http://club.osinka.ru/topic-72649 viena is sukneliu radau, imetu gal kam pravers.
gal tokia kas uzmatet kur?
QUOTE(ritatita @ 2011 06 02, 22:11)
Mielos mezgejeles, gal galetumet padeti ,turiu megztuko modeliuko, bet nelabai suprantu jo rasteli, gal imestumet rastelio schemute, jei kuri turit
o gal kuri ir visa mezgimo eigos aprasyma turi, dekoju isanksto
o gal kuri ir visa mezgimo eigos aprasyma turi, dekoju isanksto
dar viena panasi pyne
Sveikutes ,
Naujoke dar esu nerime,bet labai noreciau nunerti savo merginoms siltas ziemines kepures.Gal kuri turit schemuciu?Aciu.
Naujoke dar esu nerime,bet labai noreciau nunerti savo merginoms siltas ziemines kepures.Gal kuri turit schemuciu?Aciu.
QUOTE(2M_mama @ 2011 06 05, 13:29)
Sveikutes ,
Kepurytės, skrybėlytės, skarelės (schemos), be komentarų
O čia bendra kepurių tema - dabar dauguma žinoma vasarines neria, bet ir apie šiltas pasikonsultuoti nedraudžiama.
QUOTE(vikosiuks @ 2011 06 03, 20:41)
kazkas panasaus gal pades vaizda susidaryti..
is cia keliau, daugiau pavyzdziuku rasi
is cia keliau, daugiau pavyzdziuku rasi
QUOTE(Ryke @ 2011 06 03, 20:53)
QUOTE(vikosiuks @ 2011 06 04, 10:00)
netycia radau tokia temuke su daug rasteliu, tokia tematika
ačiū labai labai už nuorodas ,dabar belieka makaulėje sufokusuot vaizdą pagal info ir dirbt
merginos gal kqas turi geresnes kokybes si rasta? Nieko man nesimato
[URL=http://www.part.lt/perziura/92589386a2f4c61d8b72e302213391ad240.jpg][/URL gal dabar matysis
QUOTE(strazdaniux @ 2011 06 09, 22:15)
Sveikos paneles, ziuriu jus cia draugiskai ir skubiai dalinates schemutem. Ieskau as masinytes-aplikacijos nertos schemos. Ju maciau ant daug nertu kepuryciu, bet vat schemutes ga kas turit kur pc, ar zinot nuorodele? Is anksto aciu!
Papuošimų tema (Mašinyčių, jei neklystu, verta ieškoti antroje temos pusėje - pradžioje daugiau gėlytės ir drugeliai).
aciu lince lince