Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

sveikos gyvos mergytes!!!

sveikinu naujoke 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o ir nestukes sveikinu lengvo vaiksciojimo jums 4u.gif 4u.gif

vaja kaip jus cia issikalbejot,kas liecia gimines tai dziaugiuos ,kad mama nieko nesakojei ir kas netaip,bet va yra kitu giminaiciu kurie vis primena kaip kitom buna,ir kas gali ir man nutikti tik nevaziuok pas ji i jo gimtine nes bus oi bus.bet as laiminga ir kaip jau viena saket ,kad nekeisciau as sb nei i viena lietuvaiti.

gyvenkime mergytes ir mylekime savo brangenybes.
Atsakyti
Kaip smagu jums kad jus radot savo antraja puse ir esat laimingos 4u.gif dziaugiuosi uz jus 4u.gif 4u.gif
Del manes galetu but bet kokios spalvos svarbu kad mes butume laimingi seimoj,gerbtume vienas kita,rupintumemes vienas kitu.tai man svarbiausia jei sito nera seima neissilaikys vos paputus smarkesniam negandu vejeliui subyres.
Kaip beje mum ir buvo.o del giminiu tegu kalba iki pazaliavimo kas ka nori,buvau su lietuviu kalbejo buvau su afrikieciu uzsiciaupe lotuliukas.gif
taip kad kai man dzin tai ir nekalba.mama nieko pries neturejo jai kaip ir man buvo svarbiausia kad mes butume laimingi.o visa kita ne taip ir svarbu.
Atsakyti
labas,

netycia ir vel sia tema uzmaciau... galvojau nebera sitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2011 08 25, 06:43)
labas,

netycia ir vel sia tema uzmaciau... galvojau nebera sitos biggrin.gif

tai netyčia sveikinu su sūneliu mirksiukas.gif nežinojau, kad jau turi bigsmile.gif
Atsakyti
oreganas, sveikinimai!

O temute negali pranykti. Gal tik apmirus truputeli. Dauguma cia maziais apsikrove, nebeturi laiko bendravimams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 08 25, 02:59)
tai netyčia sveikinu su sūneliu  mirksiukas.gif  nežinojau, kad jau turi  bigsmile.gif

lotuliukas.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2011 08 25, 16:54)

smile.gif Kaip pavadinot? bigsmile.gif

dabar dar ne į temą, bet padiekyyyyt kąąą kas turit fb blush2.gif žiūriu, kad tam konkurse kur įmečiau savo receptą, niekas per daug aktyviai nebalsuoja, tai gal yr šansas laimėt, noriu knygos tos baisiai blush2.gif o laimi, kaip visada, kas fb daugiausiai surenka balsų doh.gif galvojau, kad užsiskaito, kas po fb nuoroda paspaudė, pasirodo, kad ne, reikia tam psl. kur kai atsidaro receptas, po pavadinimu yra like

user posted image

tai ten paspausti...

nuoroda: http://www.gaspadine...is_pyragas.html

Kam nesunku ir negaila, ah? 4u.gif būūsiu dėkingaa
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 08 26, 12:55)
Kam nesunku ir negaila, ah?  4u.gif  būūsiu dėkingaa

Padaryta smile.gif
Panasu, kad netycia uzsipostinau sau ant ''sienos'' tavo bananini pyragiuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiūū!

upss blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 08 26, 14:55)
Kam nesunku ir negaila, ah?  4u.gif  būūsiu dėkingaa

padaryta

sveikinam mazaji temeles berniuka. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukne25: 26 rugpjūčio 2011 - 14:20
Ačiūū smile.gif
Atsakyti