
Ir ,svarbiausia,kad vaikams patiko

Taigi,
Virtiniai su varške ir mėtomis
Tešlai:
apie 500 g miltų,
1 kiaušinis,
stiklinė karšto (bet neverdančio) vandens,
šaukštas aliejaus,
žiupsnelis druskos.
Įdarui:
500g varškės,
kiaušinio trynys,
sauja šviežių mėtų lapelių,
druskos.
Įdaras: į varškę dedame kiaušinio trynį,druską ir susmulkintus mėtų lapelius.Gerai išmaišyti,įštrinti.
Tešla: Supilti į miltus karštą(pasūdytą) vandenį,suminkyti,įmušti kiaušinį,apšlakstyti aliejumi ir vėl perminkyti.
Tešlą iškočioti(aš mėgstu kuo ploniau),išspausti puodeliu,ar stikline norimo dydžio apskritimus,dėti į juos įdarą ,užspausti ir užraityti.
Dėti į verdantį vandenį ir virti apie 10 minučių.
Elementarus,paprastas patiekaliukas

