Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

QUOTE(*NYC* @ 2011 08 16, 22:17)
ai kas liecia romantika,tai po jos juk turi meile tvyroti tongue.gif ,nes kitu atveju sunku ir nusibosti gali 4u.gif

drinks_cheers.gif Tikra tiesa! Roziu nera, taciau yra begalinis saugumo jausmas. Ir dar kas keista - su kiekvienais metais meile tik sitpreja...
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2011 08 17, 10:31)
o tai kodėl jūs kartu negyvenat, nesuprantu? toj pačio jšaly esat, kartu vaikelį turėsit... ar tu nematai ateities su juo ar ką?

O as labai puikiai suprantu kad geriau 9 kartus pamatuoti pries kerpant ax.gif Jei yra nors menkiausia abejone, geriau jau palaukti ir pasitikrinti.
Papildyta:
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 08 17, 10:50)
Ir ne tik lietuvių vyrų tokie stereotipai. Pvz. forume moteris, kuris manęs net nepažysta, pavadino mane nušliurusia stora peroksidine kekše, besišlaistančia pakampiais su juodaodžiais(mat anie nėra išrankūs ir joms bet kokios yra gerai), blogą pavyzdį rodančią savo dukrai. Pasak tos moters-geriau bet koks lietuvis, nei pats geriausias juodaodis.
Ir čia-moteris taip. Anot jos išsilavinusi doh.gif
Ačiū dievui gyvenu ne Lietuvoje..

Ne truputelio nenustebau. Mano buvusi anyta kazka panasaus pasake mano dukrai, kai toji atostogavo pas juos kaime schmoll.gif
As paprasciausiai nebendrauju su rasine neapykanta skleidzianciais zmonem. Zinau kad bendros kalbos vis tiek nerasim, as tu zmoniu paziuru nepakeisiu, tai kokia prasme gaisti laika?
Atsakyti
Po Ispanijos gryžusi namo Lietuvoje gyvenau du metus. Man buvo 35.Mane vyrai jau laikė sena. blink.gif Man netgi sakė, kad neturėčiau nė minčių sukurt šeimą, nes...kaip jau per vėlu..Susipažinau su keliais vyrais, kurie per pirmą pasimatymą vertėsi į lovą ir dar beveik būdami užtikrinti, kad man daro paslaugą!!! Aš, tiesą pasakius, buvau pakraupusi. Neištikimybė Lt -kaip savaime suprantamas dalykas!!
QUOTE(Aghedo @ 2011 08 17, 10:47)

drinks_cheers.gif
Visur yra savu privalumu, savu trukumu, bet mano motyvas pasirenkant vyra buvo jo poziuris i sheima. Lietuvoje turejau draugu vyru, bet mano noras sukurti nauja sheima ir tureti dar vaiku tarsi atsimusdavo i siena - lietuviai nenori isipareigoti. Susipazinus su dabartiniu vyru buvau maloniai nustebinta jo paziuru, kad vyras yra atsakingas uz vaiku auginima ir auklejima ir neturi teises nuo to nusisalinti. Kai tuo tarpu lietuvis daznai masto, kad pakanka sumoketi alimentus ir tuo teviskos pareigos pasibaigia.

Papildyta:
Na anyta kad gali tavęs nemėgti-suprantu. Bet va mano mama, atvažiavus į Airiją, atsisakė su draugu susipažint ir važiuot prie jūros..Pasakė-man tik negriukų nepriveisk blink.gif Tikrai pasijutau klaikiai..
QUOTE(Aghedo @ 2011 08 17, 10:57)
drinks_cheers.gif Tikra tiesa! Roziu nera, taciau yra begalinis saugumo jausmas. Ir dar kas keista - su kiekvienais metais meile tik sitpreja...
Papildyta:

O as labai puikiai suprantu kad geriau 9 kartus pamatuoti pries kerpant  ax.gif Jei yra nors menkiausia abejone, geriau jau palaukti ir pasitikrinti.
Papildyta:

Ne truputelio nenustebau. Mano buvusi anyta kazka panasaus pasake mano dukrai, kai toji atostogavo pas juos kaime  schmoll.gif
As paprasciausiai nebendrauju su rasine neapykanta skleidzianciais zmonem. Zinau kad bendros kalbos vis tiek nerasim, as tu zmoniu paziuru nepakeisiu, tai kokia prasme gaisti laika?

Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 08 17, 11:02)
Na anyta kad gali tavęs nemėgti-suprantu. Bet va mano mama, atvažiavus į Airiją, atsisakė su draugu susipažint ir važiuot prie jūros..Pasakė-man tik negriukų nepriveisk blink.gif Tikrai pasijutau klaikiai..

