QUOTE(*NYC* @ 2011 08 16, 22:17)
ai kas liecia romantika,tai po jos juk turi meile tvyroti ,nes kitu atveju sunku ir nusibosti gali
Tikra tiesa! Roziu nera, taciau yra begalinis saugumo jausmas. Ir dar kas keista - su kiekvienais metais meile tik sitpreja...
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2011 08 17, 10:31)
o tai kodėl jūs kartu negyvenat, nesuprantu? toj pačio jšaly esat, kartu vaikelį turėsit... ar tu nematai ateities su juo ar ką?
O as labai puikiai suprantu kad geriau 9 kartus pamatuoti pries kerpant Jei yra nors menkiausia abejone, geriau jau palaukti ir pasitikrinti.
Papildyta:
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 08 17, 10:50)
Ir ne tik lietuvių vyrų tokie stereotipai. Pvz. forume moteris, kuris manęs net nepažysta, pavadino mane nušliurusia stora peroksidine kekše, besišlaistančia pakampiais su juodaodžiais(mat anie nėra išrankūs ir joms bet kokios yra gerai), blogą pavyzdį rodančią savo dukrai. Pasak tos moters-geriau bet koks lietuvis, nei pats geriausias juodaodis.
Ir čia-moteris taip. Anot jos išsilavinusi
Ačiū dievui gyvenu ne Lietuvoje..
Ir čia-moteris taip. Anot jos išsilavinusi
Ačiū dievui gyvenu ne Lietuvoje..
Ne truputelio nenustebau. Mano buvusi anyta kazka panasaus pasake mano dukrai, kai toji atostogavo pas juos kaime
As paprasciausiai nebendrauju su rasine neapykanta skleidzianciais zmonem. Zinau kad bendros kalbos vis tiek nerasim, as tu zmoniu paziuru nepakeisiu, tai kokia prasme gaisti laika?