Galima sakyti toks vyriškas patiekalas,labai jau sotus

Įdarą rinkitės pagal skonį,tinka viskas kaip ir paprastom picom.
Mano pica su skrudintą šonine.
Produktų kiekis priklauso nuo to kokio dydžio pica kepsite...ar didele..ar mažas..
Aš kepiau didelėje keptuvėje...pica dviems


Padui:
bulvės maždaug 5 vnt.vidutinio dydžio
kiaušinis 1 vnt.
miltų porą šaukštų
druskos,pipirų pagal skonį
Įdarui:
plonai supjaustytos šalto rūkymo šoninės
sūrio tarkuoto
čeri pomidorų
svogūnas
Paruošiame padą:
Bulvės nuskutame,išplauname ir sutarkuojame su burokinę tarką.Su rankomis gerai nuspaudžiame skystį.Įmušame kiaušinį,dedame miltus,druską,pipirus ir viską išmaišome.Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir formuojame iš mūsų masės didelį blyną.Apkepiname iš abiejų pusių.
Kitą kartą kepsiu dvi picas mažoje keptuvėje,nes apversti nebuvo paprasta.
Kepimo skardą išklojame su kepimo popieriumi ir dedame mūsų blyną.
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname ant sviesto.Sudedame ant servetėles.
Plonai pjaustytą šoninę apskrudiname sausoje keptuvėje.Sudedame ant servetėles kad riebalai įsigertų.
Pomidorus supjaustome per puse.
Įdarą sudedame ant mūsų bulvinio blyno ir statome į orkaitę .
Temperatūra 200C,kepimo laikas maždaug 10-15 min,kol sūris išsilydys.
Galvoju gal galima buvo kartu viską kepti,bet man kažkodėl pasirodė kad taip bus skaniau





