Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų ir aprašymų (II)

QUOTE(Terezza @ 2011 09 17, 14:02)
Tai taip, nuo pradžios mažinčiau. Tik galvoju, ar čia taip teisingai skaičiuoju, kad žemiau esantis vienas motyvas pasišalinų pilnai, o ne kaip nors dalinai. Nes pradžioj motyvai mažesni, ir keli iš jų pereina į vieną didesnį.

Oi, koks tamsus miškas man čia..... doh.gif

"Isimkit" pirmasias 12 akiu. Tai yra 216-12=214.
Nors as saziningai suaugusiai moteriai dedu apie 120 akiu. Jusu schemoj gautusi 10 motyvu, to isplatejimo - per akis. Kalbu apie standartini M... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2011 09 17, 12:13)
"Isimkit" pirmasias 12 akiu. Tai yra 216-12=214.
Nors as saziningai suaugusiai moteriai dedu apie 120 akiu. Jusu schemoj gautusi 10 motyvu, to isplatejimo - per akis. Kalbu apie standartini M...  4u.gif

Na aš suaugusi moteris, bet dėviu S arba XS dydį... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2011 09 16, 18:46)
Tenka susitaikyti su tuo, kad konkrecios schemos nera.... reikia paciai susirankioti rastukus.
Jei dar per sudetinga, siulyciau ieskoti ko nors paprastesnio. O patirtis pamazu ateis smile.gif

Tai jau supratau, kad konkrečios schemos nebus, čia matyt foto iš parduotuvės kokios, o ne mezgimo žurnalo. Teks bandyt kaip sakant metodam tykanje tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2011 09 16, 10:43)
Sveikos, ieškau šios beretės schemos (arba bent jau tos pynės apačioje). Gal kas pasidalins  4u.gif
user posted image

Čia pasidairykit pynės
http://club.osinka.ru/topic-57803
o čia gal ka panašaus rasit
http://club.osinka.r...4637?&start=435
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2011 09 16, 10:43)
Sveikos, ieškau šios beretės schemos (arba bent jau tos pynės apačioje). Gal kas pasidalins  4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
4u.gif 4u.gif aciū silsta ir koxante kad nurodete kur rasti ramuneliu nerimo schemas
Atsakyti
Gal kuri padėtų man ir paaiškintų schemute. Nesuprantu ką reiškia juodas rutuliukas. Baltas tai akies uzdejimas, o ka juodas? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2011 09 17, 20:26)
Gal kuri padėtų man ir paaiškintų schemute. Nesuprantu ką reiškia juodas rutuliukas. Baltas tai akies uzdejimas, o ka juodas?  g.gif

Cia yra uzmetimas,bet blogojoj pusej reikia ji ismegzt gera persukta akim.Kiti uzmetimai blogoj pusej ismezgami isvirksciosiom akim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norwa: 17 rugsėjo 2011 - 20:34
QUOTE(norwa @ 2011 09 17, 21:33)
Cia yra uzmetimas,bet blogojoj pusej reikia ji ismegzt gera persukta akim.Kiti uzmetimai blogoj pusej ismezgami isvirksciosiom akim.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejeles, kazkada seniai buvau issisaugojus, kaip ismegzti pili su bokstais kiaurarasciu, bet dabar niekur nerandu verysad.gif galnetycia kuri isjusu turi??? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaceRenata: 18 rugsėjo 2011 - 07:34
bazuka, _Smalsutė_, labai dėkinga jums!
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2011 09 16, 18:43)
tai tokią temą rusų jau man nurodė, bet sakau, kad ten vien kalbos ir mezga jos iš raštų kažkaip be konkrečių schemų, o man nelabai patyrusei tai geriau būtų konkreti schema mezgimo

Tam puslapi kur ikele yra pabaigoj beveik puslapio palaidines schemute galima prasiilgint praplatint ties juosmeniu pasiaurint biski ir kuo puikiausia tunika rastelis ten yra
Atsakyti