Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Perrin @ 2011 06 24, 19:47)
Siaip dar neteko girdeti, kad i blynu tesla piena piltu  g.gif
Paprasciausiai sutarkuoji bulves, net kazkiek nusunki to skyscio, imusi kiausini, prieskoniu, dar galima sauksta krakmola, jei bulves nelabai krakmolingos.

O aš sutarkuotas bulves pilnai nusunkiu ir užpilu verdančiu pienu, mušu kiaušinį, toliau druska, pipirai ir išmaišius kepu blynus. Man tokie daug skaniau.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2011 06 25, 10:44)
O aš sutarkuotas bulves pilnai nusunkiu ir užpilu verdančiu pienu, mušu kiaušinį, toliau druska, pipirai ir išmaišius kepu blynus. Man tokie daug skaniau.

Tai gaunasi kaip uzplikyta tesla? bigsmile.gif Skamba net labai neblogai, tikrai pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 06 25, 12:08)
Tai gaunasi kaip uzplikyta tesla?  bigsmile.gif  Skamba net labai neblogai, tikrai pabandysiu.

aš ir verdančiu pienu užpilu, nesakyčiau, kad plikyta, bet blynukai skanūs labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 06 25, 11:08)
Tai gaunasi kaip uzplikyta tesla?  bigsmile.gif  Skamba net labai neblogai, tikrai pabandysiu.

Ne nesigauna kaip plikyta, bulvių vis tiek daug daugiau būna, jos šaltos, tad ir pienas iškart atšla.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 06 24, 16:13)
Jis buvo pirktinis, bet man tikrai labai skanus  4u.gif

user posted image

Tokio padazo neteko matyt, gal neatkreipdavau demesio g.gif
Atsakyti
loveliuk, tokio padazo yra cia http://www.arti.lt/p...40-g-10729.html Kiek zinau ir Rimi yra ar budavo anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos skanaus maisto megejos biggrin.gif 4u.gif

Gal kuri gali mestelti beliasu recepta... bigsmile.gif Berods tikrai esu siose temose uztikus, o vat kai reikia ir neberandu. g.gif

Jau susiradau Beliashai - lekiu gaminti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ast_alaus: 26 birželio 2011 - 14:39
QUOTE(mikaela @ 2011 06 26, 12:57)
loveliuk, tokio padazo yra cia http://www.arti.lt/p...40-g-10729.html Kiek zinau ir Rimi yra ar budavo anksciau  mirksiukas.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2011 06 26, 11:34)
Tokio padazo neteko matyt, gal neatkreipdavau demesio  g.gif

Vadinasi tas padažas Naršarab, turguose (Karoliniškių, Kalvarijų) juodukai pardavinėja
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 06 27, 07:53)
Vadinasi tas padažas Naršarab, turguose (Karoliniškių, Kalvarijų) juodukai pardavinėja

iš Turkijos esame parsivežę padažo ir granatų marinato (kiaulienai labai tinka biggrin.gif
Atsakyti
Apskritai tas granatų padažas man tinka prie visų mėsos patiekalų, kam patinka visokie saldžiarūkščiai dalykėliai tikrai verta nusipirkti, jis toks skystokas, tai tiks ir marinuojant ir kaip priedas prie mėsos ax.gif man ilgam jo užteko, pirkau IKI parduotuvėj, bet manau rasite bet kuriam didesniam prekybos centre
Atsakyti
mergaites, turbut yra bandziusiu sita recepta:
http://www_neringa-b...sparneliai.html
gal kuri ir kokiu atradimu padarius.
man nesutirsteja padazas, gal kas kokiu ideju turit...o kurios dar nezino gal isbandys, nu labai labai skanu wub.gif
Atsakyti