Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(antigone333 @ 2011 05 25, 19:12)
baigiu uzsikast nes niekur neberandu recepto kuri visada norejau isbandyt.. ir dabar kai nusipirkau putpeles kiausiniu jo neberandu!!!!  bijau suklyst, bet berods jis buvo pas ule, mesos tokia ale keksiukai su viduj putpeles kiausiniu, kepti berods keksiuku formoj.. jei kas nutuokiat apie ka kalbu, gal padesit prisimint man j i, kol kiausiniai nesugedo...

http://www_neringa-b...kiausiniai.html

dar ir toks variantas galimas is Nerytes blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2011 05 25, 19:12)
baigiu uzsikast nes niekur neberandu recepto kuri visada norejau isbandyt.. ir dabar kai nusipirkau putpeles kiausiniu jo neberandu!!!!  bijau suklyst, bet berods jis buvo pas ule, mesos tokia ale keksiukai su viduj putpeles kiausiniu, kepti berods keksiuku formoj.. jei kas nutuokiat apie ka kalbu, gal padesit prisimint man j i, kol kiausiniai nesugedo...

paziuirek cia
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 05 25, 17:19)

Mano varškės apkepas

O jau grozis wub.gif cia ne silikonine forma?
QUOTE(egesichora @ 2011 05 25, 19:46)
Beliašai išėjo  thumbup.gif

Smagu,kad viskas puikiai pavyko mirksiukas.gif

o kur dingo Srove su savo groziais g.gif

DaivaP idomu kaip sekesi virt naminius makaronus kita diena?Man tai sunkiai biggrin.gif sulipo velniai i viena gumula,gal juos padziovint reikia pries dedant i saldytuva g.gif
Atsakyti
Sveikos,
man irgi belesai pavyko thumbup.gif tik pirmi neteisingai buvo suformuoti tai prasiskleide:) veliau igudau kaip reikia vynioti:) ir viskas ciki thumbup.gif buvau tingine tai maisiau su duonkepe blush2.gif
Atsakyti
ACIU ACIU ACIU!!!!!! butent Kalakutienos & morkų keksiukai
sita ir turwejau galvoje... o pati perverciau visus receptus 3 kartus, ir neradau.... kaaaip tyyyyycia... prie to paties tada isbandysiu ir kita varianta kuri parodete... o dabar lekiu ziuret, ir bandyt daryt
Atsakyti
Kopūstainis

Produktai:
vidutinio dydžio šviežias kopūstas
3 didelės morkos

Faršui

300 gr jautienos
300 gr kiaulienos
stiklinė virtų ryžių
1 nedidelė morka
1 kiaušinis
1 nedidelis svogūnas
česnako skilt. 3 vnt.
druska,pipirai pagal skonį
lauro lapeliai

Sumalame mėsą.Sutarkuojame morką,susmulkiname svogūną ir apkepiname ant sviesto.Ataušiname.Dedame į faršą.
Į faršą įmušame kiaušinį,paskaniname su druska,pipirais,dedame smulkintus česnakus,virtus ryžius ir gerai viską išmaišome.

Nuo kopūsto nuimame lapus,nupjauname storąją dalį ir dedame į verdantį vandenį porai minučių.

Morkas supjaustome su daržovių pjaustykle plonomis juostelėmis.

Iš kopūstų lapų išklojame tokį kaip blyną,uždedame kraštus lapų vienas ant kito.
Sudedame per vidurį faršą ir apklojame kopūstų lapais.Imame morkų juostelės ir apvyniojame mūsų kopūstainį.

Dedame į kepimo indą, įpilame truputį sultinio,sudedame lauro lapelius,uždengiame su folija ir kepame orkaitėje maždaug 40 min.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šiandien dariau vištieną gruziniškai. Labai patiko, ačiū už idėją mirksiukas.gif
Atsakyti
Elena, labai jau skaniai atrodo kopustainis wub.gif
Atsakyti
lazanija

user posted image

tik jaigu gaminsit, pasidarykit daugiau padazo ir pirma sluoksni dekita ant padazo, o ne ant aliejaus. skanaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onute33: 26 gegužės 2011 - 14:26
Šoninės kepsneliai

1.5 kg. šoninės (naudojau liesą papilvę)
6 dideli svogūnai
pipirų
druskos
prieskokių "velnio užkandėlė" (sveriamų prieskonių skyriuje jų yra,puikiai tinka grilio patiekalams, kas mėgsta aštriai)
obuolių acto 150 ml.

Mėsą supjaustyti gabalėliais, supjaustyti žiedais svogūną, jo turi būti tikrai daug, nesumažinkite, svogūnai minkštiną mėsą, suberkite prieskonius ir užpilkite obuolių actu. Mėsą maigyti iki 10 min. irgi prašom nusiteikti ir nenuvogti laiko smile.gif
Marinuoti parą laiko.

user posted image

user posted image

Baigus kepti mėsai galima ant grotelių padėti riekelėmis pjaustytą duoną, palaikyti sekundę ar dvi, man ji kartais skaniau nei mėsa smile.gif
Skanaus !!

Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 26, 11:55)
DaivaP idomu kaip sekesi virt naminius makaronus kita diena?Man tai sunkiai  biggrin.gif sulipo velniai i viena gumula,gal juos padziovint reikia pries dedant i saldytuva  g.gif

Taip, būtina juos padžiovint thumbup.gif Man atrodo, kad lyg rašiau recepte g.gif kad likusius palikau ant stalo, kad apdžiūtų, kai sudžiuvo, sudėjau į dėžutę, sandariai uždariau ir 3 dienas drąsiai stovėjo šaldytuve thumbup.gif Aš viriau, viskas buvo puiku, bet ką tik padaryti ir išvirti, be abejo, skanesni bigsmile.gif

Elena, Ulė, nuostabūs jūsų patiekaliukai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oj kokie skanus kepsneliai atrodo doh.gif wub.gif
o makaronus bandysiu daryti aki atsiras laiko truputy daugiau ax.gif
saunuoles jus thumbup.gif
Atsakyti