jei galima įki6iu ir aš savo nosį

Troškinti jautienos kotletukai su čili ir pomidorais savose sultyse, troškinti brokoliai, morkytės, kalafijorai ir virtos bulvės:

Kotletukams reikės:
500 g maltos jautienos
175 g smulkintų pomidorų savose sultyse
1 kiaušinio
1 žaliojo čili pipiro
druskos, maltų pipirų, šviežių čiobrelių, svogūnų laiškų, krapų.
Garnyrui:
200 g šviežių arba šaldytų daržovių (kalafijoras, brokoliai, morkos) mišinio.
virtų bulvių
Čiobrelių, svogūnų laiškų papuošimui
Gaminimas:
Į maltą jautieną įmušti kiaušinį, įberti druskos, pipirų. Čili, išvalius sėklas, susmulkinti ir suberti į maltą mėsą. Gerai išmaišyti. Formuoti kotletukus ir dėti į puoda arba keptuvę, užpilti iki pusės vandens ir uždengus troškinti apie 30 min. vis pažiūrint ar neišgaravo visas vanduo ir pavartant kotletus. Supilti smulkintus pomidorus savose sultyse, įberti susmulkintus čiobrelius, svogūnų laiškus ir krapus. Dar patroškinti apie 5 min.
Kol kotletai troškinasi galima išsivirti bulves, paskaninant šviežiais krapais ir svogūnų laiškais. Į puodą suberti kalafijorus, brokolius ir morkas, užpilti trupučiu vandens, pasūdyti ir uždengus troškinti kol suminkštės.
Dedam į lėkštę, papuošiam svogūnų laiškais ir čiobreliais. Skanaus!