Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

QUOTE(oreganas @ 2011 08 26, 15:48)

labai grazus vardas wub.gif beje ir kuo nuosirdziausi sveikinimai susilaukus sunelio 4u.gif

mes jau namie po atostogu ax.gif gerai yra sakoma, kad visur gerai, bet namuose geriausia biggrin.gif
Atsakyti
Padaryta Ar skanus pyragas? smile.gif
QUOTE(grange @ 2011 08 26, 12:55)
smile.gif  Kaip pavadinot?  bigsmile.gif
dabar dar ne į temą, bet padiekyyyyt kąąą kas turit fb blush2.gif  žiūriu, kad tam konkurse kur įmečiau savo receptą, niekas per daug aktyviai nebalsuoja, tai gal yr šansas laimėt, noriu knygos tos baisiai  blush2.gif o laimi, kaip visada, kas fb daugiausiai surenka balsų  doh.gif  galvojau, kad užsiskaito, kas po fb nuoroda paspaudė, pasirodo, kad ne, reikia tam psl. kur kai atsidaro receptas, po pavadinimu yra like

user posted image

tai ten paspausti...

nuoroda: http://www.gaspadine...is_pyragas.html

Kam nesunku ir negaila, ah?  4u.gif  būūsiu dėkingaa

Atsakyti
sveikos gyvos mielosios 4u.gif 4u.gif
pareini namo ax.gif

matau turim jau nauju leliuku taigi mamytems sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamalatji: 04 rugsėjo 2011 - 23:36
QUOTE(linamalatji @ 2011 09 04, 22:35)
sveikos gyvos mielosios  4u.gif  4u.gif
pareini namo ax.gif

matau turim jau nauju leliuku taigi mamytems sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip tamstele laikosi, seniai matyta?
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 09 05, 09:50)
Kaip tamstele laikosi, seniai matyta?

biggrin.gif laikomes biggrin.gif auga grazuole mano, mandreja, kaprizus pradeda rodyt

sveikinam jus tamstele su nestuke.gif laukiu nesulaukiu pamatyt kito jusu shedevro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamalatji @ 2011 09 05, 17:38)
sveikinam jus tamstele su  nestuke.gif  laukiu nesulaukiu pamatyt kito jusu shedevro  wub.gif

Aciu uz sveikinimus. O jus neplanuojat konstruoti antro paveikslelio? Reikia juk mergytei kompanijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 09 05, 19:11)
Aciu uz sveikinimus. O jus neplanuojat konstruoti antro paveikslelio?  Reikia juk mergytei kompanijos mirksiukas.gif

noriu atsidziaugti savo dukryte pirma smile.gif bet teptukai ir vandeniniai nepadeti i spintele tai niekada negali zinoti lotuliukas.gif gal koks shedevras netycia is sulietu spalvu gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamalatji @ 2011 09 06, 21:26)
noriu atsidziaugti savo dukryte pirma  smile.gif  bet teptukai ir vandeniniai nepadeti i spintele tai niekada negali zinoti lotuliukas.gif  gal koks shedevras netycia is sulietu spalvu gausis lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas, merginos,

kaip matau, vasarele praejo, mamytes atsibudo mirksiukas.gif
Mes su MB naujajame butuke gyvename, vis dar like smulkmenos iki perfection, taip kad darbo dar yra mirksiukas.gif

Tik kad as jo daryti nebegaliu, nors ir taip noreciau. Man ginius uzdraude daug judeti, nes sako tuoj pagimdysiu doh.gif Taip kad bijau ir stengiuosi zaboti savo arklius, nors taip noretusi ciupti ir viska paciai daryti doh.gif

Sveikinimai Raudonoji_Aguona, fainiai, kad musu vis daugeja. Aciu Dievui, man nera teke patirti tokiu kalbu, kad juodaodi pasiciupau, nes kiti i mane neziurejo... doh.gif Arba kad juodaodziai kadangi graziu merginu negauna, ima storas mirksiukas.gif visos tos kalbos man visai netinka, taip kad tikriausiai visus mitus paneigiu doh.gif

O mano seima ir gimines kaip tik labai mus palaiko ir jau musu mergyte dziaugiasi, visi tik drabuzelius siuncia wub.gif pasiseke man su giminemis. biggrin.gif
Atsakyti
Oi Fungu11, kiek nebedaug jau tau liko cool.gif Tuoj supuosi atzalele. Beje, gal praziopsojau, bet ar pavyko issiaiskinti ko laukiates?
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 09 17, 11:29)
Oi Fungu11, kiek nebedaug jau tau liko  cool.gif Tuoj supuosi atzalele. Beje, gal praziopsojau, bet ar pavyko issiaiskinti ko laukiates?

parasiau juk biggrin.gif mergyte pas musu mirksiukas.gif wub.gif flirt.gif

Kaip pas tave viskas? kaip seimynele? grazuoliai vaikuciai? wub.gif ir mazylis/e pilvuke? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fungu11: 17 rugsėjo 2011 - 12:00
QUOTE(Fungu11 @ 2011 09 17, 10:58)
parasiau juk biggrin.gif  mergyte pas musu mirksiukas.gif  wub.gif  flirt.gif

Kaip pas tave viskas? kaip seimynele? grazuoliai vaikuciai? wub.gif ir mazylis/e pilvuke? wub.gif

Aaaa, reiskia prazioplinau blush2.gif
Gerai pas mus. Atostogom lagaminai jau sukrauti. Antradieni isskrendam i LT visa seimyna thumbup.gif Del pilvinuko truputi nerimauju, nes echoskopitai kazkokiu priekabiu ten rado, paskyre pakartotini scana po 5 savaiciu. Liepe nesinervinti, bet lengva pasakyti...
Atsakyti