QUOTE(Murkita's @ 2011 10 07, 08:29)
Murkita-nerealus greitis,aciu labai..
QUOTE(Nedrasute @ 2011 09 16, 14:50)
Dar grįžtu su klausimėliu. Šita schema trumpos suknelės, o aš noriu megzti iki žemės. Išmezgiau 79 eiles ir galvojau vėl pradėt nuo 27, bet šiek tiek tų rombų raštas skiriasi. Neišmąstau, kaip teisingai sujungt. Gal padėtumėt...
Sveikos visos gal kuriai teko užmatyti kur nors šių mezginių shcemutes?
QUOTE(Terezza @ 2011 10 07, 14:21)
Dar grįžtu su klausimėliu. Šita schema trumpos suknelės, o aš noriu megzti iki žemės. Išmezgiau 79 eiles ir galvojau vėl pradėt nuo 27, bet šiek tiek tų rombų raštas skiriasi. Neišmąstau, kaip teisingai sujungt. Gal padėtumėt...
Mano galva nelabai geras sprendimas. Nebeplates sijonukas, gausis tokia virsuj pusta tuba... Nors, jei uzmanymas nera saules klioso sijonas, galima kazka kombinuot...
Sissta, adra, Jollyk ačiū labai
QUOTE(Nedrasute @ 2011 10 07, 15:50)
Mano galva nelabai geras sprendimas. Nebeplates sijonukas, gausis tokia virsuj pusta tuba... Nors, jei uzmanymas nera saules klioso sijonas, galima kazka kombinuot...
O tai kaip tada daryt, kad platėtų?
Aš įsivaizdavau, kad tų motyvų dabar jau bus daugiau, nei višuje, todėl sijonas automatiškai platės.
Sveikos, gal kuri užmatėte nerto kankorėžio shemutę? Būčiau labai labai labai dėkinga.
QUOTE(vabalyte @ 2011 10 08, 14:08)
Sveikos, gal kuri užmatėte nerto kankorėžio shemutę? Būčiau labai labai labai dėkinga.
tik tokį radau
http://planetmfiles....e-cone-pattern/
[quote=sarmond,2011 10 07, 16:17]
Sveikos visos
Tas rudas megztukas ir mane labai domintų
Sveikos visos
Tas rudas megztukas ir mane labai domintų
QUOTE(vabalyte @ 2011 10 08, 14:08)
(Paveikslėliai nemažinti).
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 10 08, 14:31)
Ačiū šitą pati radau, bet ieškojau shemos.
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 10 08, 16:18)
Va šito ir ieškojau.
Labai didelis ačiū.