sveiki gal galite padeti? gal kas turite sito megztinio - tunikos schema? arba gal suprantate kaip numegzti?
dekui is anksto
labai labai aciu
Ieškau tokios gėlytės (šešių išorinių lapukų, daug eilių) schemos, kartu su sujungimu. Man arba lb didelės gaunasi, arba taip neužsipildo, nesuprantu, ką ne taip darau Gal vašelis 1.75 per storas tokioms gėlėms?
Dėkui, čia buvo viena aiški schema, kurios neturėjau. Bet tai kiek neriu aš tų gėlyčių, jos man vistiek visos skirtingos Vienos per mažos, kitos per didelės, arba tarpai kokie atsiranda, skylės susidaro, arba apskritai į krūvą sueina, kad į gelytę nebepanašu.. Nesusipratimas kažkoks. Per gerai apie savo gabumus galvojau
QUOTE(Liorka @ 2011 07 31, 14:54)
Dėkui, čia buvo viena aiški schema, kurios neturėjau. Bet tai kiek neriu aš tų gėlyčių, jos man vistiek visos skirtingos Vienos per mažos, kitos per didelės, arba tarpai kokie atsiranda, skylės susidaro, arba apskritai į krūvą sueina, kad į gelytę nebepanašu.. Nesusipratimas kažkoks. Per gerai apie savo gabumus galvojau
čia dar yra
http://club.osinka.r...56865?&start=30
QUOTE(Liorka @ 2011 07 31, 01:33)
Ieškau tokios gėlytės (šešių išorinių lapukų, daug eilių) schemos, kartu su sujungimu. Man arba lb didelės gaunasi, arba taip neužsipildo, nesuprantu, ką ne taip darau Gal vašelis 1.75 per storas tokioms gėlėms?
Liorka, čia labai aiškiai parodyta kaip tai padaryti...
http://www.liveinter.../post178289261/
Nepasakyčiau, kad man ten labai aišku pasirodė, bet po n bandymų gėlytės į gėlytes panašios, ir netgi vienodos dydžiu Tačiau dabar su sujungimais "mūčijuos", nes man gaunasi žymiai kreivesnės tos dalys nei čia nuotraukėlėse, be to, nepritaikau tinkamo dydžio pynelių, kad atitiktų dukros dydį vnž, galvojau lengvas darbas bus, o ketvirta para kankinuosi bet labai dėkui už pagalbą, turėsiu gėlyčių schemų visiems gyvenimo atvejams
jau akis pražiūrėjau internete beieškodama šios kepurės schemos gal kas matė kur kaip nerti tokią kepurytę
Sveikos, merginos
Reikia ir man Jūsų pagalbos tiksliau mama prašė
Gal kas žinote kaip megzti tokį šaliką
Labai lauksiu žinių
Reikia ir man Jūsų pagalbos tiksliau mama prašė
Gal kas žinote kaip megzti tokį šaliką
Labai lauksiu žinių