Va apie sita tau daug galetu papasakoti viena is musu mergaiciu Linamalatji. Ji ilga laika skundesi del tos pazcios problemos. Bet paskutini karta gyresi, kad santykiai su mama smarkiai pasitaise gimus maziukei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aghedo: 17 rugpjūčio 2011 - 12:09
Savo nėštumą slėpiau ilgą laiką, bet kažkas be manęs informavo mano mamą ir, pasirodo, ji jau senokai apie tai žino. Bet neišsitarė. Kalbėjau su ja-jautėsi rūpestis dėl būsimo kūdikio sveikatos. Manau, tiesiog turėjo laiko pamąstymams. Tiesa, nupirko porą stiklinių buteliukų mergytei(Dubline nerandu) ir perdavė. Tiesiog manau, kad pasakė net nepagalvojus. O vaikas yra vaikas ir jis bus anūkas, nori ji to ar ne smile.gif
QUOTE(Aghedo @ 2011 08 17, 11:08)
Va apie sita tau daug galetu papasakoti viena is musu mergaiciu Linamalatji. Ji ilga laika skundesi del tos pazcios problemos. Bet paskutini karta gyresi, kad santykiai su mama smarkiai pasitaise gimus maziukei  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 08 17, 11:14)
Tiesiog manau, kad pasakė net nepagalvojus. O vaikas yra vaikas ir jis bus anūkas, nori ji to ar ne smile.gif

Tikriausiai tu teisi. Juk mes savo mamoms esam vaikai, net jei mums jau po 40 lotuliukas.gif Maniske paskutini karta mane taip paauklejo del paaugles dukters. Isaiskino, kad mano vyras neturetu kistis i jos auklejima, nes nera jos biologinis tevas. Su tuo as grieztai nesutinku, nes pas mus sutarta: mes neskirstom vaiku i savus ir svetimus, esam sheima kaip vienetas.
Atsakyti
O tau padeda kažkiek tavo ex vyras-Vyresniosios tėvas? Domisi vaiku? Nes mano ex vaiką stebuklinai pamiršo iškart po to, kai 3 metukų ją išsivežiau į Ispaniją. Gryžus į Lietuvą suorganizavau jų susitikimą-mano exas atėjo į jį girtas, su kažkokia šiaudų puokšte man(gėlės atsieit) ir atnešė barankų! dukrai. Po ilgo laiko. Per kurį visiškai vaiku nepasidomėjo net. Mano dukra jį pamačius pasakė-man nereikia tokio tėvo. Aš turiu tave.
QUOTE(Aghedo @ 2011 08 17, 11:19)
Tikriausiai tu teisi. Juk mes savo mamoms esam vaikai, net jei mums jau po 40  lotuliukas.gif Maniske paskutini karta mane taip paauklejo del paaugles dukters. Isaiskino, kad mano vyras neturetu kistis i jos auklejima, nes nera jos biologinis tevas. Su tuo as grieztai nesutinku, nes pas mus sutarta: mes neskirstom vaiku i savus ir svetimus, esam sheima kaip vienetas.

Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 08 17, 11:30)
O tau padeda kažkiek tavo ex vyras-Vyresniosios tėvas? Domisi vaiku? Nes mano ex vaiką stebuklinai pamiršo iškart po to, kai 3 metukų ją išsivežiau į Ispaniją. Gryžus į Lietuvą suorganizavau jų susitikimą-mano exas atėjo į jį girtas, su kažkokia šiaudų puokšte man(gėlės atsieit) ir atnešė barankų! dukrai. Po ilgo laiko. Per kurį visiškai vaiku nepasidomėjo net. Mano dukra jį pamačius pasakė-man nereikia tokio tėvo. Aš turiu tave.

Na, as savo ex-u negaliu skustis. Materialiai gal maziau (niekada neturi pinigu), bet moraliai ir siaip tai padeda. Dukra kiekviena vasara atostogauja LT, rupinasi ja, sokineja visaip, igeidzius pildo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 08 17, 05:19)
Maniske paskutini karta mane taip paauklejo del paaugles dukters. Isaiskino, kad mano vyras neturetu kistis i jos auklejima, nes nera jos biologinis tevas.

Is dalies tavo mama teisi mirksiukas.gif o siaip tai tavo zodis ,kas lecia vyresniosios dukros auklejima, turetu buti paskutinis,o ne jo 4u.gif Zinoma ji turi jo klausyti ir buti pagarbi ,nes visgi yra tavo vyras ir jos sesytes tetis,bet auklejime tu turetum vadovauti,aisku jus su vyru apsitarti galit kas ir kaip bet visa info ,kas ir kaip turi ateiti is tavo burnos mirksiukas.gif bet velgi cia mano asmenine nuomone,nes jis kaip besakysi jai nera tevas ypac kai jus pradejota bendra gyvenima jai bunant ne nuo mazu dienu ax.gif

