Jeigu pirkot virtas su kiautu,tai tik nulupt reikia
nulupau , bet eina peklon su kiautu daugiau nepirksiu niekada.
Jeigu pirkot virtas su kiautu,tai tik nulupt reikia
o kam juos deti i virinta vandeni? ar verdanti? kiek laiko palaikyti? zaliu det negalima? aciu
o kam juos deti i virinta vandeni? ar verdanti? kiek laiko palaikyti? zaliu det negalima? aciu
nulupau , bet eina peklon su kiautu daugiau nepirksiu niekada.
O man skaniausios su kiautu, niekada neperku be O vartojam kaip saulėgražas. Atšildau krevetes su kiautu, keptuvėj įkaitinu aliejų, dedu pjaustytą česnaką, pjaustytą čili pipirą ir šiek tiek apkepinu, suberiu krevetes ir apskrudinu, galima užlašinti citrinų sulčių. Jei keptuvėj renkasi per daug sultinio, reik nupilt, nes troškinsis, o ne keps. Prisikepam pilna puodą ir lukštenam, o dažom į majonezą, sojos padažą, saldų aštrių pipirų padažą.
Ojėzau, kokie barniai. Aš čia gal visai ne vietoj ir ne laiku su tuo maistu, bet, nū, pietus atnešiau...
Laba visoms,internete radau labai skanu patiekala,jau dariau neviena karta,visiems labai patiko . Cia yra mano pakoreguotas,noriu pasidalinti su jumis
Nu, žinai, net juokinga įrašyti "mano", nors įdėtas akivaizdus plagiatas, net foto nuplagijuota. Tai kurioj vietoj čia "mano"? Kad paprika darašyta?
http://skanusgyvenim...-sprandnes.html
Ir receptas šios temos merginoms puikiai žinomas ir ypatingai kvapnus, ir skanus