Kokie nuostabūs vaikai O kaip brolis sesę myli
Mes gyvename įdomiai, skiriuosi su MB, birželio 1 išsikrausto. Tai ne tai kad liūdna esu, o net laukiu tos dienos. Palengvėjimas.
Pupa laikosi gerai, linksmuolė, vikruolė, protinguolė Mano džiaugsmas
QUOTE(Fungu @ 2013 05 25, 10:19)
Kokie nuostabūs vaikai O kaip brolis sesę myli
Mes gyvename įdomiai, skiriuosi su MB, birželio 1 išsikrausto. Tai ne tai kad liūdna esu, o net laukiu tos dienos. Palengvėjimas.
Aciukas uz pagyras vaikuciams ir uzuojauta del TB. Nekomentuosiu situacijos, nes pati ne karta ir ne du stovejau ant to slenkcio, bet kazkaip pavykdavo uzglaistyti visus nesklandumus ir vis po truputi vaziuojam i prieki.
Sveikos pupos uogos !
kaip gyvenat? kaip leliai auga?
mano lelius jau visa mergyte, o nebe kudikis
dar nedirbu, bet planuoju kovo vidury gryzti i darba tik savaitgaliais, nes vaziuoja stogas jau nuo madam.
nagi Birute, gal uzsimatom kada kavytei?
norejau idet nuotrauka, bet nebeatsimenu kaip cia dedasi...
kaip gyvenat? kaip leliai auga?
mano lelius jau visa mergyte, o nebe kudikis
dar nedirbu, bet planuoju kovo vidury gryzti i darba tik savaitgaliais, nes vaziuoja stogas jau nuo madam.
nagi Birute, gal uzsimatom kada kavytei?
norejau idet nuotrauka, bet nebeatsimenu kaip cia dedasi...
Sveikos,
pasiilgau
Kaip jūs, kuo gyvenate?
Pas mus viskas kuo toliau, tuo geriau. Vieni metai po skyrybų praėjo. Reziumė: visko buvo, grąsinimų, teroro, dabar bando geruoju mane susigrąžinti, vaidindamas, kad pasikeitė, bet aš per šiuos metus daug ko išmokau ir pamačiau žmogų iš šono, perpratau jo manipuliacijas, kurioms anksciau pasiduodavau. Teisingai aš jam sakiau, kad aš buvau geriausia, ką jis turėjo, o jis visiškai to nevertino ir nematė. Tik kaip visada per vėlai viskas suprantama, tik kai jau prarandama. Taip kad viskas super pas mus, aš pradėsiu rudenį vėl studijuoti, o maniškė jau bus beveik trijų metų, taigi droš į darželį.
pasiilgau
Kaip jūs, kuo gyvenate?
Pas mus viskas kuo toliau, tuo geriau. Vieni metai po skyrybų praėjo. Reziumė: visko buvo, grąsinimų, teroro, dabar bando geruoju mane susigrąžinti, vaidindamas, kad pasikeitė, bet aš per šiuos metus daug ko išmokau ir pamačiau žmogų iš šono, perpratau jo manipuliacijas, kurioms anksciau pasiduodavau. Teisingai aš jam sakiau, kad aš buvau geriausia, ką jis turėjo, o jis visiškai to nevertino ir nematė. Tik kaip visada per vėlai viskas suprantama, tik kai jau prarandama. Taip kad viskas super pas mus, aš pradėsiu rudenį vėl studijuoti, o maniškė jau bus beveik trijų metų, taigi droš į darželį.
100 metu! Visai apleidau supermamas... Persikele maisytukai i FB galutinai
Na mes tai normaliai laikomes. Nesiskiriam dar Dicke baigineja mokykla, mazoji pradejo. Daugiau kaip ir jokiu naujienu...
Na mes tai normaliai laikomes. Nesiskiriam dar Dicke baigineja mokykla, mazoji pradejo. Daugiau kaip ir jokiu naujienu...