Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mamairute @ 2011 06 27, 07:53)
Vadinasi tas padažas Naršarab, turguose (Karoliniškių, Kalvarijų) juodukai pardavinėja

Maximose jo taip pat yra, kaip tik dabar dar ir nupigintas pora litų
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 06 27, 19:37)
mergaites, turbut yra bandziusiu sita recepta:
http://www_neringa-b...sparneliai.html
gal kuri ir kokiu atradimu padarius.
man nesutirsteja padazas, gal kas kokiu ideju turit...o kurios dar nezino gal isbandys, nu labai labai skanu wub.gif

man lygiai taip pat padazas netirstejo ax.gif pakaitinkit ji atskirai ant ugnies, karamelizuosis, tuomet sepeteliu sutepkite sparnelius smile.gif
Atsakyti
zinokit ir kaitinau ir nieko. dabar darau vel padaza, idejau vos vos maziau medaus, daugiau saukstu acto ryziu, nes praeita karta atvirksciai dariau, gal bus geriau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 06 27, 22:51)
zinokit ir kaitinau ir nieko. dabar darau vel padaza, idejau vos vos maziau medaus, daugiau saukstu acto ryziu, nes praeita karta atvirksciai dariau, gal bus geriau. g.gif

kaitinti reiketu apie 20 min net smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 06 27, 18:29)
Apskritai tas granatų padažas man tinka prie visų mėsos patiekalų, kam patinka visokie saldžiarūkščiai dalykėliai tikrai verta nusipirkti, jis toks skystokas, tai tiks ir marinuojant ir kaip priedas prie mėsos  ax.gif  man ilgam jo užteko, pirkau IKI parduotuvėj, bet manau rasite bet kuriam didesniam prekybos centre

teisingai drinks_cheers.gif , geras daiktas

Atsakyti
Čenachai su kalakutiena

Jums reiks:

kalakutienos kumpio
morka,svogūnas,česnakai
šviežių bulvių
lauro lapų
druskos,pipirų pagal skonį

Kalakutienos kumpį supjaustome, pamarinuojame su druska, pipirais, česnakai.
Morką nuvalome,supjaustome griežiniais.
Svogūną smulkiai supjaustome.
Bulvės nuvalome ir išplauname.
Imame indėlius čenachams,dedame lauro lapus,sudedame sluoksniais mėsą,morkas,svogūną ir bulvės.Įpilame vandens kad apsemtų daržoves,dedame pagal skonį druskos,pipirų ir statome 220 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kepame apie 45-60 minučių.
Pateikiame su grietine ir pomidorų padažu.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Jergutėliau, kaip skaniai atrodo čenachai swoon.gif
O skysčio ne per daug gavosi? Jei pilu iki viršaus, buna lb daug, kaip sriubytė...o jei trečdalį, jo beveik nebūna- man taip skaniau. Bet čia jau skonio reikalas smile.gif
Kaip gražiai žiūrisi tos bulvytės nepjaustytos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 06 29, 10:00)
Jergutėliau, kaip skaniai atrodo čenachai swoon.gif
O skysčio ne per daug gavosi? Jei pilu iki viršaus, buna lb daug, kaip sriubytė...o jei trečdalį, jo beveik nebūna- man taip skaniau. Bet  čia jau skonio reikalas smile.gif
Kaip gražiai žiūrisi tos bulvytės nepjaustytos  thumbup.gif

Braškyt...maniškiai būtent mėgsta kad skysčio daugiau būtų blush2.gif Sau pyliau mažiau...gavosi kad užkepti čenachai rolleyes.gif Bet nefotkinau nes indėlis dar baisiau atrodo negu šitas...na kraštai tokie apkepę blush2.gif
Atsakyti
Vakar kepiau Ules bulviu plokstaini, tai pasakisko skonio, mes tokius minkstus labai megstam, tai bus kepamas dar daug kartu wub.gif Aciu Ulei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip i tema tie chenakai smile.gif kaip tik visko turiu einu darytis rolleyes.gif
Atsakyti
uoj merginos, ismeginau jau ir armonika ir beliasus, tai abu bus tikrai ne karta pakartoti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
Noriu prisijungti prie jūsų būrelio blush2.gif.
Dažnai skaitinėju jūsų receptus pasyviai. Kai kuriso iš jūsų tikrai mandrai gamina 4u.gif
Atnešu seną ir paprastą receotuką (atsiprašau už foto kokybę, fotkinta mobiiaku, nes fotiko nebuvo),

Vištos blauzdelės keptos orkaitėje su bulvėmis ir morkomis

user posted image

Blauzdelės,
bulvės,
morkos,

Marinatui:
Alyvuogių aliejus,
mairūnas,
peletrūnas,
kelios česnako skiltelės,
karis,
juodi pipirai, druska.

Blauzdeles užmarinuojame ir palaikome valandžiukę. Kai jau mėsytė išsimarinavus, dedame į aliejumi pateptą skardą. Bulves ir morkas supjaustytas apvoliojame norimais prieskoniais ir druska bei aliejumi. Daržoves dedame prie mėsytės ir kepame orkaitėje.
Skanaus smile.gif
Atsakyti