigos sudedame apvirtas bulvės.
Jums reikia:
vištienos (pas mane šlaunelės)
Marinatui:
kefyras 200 ml.
3 valg.šaukštai smulkinto baziliko
4 valg.šaukštai aliejaus
4-6 skilt.česnako
1 arbt.šaukštelis druskos
juodieji pipirai pagal skonį
garnyrui bulvės
šviežios bulvės gerai išplauname,apverdame pasūdytame vandenyje.
Visus marinato ingridientus sumaišome ir užpilame ant vištienos.
Uždengiame ir paliekame 6-8 valandom šaldytuve.
Jei laikysit trumpiau,tai laikykite kambario temperatūroje.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C,sudedame mūsų vištieną į kepimo indą ir kepame 40 min. apverčiant.
Maždaug prieš 10 min iki kepimo pabaigos sudedame apvirtas bulvės.
jaz kokios bulves
Vištiena ant grotelių
Traški,sultinga, visi ragavę įvertino puikiai Ačiū Jiems
1 kg. vištienos kumpelių
pusė šaukštelio druskos
pipirų
šaukštelis kmynų
2 šaukštai sviesto
galvutė česnako
šviežių prieskoninių žolių ( raudonėlio, baziliko, rozmarino, laiškinio česnako, salierų lapų)
Vištieną ištrinti druska, pipirais, kmynais, grūstu česnaku.
Į sviestą sukapoti prieskonines žoleles, ir kiekvieną gabalėlį įtrinti sviesto mišiniu.
Palikti šiek tiek pasimarinuoti.
Kepti ant grotelių.
Skanaus!!
Vištiena ant grotelių
Traški,sultinga, visi ragavę įvertino puikiai Ačiū Jiems
1 kg. vištienos kumpelių
pusė šaukštelio druskos
pipirų
šaukštelis kmynų
2 šaukštai sviesto
galvutė česnako
šviežių prieskoninių žolių ( raudonėlio, baziliko, rozmarino, laiškinio česnako, salierų lapų)
Vištieną ištrinti druska, pipirais, kmynais, grūstu česnaku.
Į sviestą sukapoti prieskonines žoleles, ir kiekvieną gabalėlį įtrinti sviesto mišiniu.
Palikti šiek tiek pasimarinuoti.
Kepti ant grotelių.
Skanaus!!
QUOTE(Ifa @ 2011 07 12, 11:21)
Ule, ar nebandet picos pado be medaus daryt? Mano seimoj keli zmogeliukai alergiski medui, tai bijau deti. Kazin kaip butu be medaus?
ten as kaip suprantu visa paslaptis meduje ir yra (paskaitykit iki galo recepta, parasyta)
QUOTE(Ifa @ 2011 07 12, 09:21)
Ule, ar nebandet picos pado be medaus daryt? Mano seimoj keli zmogeliukai alergiski medui, tai bijau deti. Kazin kaip butu be medaus?
Gausis gerai, visada kepu picos pada (miltai, mieles, aliejus, vanduo, druska ) pagal toki recepta kaip Ules, tik medaus nededu.
Bet dabar pabandysiu su medum, ziuresiu kas gausis, ar skiriasi skonis.
Ule su Elena kaip susitarusios, abi vistiena gamino . Labai skaniai atrodo.
QUOTE(Ifa @ 2011 07 12, 11:21)
Ule, ar nebandet picos pado be medaus daryt? Mano seimoj keli zmogeliukai alergiski medui, tai bijau deti. Kazin kaip butu be medaus?
QUOTE(indria @ 2011 07 12, 11:27)
ten as kaip suprantu visa paslaptis meduje ir yra (paskaitykit iki galo recepta, parasyta)
QUOTE(mamkaa @ 2011 07 12, 11:28)
skiriasi ir gaminimo eiga ( na pas mane) ir skonis
QUOTE(indria @ 2011 07 12, 10:27)
ten as kaip suprantu visa paslaptis meduje ir yra (paskaitykit iki galo recepta, parasyta)
Chmm.....manau procesa pagreitina ne pats medus, o cukrus esantis meduje. Bandysiu su ziupsneliu cukraus daryt
QUOTE(Jugita29 @ 2011 07 11, 13:24)
Labukas, ieskau kazko skaniai idomaus is kalmaru bet gal kas galit pasidalit isbbandytais receptais
Galiu, man labai patinka koncertina pagal Oliverį:
http://www.citytv.co...oncertina-squid
Va čia lietuviška variacija:
http://gardesiai.blo...a-kalmaras.html