Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(due drops @ 2011 06 20, 06:46)

Jeigu pirkot virtas su kiautu,tai tik nulupt reikia biggrin.gif

Jeigu pirkot virtas su kiautu,tai tik nulupt reikia biggrin.gif

nulupau , bet eina peklon su kiautu daugiau nepirksiu niekada.
Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 06 21, 19:36)

o kam juos deti i virinta vandeni? ar verdanti?  kiek laiko palaikyti? zaliu det negalima? blush2.gif  aciu  4u.gif

o kam juos deti i virinta vandeni? ar verdanti?  kiek laiko palaikyti? zaliu det negalima? blush2.gif  aciu  4u.gif


beje dėl virimo/blanširavimo - aš juos apkepinu keptuvėje ant sviesto, neverdu


Atsakyti
QUOTE(kriziukas @ 2011 06 21, 20:36)

o kam juos deti i virinta vandeni? ar verdanti?  kiek laiko palaikyti? zaliu det negalima? blush2.gif  aciu  4u.gif

o kam juos deti i virinta vandeni? ar verdanti?  kiek laiko palaikyti? zaliu det negalima? blush2.gif  aciu  4u.gif



Kai įdedi į karštą vandenį špinatai suminkštėja...tada patogiau tą įdarą sudėti bus 4u.gif Galima daryti ir su šaldytais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Can @ 2011 06 22, 01:02)

nulupau , bet eina peklon su kiautu daugiau nepirksiu niekada.

nulupau , bet eina peklon su kiautu daugiau nepirksiu niekada.

O man skaniausios su kiautu, niekada neperku be smile.gif O vartojam kaip saulėgražas. Atšildau krevetes su kiautu, keptuvėj įkaitinu aliejų, dedu pjaustytą česnaką, pjaustytą čili pipirą ir šiek tiek apkepinu, suberiu krevetes ir apskrudinu, galima užlašinti citrinų sulčių. Jei keptuvėj renkasi per daug sultinio, reik nupilt, nes troškinsis, o ne keps. Prisikepam pilna puodą ir lukštenam, o dažom į majonezą, sojos padažą, saldų aštrių pipirų padažą.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2011 06 22, 08:38)

O man skaniausios su kiautu, niekada neperku be smile.gif O vartojam kaip saulėgražas. Atšildau krevetes su kiautu, keptuvėj įkaitinu aliejų, dedu pjaustytą česnaką, pjaustytą čili pipirą ir šiek tiek apkepinu, suberiu krevetes ir apskrudinu, galima užlašinti citrinų sulčių. Jei keptuvėj renkasi per daug sultinio, reik nupilt, nes troškinsis, o ne keps. Prisikepam pilna puodą ir lukštenam, o dažom į majonezą, sojos padažą, saldų aštrių pipirų padažą.

O man skaniausios su kiautu, niekada neperku be smile.gif O vartojam kaip saulėgražas. Atšildau krevetes su kiautu, keptuvėj įkaitinu aliejų, dedu pjaustytą česnaką, pjaustytą čili pipirą ir šiek tiek apkepinu, suberiu krevetes ir apskrudinu, galima užlašinti citrinų sulčių. Jei keptuvėj renkasi per daug sultinio, reik nupilt, nes troškinsis, o ne keps. Prisikepam pilna puodą ir lukštenam, o dažom į majonezą, sojos padažą, saldų aštrių pipirų padažą.


o kiek maždaug jas kept laiko?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 06 22, 07:44)

o kiek maždaug jas kept laiko?

o kiek maždaug jas kept laiko?

Aš kokias 5 min paskrudinu, tik reik tą sultinį nupilt. Esmė apkepinimo, tik, kad lukštas šiek tiek sutraškėtų ir kad krevetės česnakų ir pipirų skonį bei kvapą įgautų.
Atsakyti
Keptas kalakutienos kumpis su provanso žolelėmis

Jums reiks:
Kalakutienos kumpio
druskos,pipirų pagal skonį
porą šaukštu majonezo
1 pok. provanso žolelių mišinio

Mėsą nuplauname, gerai nusausiname,ir įtriname su druska, pipirais.
Po to visą mėsą sutepame majonezu ir paliekame marinuotis per naktį.
Provanso žolelės supilame į lėkštę ir apvoliojame išmarinuotą mėsą iš visų pusių.
Keptuvėje išlydome gabaliuką sviesto,įpilame aliejaus ir apkepiname mūsų mėsą iš abiejų pusių...maždaug apie 3-5 minutės iš kiekvienos pusės.
Apkepintą mėsą gerai įsukame į foliją,dedame į kepimo skardą ir kepame 1 val.30 min. 200 l C.Laikas priklauso nuo kumpio dydžio.
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.
Pateikiame su daržovėmis ir pomidorų džemu.
Labai skanu dar su bruknių uogiene.

user posted image

user posted image

user posted image





Atsakyti
QUOTE(Insolente. @ 2011 06 21, 18:57)

Ojėzau, kokie barniai. Aš čia gal visai ne vietoj ir ne laiku su tuo maistu, bet, nū, pietus atnešiau...

Ojėzau, kokie barniai. Aš čia gal visai ne vietoj ir ne laiku su tuo maistu, bet, nū, pietus atnešiau...


kaip tik siandien juos ir darau, bet man gavosi tirsti ir galejau su rankom formuoti? kazin kodel?
Atsakyti
Manau, viskas dėl kiaušinio dydžio. Būsiu suklydusi nepaminėdama, kad maniškis didelis buvo. Bet, tikiuos, vis tiek pavyko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga4ka @ 2011 06 21, 16:42)

Laba visoms,internete radau labai skanu patiekala,jau dariau neviena karta,visiems labai patiko . Cia yra mano pakoreguotas,noriu pasidalinti su jumis

Laba visoms,internete radau labai skanu patiekala,jau dariau neviena karta,visiems labai patiko . Cia yra mano pakoreguotas,noriu pasidalinti su jumis


Nu, žinai, net juokinga įrašyti "mano", nors įdėtas akivaizdus plagiatas, net foto nuplagijuota. Tai kurioj vietoj čia "mano"? Kad paprika darašyta?

http://skanusgyvenim...-sprandnes.html

Ir receptas šios temos merginoms puikiai žinomas ir ypatingai kvapnus, ir skanus smile.gif
Atsakyti
gal turite kokiu skaniu patiekalu is zverienos, parnese vyras serno kumpi ir ka butu galima is jo padaryt?
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2011 06 22, 15:58)

Nu, žinai, net juokinga įrašyti "mano", nors įdėtas akivaizdus plagiatas, net foto nuplagijuota. Tai kurioj vietoj čia "mano"? Kad paprika darašyta?

http://skanusgyvenim...-sprandnes.html

Ir receptas šios temos merginoms puikiai žinomas ir ypatingai kvapnus, ir skanus  smile.gif

Nu, žinai, net juokinga įrašyti "mano", nors įdėtas akivaizdus plagiatas, net foto nuplagijuota. Tai kurioj vietoj čia "mano"? Kad paprika darašyta?

http://skanusgyvenim...-sprandnes.html

Ir receptas šios temos merginoms puikiai žinomas ir ypatingai kvapnus, ir skanus  smile.gif



aš ir nesupratau, ką ši šeimininkė norėjo čia parodyti, paėmus kito žmogaus nuotraukas ir receptą, kurį jau visos n kartų gyrė ir juo labai džiaugėsi smile.gif
Ule, dar kartą tau dėkui smile.gif 4u.gif , už visus receptus beje wub.gif
Atsakyti