Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų ir aprašymų (II)

QUOTE(Gaukselis @ 2011 05 27, 08:33)
Dekoju reiks bandyti suprasti rusiskai smile.gif kai megzti pradesiu tada ir paaiskes ar suprantu ka nors smile.gif

Parašiau vakar tą žinutę, o paskui tik pagalvojau, kad pati su tokiais "paklodiniais" aprašymais nevargčiau - manau paprasčiausia megzti reglanu nuo kakliuko, o skverniukus jau galima paimprovizuoti (kad ir pagal tas iškarpas orientuojantis, kiek apvalinti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 27 gegužės 2011 - 09:04
Sveikos mezgėjėlės smile.gif
Gal galit kas paaiškinti ką reiškia šioje schemoje tie x ir skaičiukai vidury schemos?
http://radikal.ru/F/...2e95e3.jpg.html

Rezultatas turėtų būti toks
http://radikal.ru/F/...218294.jpg.html

Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
gal galite padet surast sito megztuko rasto schema?

Grazus megztukas
Atsakyti
sauluzexxx,po nuotrauka yra tokia nuoroda "Aprašymas su schemomis" ten viską rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal man gali kas pagelbeti, manau rusu portale radau si grazu megstinuka, radau tik jo foto, ir truputi jo aprasymo tik tiek. Gal kas mezge ar matete daugiau jo schemu? Su mama nagrinejomes, tai galvojam kad nugara ir truputi priekio numegsta, o veliau apnerta?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gal kas galėtumėte paaiškinti, kaip neriamas tas detales sujungiantis tinklelis? Ar čia apneriama detalė(šiuo atveju lapas) ir paskui platinama neriant aplink, ar neriant prijungiama detalė prie tinklelio g.gif nieko nesuprantu doh.gif Išsiaiškinau, kad čia fri-from, laisvas nėrimo būdas, bet nieko vertingo internete neradau.
http://ifotki.info/8...527906.jpg.html
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 31 gegužės 2011 - 21:32
QUOTE(be rėmų @ 2011 05 31, 22:21)
Išsiaiškinau, kad čia fri-from, laisvas nėrimo būdas, bet nieko vertingo internete neradau.

Nežinau kiek vertinga, bet čia visa tema apie jį. smile.gif
Atsakyti
noreciau megztos sukneles, bet neissirenku, o gal nerandu tos vieninteles doh.gif

gal kas turite stai sios sukneles schemutes ar nuoroda?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 05 31, 23:00)
Nežinau kiek vertinga, bet čia visa tema apie jį. smile.gif

vaje kokia įdomi ir daili technika thumbup.gif
gal kas gali man paaiškint kuo skiriasi airiški nėrinai ir Free form tecnika
Gal yra bandžiusių abi, kuri lengvesnė?
Taip gražu man abi technikos, norėčiau sau kažką nunarpliot, bet nesinori ilgai užtrukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 06 02, 08:18)
vaje kokia įdomi ir daili technika  thumbup.gif
gal kas gali man paaiškint kuo skiriasi airiški nėrinai ir Free form tecnika
Gal yra bandžiusių abi, kuri lengvesnė?
Taip gražu man abi technikos, norėčiau sau kažką nunarpliot, bet nesinori ilgai užtrukt mirksiukas.gif

airishkiems neriniams yra neriama daug mazhu motyvu ish plono siulo- medvilnes ar lino ir veliau jie sujungiami i gabala pagal ishkarpa adata (brydemis). Free form neriamas visas gabalas, naudojant ivairius rashtus, ivairios teksturos, storio ir sudeties siulus ir neriama ivairiomis kryptimis ishkart prineriant viena gabala prie kito.
zinoma, - freeform ir lengvesnis, ir greitesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 02 birželio 2011 - 09:19
QUOTE(uups @ 2011 06 02, 10:17)
zinoma, - freeform ir lengvesnis, ir greitesnis  lotuliukas.gif

ačiū...būtinai išbandysiu, tuo labiau kad dabar padėvėtų rūbų parduotuvėse ir sendaikčių turguje galima prisipirkti pigiai geros kokybės siūlų, bet tik po kelis kamuoliukus
Atsakyti
Mielos mezgejeles, gal galetumet padeti ,turiu megztuko modeliuko, bet nelabai suprantu jo rasteli, gal imestumet rastelio schemute, jei kuri turit ax.gif
user posted image
o gal kuri ir visa mezgimo eigos aprasyma turi, dekoju isanksto wub.gif
Atsakyti