Raudonoji Aguona doh.gif sena merga su vaiku jau skaitaisi lotuliukas.gif ,o dabar su juoduku is desperation susidejai lotuliukas.gif Nu zinokit kaip nekenciu tokiu nesamoniu nors uzmusk,ypac kai tokios kalbos savoj giminej vyrauja,nes as kai buvau 25,jau buvau sena merga lotuliukas.gif ,na ,o dabar ala boba su kruva vaiku kuri negalejo susirasti lietuvio lotuliukas.gif ,nors as tokio net neieskojau,ai ir dar geriausias bajeris del ko mano vyras nevaziuoja i LT kokiam menesiui su manim yra ta,kad "jis arba labai senas arba biednas lotuliukas.gif doh.gif " tai jus man pasakykit ko as ji ten tureciau veztis g.gif cool.gif Aciu Dievui ,kad mano mama nuo pirmu dienu manim dziaugiasi,puske,brolis,pusbrolis,o didziausias plletku kalbas varo 2 tetules,kurios senais tarybu laikais gyveno kaip fyfos,o dabar eilines zoses hihihi.gif zodziu nesusitaiko su tuo,kad va ju dukroms reik dirbt,o as matai su kruva vaiku ir vis nedirbu,nes mano mamos pastoviai klasuineja,kada as dirbsiu,o kai ji atsako ,kad "juk ji su vaikasi savo dirba" tai tada aiskina,matyt geras pasalpas gauna lotuliukas.gif ,o kad ju cia isvis nera tai joms ir neidomu,o be to mano vyras juk uzdirbti gerai negali nes jis nebaltas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2011 08 17, 12:38)
Is dalies tavo mama teisi mirksiukas.gif  o siaip tai tavo zodis ,kas lecia vyresniosios dukros auklejima, turetu buti paskutinis,o ne jo 4u.gif

Pirmus metus dukrai atvykus gyventi su mumis buvo viskas OK. Bet siemet susidureme su rimtom problemom, nes panelei suejo 15 metu ir vaikas kardinaliai persimaine. Tad tenka gerokai pavargti, palaviruoti, daug daug kalbetis visiems. Kartais net pasipykti... O ka padarysi... Be abejo, as stengiuosi buti be galo objektyvi, ir jei manau, kad MB perlenke su savo reiklalavimais, butinai issakau savo pozicija. Ir visai nesvarbu apie kuri vaika kalba eis.
Papildyta:
QUOTE(*NYC* @ 2011 08 17, 12:38)
zodziu nesusitaiko su tuo,kad va ju dukroms reik dirbt,o as matai su kruva vaiku ir vis nedirbu,nes mano mamos pastoviai klasuineja,kada as dirbsiu,o kai ji atsako ,kad "juk ji su vaikasi savo  dirba" tai tada aiskina,matyt geras pasalpas gauna lotuliukas.gif ,o kad ju cia isvis nera tai joms ir neidomu,o be to mano vyras juk uzdirbti gerai negali nes jis nebaltas lotuliukas.gif

Gerai cia pavarei thumbup.gif Sunku lietuvaiciams Lietuvoje suvokti kad buna kitaip... Sunku isivaizduoti, kad is vieno atlyginimo imanoma pragyventi visai sheimai, kad jei daug dirbsi, tai daug ir uzdirbsi...
Mano mama tai kazkodel isivaizduoja, kad as cia kankinuos ir negaliu istrukti. Vos ne kiekvieno tel.pokalbio metu vis kartoja: ''Mesk tu viska ir grizk''. Jos motyvas: LT as dirbau pagal specialybe plinu etatu, o cia dirbu ''juoda darba'' ir tik pora valandu per diena. Sako, kuriu velniu tau tas diplomas, jei nedirbi. Jai ne motais, kad as cia uzdirbu daugiau per tas dvi val., nei uzdirbdavau LT per visa diena, kad mano vaikai nuolat mato mama, nuolat gauna namini maista. O kaip buvo LT? Dukra visa diena darzelyje, as grizus is darbo dar lekdavau i paduotuve, paskui pasisildydavau koki pusfabrikati, nes jau laikas miegot. Ir taip nuo pirmadienio iki penktadienio. Naminis maistas tik savaitgaliais.
Atsakyti
Kas liecia mama kaip sakiau ji supratinga ir siaip mate kaip as sukuosi,nes bent jau dabar dirbt neimanoma ir neapsimoka,bet sakiau tetulem visas rekalas kliuna lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš atsiribojau nuo giminaičių, bandančių per prievartą brukti savo nuomonę. Jie už mane gyvenimo nenugyvens ir mano vaikų nemaitins. Todėl savo patarimus ir savo auksinę gyvenimišką patirtį gali pasilaikyti sau smile.gif
QUOTE(*NYC* @ 2011 08 17, 14:06)
Kas liecia mama kaip sakiau ji supratinga ir siaip mate kaip as sukuosi,nes bent jau dabar dirbt neimanoma ir neapsimoka,bet sakiau tetulem visas rekalas kliuna lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 08 17, 14:12)
Aš atsiribojau nuo giminaičių, bandančių per prievartą brukti savo nuomonę. Jie už mane gyvenimo nenugyvens ir mano vaikų nemaitins. Todėl savo patarimus ir savo auksinę gyvenimišką patirtį gali pasilaikyti sau smile.gif

drinks_cheers.gif Visiskai pritariu!
Atsakyti