Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Sigitaw @ 2011 05 25, 14:29)
GRUZINISKA VISTIENA

DeliciousEurope

pasakiskai atrodo bigsmile.gif
o cia tavo blogas? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
*ugne* , aciu uz komplimenta smile.gif

grange , aciu, ir taip, cia mano blogas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputė_kūmutė @ 2011 05 25, 13:53)
na ka armonika pasauta groja:) tikiuosi bus tokia gardi kaip ir aprasot:) Aciu

merginos o tos armonikos skonis toks biski rugstokas? nes man tai kaip ir normaliai, bet V sako kad jam biski rukstoka. Dabar galvoju del ko g.gif
Atsakyti
gruziniska vistiena fantastiska wub.gif

Mano varškės apkepas

Lengvas, purus ir laabai skanus!!

user posted image

5 kiaušinai
350 gr. kondensuoto pieno
1 kg. varškės
4 šaukštai manų kruopų
2 šaukštai grietinės
žiupsnelis druskos

Kiaušinus išplakti palengva su kond. pienu, įmaišyti manų kruopas, grietinę, gerai permaišyti, pačiam gale suberti varškę ir vos permaišyti, kad liktų šiek tiek gumulėlių.

user posted image

Pilti tešlą į sviestu pateptą formą ir dėti kepti į įkaitintą 180 C orkaitę 45 min.
Skanaus!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 05 25, 16:19)
gruziniska vistiena fantastiska wub.gif

Mano varškės apkepas

Lengvas, purus ir laabai skanus!!

user posted image
5 kiaušinai
350 gr. kondensuoto pieno
1 kg. varškės
4 šaukštai manų kruopų
2 šaukštai grietinės
žiupsnelis druskos

Kiaušinus išplakti palengva su kond. pienu, įmaišyti manų kruopas, grietinę, gerai permaišyti, pačiam gale suberti varškę ir vos permaišyti, kad liktų šiek tiek gumulėlių.

user posted image
Pilti tešlą į sviestu pateptą formą ir dėti kepti į įkaitintą 180 C orkaitę 45 min.
Skanaus!!!

user posted image

bet pyrago grozis wub.gif rytoj bandysiu:)
Atsakyti
Būtinai išbandysiu Ulės varškės apkepą, ačiū už receptuką.
Atsakyti
Neatsispyriau armonikai ir as 4u.gif Skonis gavosi pasakiskas, mesyte sultinga, kvapni, tieisog tirpsta burnoje 4u.gif Tik biski kitaip dariau marinavau su kitokiais prieskoniais ir dejau tik medziotoju suri o ne mocarela 4u.gif MB sake , kad cia jam skaniausias patiekalas is visu kada valgytu 4u.gif Aciu dideliausias uz ideja 4u.gif

pries
user posted image
po
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laputė_kūmutė @ 2011 05 25, 16:28)
bet pyrago grozis wub.gif  rytoj bandysiu:)

necituokit nuotrauku!
Atsakyti
Koks idomus varskes apkepo receptas bigsmile.gif o forma ir as tokia turiu beee.gif

Kas del armonikos. Man tai buvo skanu, o vyras sake, kad daugiau nekepciau jokiu armoniku biggrin.gif nu kazko sausoka mesa buvo, bet nesupratau kodel...
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 05 25, 14:01)
Iskepa zalias.Tik aisku jei neprikrauni labai daug,galit paskleist farsa plonesniu sluoksniu po tesla,as tiesiog suploju pati  beliasa.Na ir nekepu ant labai dideles ugnies,kad spetu iskept farsas.Pamatavu 200g miltu,mazdaug 1,75 st.(200ml)

Ačiū,Evelincik,už receptuką,idėją ir konsultacijas. Beliašai išėjo thumbup.gif ,su mokykliniais nesulyginami(vien tik tešla visai kitokia,ne guminė). Dariau iš dvigubos porcijos,tik faršo man tikrai 700 g suėjo(mėgstu aš daugiau įdaro),užklydę svečiai padėjo visus suvalgyti smile.gif
Atsakyti
baigiu uzsikast nes niekur neberandu recepto kuri visada norejau isbandyt.. ir dabar kai nusipirkau putpeles kiausiniu jo neberandu!!!! bijau suklyst, bet berods jis buvo pas ule, mesos tokia ale keksiukai su viduj putpeles kiausiniu, kepti berods keksiuku formoj.. jei kas nutuokiat apie ka kalbu, gal padesit prisimint man j i, kol kiausiniai nesugedo...
Atsakyti
QUOTE(antigone333 @ 2011 05 25, 20:12)
baigiu uzsikast nes niekur neberandu recepto kuri visada norejau isbandyt.. ir dabar kai nusipirkau putpeles kiausiniu jo neberandu!!!!  bijau suklyst, bet berods jis buvo pas ule, mesos tokia ale keksiukai su viduj putpeles kiausiniu, kepti berods keksiuku formoj.. jei kas nutuokiat apie ka kalbu, gal padesit prisimint man j i, kol kiausiniai nesugedo...

gal šitas
http://www.supermama...?...&p=46296833
Atsakyti