Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(EEmama @ 2011 05 30, 18:12)
Netikras Zuikis


kokie fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Cukinijų suktinukai su omletu

Produktai:
cukinijos
alyvuogių aliejus
druska,prieskoniai

kiaušiniai
pienas
tarkuotas sūris
druska,pipirai

Cukinijas nuplauname ir supjaustome išilgai plonomis juostelėmis.
Grill keptuvėje įkaitiname biški alyvuogių aliejaus ir iš abiejų pusių apkepiname cukinijų juosteles.
Sudedame jas ant popierinio rankšluosčio, apibarstome druska ir prieskoninėmis žolelėmis.

Omletui kiaušinius išplakame su pienu,paskaniname druska,pipirais,dedame tarkuotą sūrį ir išmaišome.
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir iškepti omletą.
Omletą supjaustome juostelėmis maždaug tokio pačio dydžio kaip cukinijos.
Imame cukinijos juostelę,dedame omletą ir susukame.


user posted image

user posted image


Atsakyti
Šviežių bulvių plokštainis

user posted image



2 kg. bulvių reikės:

2 kiaušiniai
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 svogūnai
0.5 litro pieno
druska
pipirai
4-5 šaukštai kepintų spirgučių su svogūnais

Sutarkuojame bulves ir svogūnus, ir nieko nelaukiant greit užpilame verdančiu pienu, gerai išmaišome, tuomet supilame spirgučius su svogūnais, idealu būtu taip pat karštus iš karto nuo ugnies ir aliejų. Išplakame kiaušinius su druska ir pipirais ir įmaišome į tarkius. Skardą patepame aliejumi, supilame tarkių masę ir kepame orkaitėje 180 C apie 1.5 val.

Valgome su padažu, galima papuošti skrudintos šoninės gabalėliu smile.gif
Skanaus!!!

user posted image
Atsakyti
[quote=Ulė,2011 06 01, 09:45]
Šviežių bulvių plokštainis

Ule, mirtis biggrin.gif Dieve, kaip skanu, alkanai ir nežiūrėt geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 06 01, 08:45)
Šviežių bulvių plokštainis



Plokstainis zudikas biggrin.gif Sedziu alkana, o cia tokie vaizdeliai is pat ryto. Dabar nieko nenoriu tik sito plokstainioooooo!!! biggrin.gif
Atsakyti
Ule ... mirtis alyv,se doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 05 23, 00:01)
"Naminiai makaronai" smile.gif


as siek tiek kitaip dariau, tik kiausiniai ,miltai ir druska. gal jusu daryta tesla lengviau kociojasi, nes as privargau kaip reikalas. be tos marakonu gaminimo masineles tikrai antra karta negaminciau, nors skonis tikrai geras ir buvo labai skanu smile.gif
Atsakyti
gal galite padeti, kaip pasigaminti šilkine koše,pas drauge ragavau labai patiko.rodos kruopos ir bulves.ačiu.
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2011 06 01, 21:44)
gal galite padeti, kaip pasigaminti šilkine koše,pas drauge ragavau labai patiko.rodos kruopos ir bulves.ačiu.


http://tangosuhelena...pirguciais.html 4u.gif
Atsakyti
Mėsos kukuliai

400 g jautienos /100 g riebios kiaulienos
2 kiaušiniai
100 g batono
100 ml pieno
2 šaukštai miltų
1 svogūnas,2 skilt.česnako, bazilikai,maltų juodųjų pipirų,druskos,gabaliukas imbiero

Mėsą sumalame.Batoną išmirkome piene, nuspaudžiame ir sumalame kartu.
Į faršą įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome kol masė tampa puri.
Baigdami maišyti dedame smulkiai supjaustytus svogūnus,česnakus, miltus, druską, įberiame pipirų, smulkintus bazilikus ir sutarkuotą imbierą.
Formuojame graikiško riešuto dydžio kukulius ir kepame aliejuje, kol kukuliai iškils į paviršių ir gražiai apskrus.
Pateikiame su bandele ir raudonųjų svogūnų džemu.
Džemo receptų daug išbandyta...bet kažkaip labai patiko pagamintas pagal šį:

Receptas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 02 birželio 2011 - 08:11
QUOTE(ELlJA @ 2011 05 22, 20:28)
Sekmadienio pietūs ĮDARYTOS PAPRIKOS


Labai geras receptukas, panašiai darau ir aš, tik be morkų. Galiu pasiųlyt ir spcial garnyriuką prie šitų paprikų - orkaitėje smulkintose konservuotose pomidoruose keptos bulvės. Nuotraukos neturiu, recepto tikslaus irgi, bet labai elementaru viskas: nedideles bulves (jei didesnės perpjaunu per pusę) suverčiu į kepibo formą (aišku skustas) ir užpilu konservuotais pomidorais savo sultyse, kepu kartu orkaitėje su paprikomis.

Gal kas mestels kokia idėją kepiniui ant laužo? mėsos dar neturiu, tai tiks bet koks variantas. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimančius: 02 birželio 2011 - 10:38
Papirkau jau kepsniukams ant laužo, tik kaip įdomiau juos paruošt?
Atsakyti