Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Ule, kiek iseina picos is jusu nurodytu produktu teslai? kiek asmenu?
Atsakyti
QUOTE(Tomutė @ 2011 07 10, 14:26)
Ule, kiek iseina picos is jusu nurodytu produktu teslai? kiek asmenu?

tokiu kaip mano parodyta 14, arba 2 vidutinio dydzio 4u.gif

Jonete, kaip smagu,sakiau kad superinis padas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labukas, ieskau kazko skaniai idomaus is kalmaru smile.gif bet g.gif ax.gif gal kas galit pasidalit isbbandytais receptais
Atsakyti
Ir aš Ulės picą dariau, padas tikrai labai geras, o dar ir kildinti nereikia, kartosiu nekart turbūt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Vištiena marinuota kefyre su bazilikais

Jums reikia:
vištienos (pas mane šlaunelės)

Marinatui:
kefyras 200 ml.
3 valg.šaukštai smulkinto baziliko
4 valg.šaukštai aliejaus
4-6 skilt.česnako
1 arbt.šaukštelis druskos
juodieji pipirai pagal skonį

garnyrui bulvės
šviežios bulvės gerai išplauname,apverdame pasūdytame vandenyje.

Visus marinato ingridientus sumaišome ir užpilame ant vištienos.
Uždengiame ir paliekame 6-8 valandom šaldytuve.
Jei laikysit trumpiau,tai laikykite kambario temperatūroje.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C,sudedame mūsų vištieną į kepimo indą ir kepame 40 min. apverčiant.
Maždaug prieš 10 min iki kepimo pabaigos sudedame apvirtas bulvės.


user posted image

user posted image

user posted image


Atsakyti
jaz kokios bulves wub.gif bigsmile.gif

Vištiena ant grotelių

user posted image


Traški,sultinga, visi ragavę įvertino puikiai smile.gif Ačiū Jiems smile.gif

1 kg. vištienos kumpelių
pusė šaukštelio druskos
pipirų
šaukštelis kmynų
2 šaukštai sviesto
galvutė česnako
šviežių prieskoninių žolių ( raudonėlio, baziliko, rozmarino, laiškinio česnako, salierų lapų)

Vištieną ištrinti druska, pipirais, kmynais, grūstu česnaku.
Į sviestą sukapoti prieskonines žoleles, ir kiekvieną gabalėlį įtrinti sviesto mišiniu.
Palikti šiek tiek pasimarinuoti.
Kepti ant grotelių.
Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
Ule, ar nebandet picos pado be medaus daryt? Mano seimoj keli zmogeliukai alergiski medui, tai bijau deti. Kazin kaip butu be medaus?
Atsakyti
QUOTE(Ifa @ 2011 07 12, 11:21)
Ule, ar  nebandet  picos  pado  be  medaus  daryt? Mano  seimoj  keli  zmogeliukai  alergiski  medui, tai  bijau  deti. Kazin  kaip  butu  be  medaus?

ten as kaip suprantu visa paslaptis meduje ir yra (paskaitykit iki galo recepta, parasyta) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ifa @ 2011 07 12, 09:21)
Ule, ar  nebandet  picos  pado  be  medaus  daryt? Mano  seimoj  keli  zmogeliukai  alergiski  medui, tai  bijau  deti. Kazin  kaip  butu  be  medaus?


Gausis gerai, visada kepu picos pada (miltai, mieles, aliejus, vanduo, druska ) pagal toki recepta kaip Ules, tik medaus nededu.

Bet dabar pabandysiu su medum, ziuresiu kas gausis, ar skiriasi skonis.

Ule su Elena kaip susitarusios, abi vistiena gamino smile.gif smile.gif. Labai skaniai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ifa @ 2011 07 12, 11:21)
Ule, ar  nebandet  picos  pado  be  medaus  daryt? Mano  seimoj  keli  zmogeliukai  alergiski  medui, tai  bijau  deti. Kazin  kaip  butu  be  medaus?



QUOTE(indria @ 2011 07 12, 11:27)
ten as kaip suprantu visa paslaptis meduje ir yra (paskaitykit iki galo recepta, parasyta) ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(mamkaa @ 2011 07 12, 11:28)


Bet dabar pabandysiu su medum, ziuresiu kas gausis, ar skiriasi skonis.


skiriasi ir gaminimo eiga ( na pas mane) ir skonis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2011 07 12, 10:27)
ten as kaip suprantu visa paslaptis meduje ir yra (paskaitykit iki galo recepta, parasyta) ax.gif


Chmm.....manau procesa pagreitina ne pats medus, o cukrus esantis meduje. Bandysiu su ziupsneliu cukraus daryt tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita29 @ 2011 07 11, 13:24)
Labukas, ieskau kazko skaniai idomaus is kalmaru smile.gif bet  g.gif  ax.gif gal kas galit pasidalit isbbandytais receptais

Galiu, man labai patinka koncertina pagal Oliverį:
http://www.citytv.co...oncertina-squid
Va čia lietuviška variacija:
http://gardesiai.blo...a-kalmaras.html
Atsakyti