Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

Sveikos,

Aguona, sveika sugrįžusi 4u.gif kokia nuostabi tavo panelė wub.gif manoji irgi jau visa mergina, jau vos ne vaikšto, tik dar pasileisti nedrįsta biggrin.gif

Mes skrendame rytoj, t.y jau šiandien, pas senelius į Norvegiją, labai džiaugiuosi, ir kartu dėl kelionės jaudinuosi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Galėtum parodyt ir tu savo pupą 4u.gif
Ar sveika mergytė? wub.gif
Manoji dar tik sėdėt pradeda, bet nereik norėt-tada su ja penkias savaites ligoninėj gulėjom, rimtai ten viskas buvo, komplikacijos, tiksliau nenumatyti dalykai nutiko, vos nenumirė mažoji. Paskui atrado, kas ten jai trukdo taisytis, sutvarkė ir ačiū dievui..Dabar jau nebeklykia vaikas, gera tokia, šypsosi daug; lankomės pas daug daktarų dar, negaliu gryžti į darbą-dar du metus negryšiu. Bet šokas man baigia praeiti, nuotaika daug geresnė.

Gerų Jums atostogų ir bučkis mažylei. 4u.gif
QUOTE(Fungu @ 2012 08 27, 22:06)
Sveikos,

Aguona, sveika sugrįžusi 4u.gif  kokia nuostabi tavo panelė wub.gif manoji irgi jau visa mergina, jau vos ne vaikšto, tik dar pasileisti nedrįsta biggrin.gif

Mes skrendame rytoj, t.y jau šiandien, pas senelius į Norvegiją, labai džiaugiuosi, ir kartu dėl kelionės jaudinuosi doh.gif  biggrin.gif

Atsakyti
Sveika sugrizus su gerom naujienom Aguona. Gera girdeti, kad sveikata gereja. Grazi panele auga smile.gif

Pas mus nieko ypatingai naujo, dvynukai vercia namus kaip tik gali, tuoj neturesim kur gyvent smile.gif O dicke i mokykla kita savaite iseina...
Atsakyti
Mano dičkė ryt į mokyklą jau; baigėsi katino dienos. Manoji buvo sesę įsivaikinus per vasarą, man leido tingėti. Man taip gerai ant dūšios, kad didžioji mažę myli; iš pradžių nė į ranas neėmė, o dabar visą dieną apsikabinus-ir maitinti nori, pampersus keisti nori, maudyti nori-tokia mini mamytė smile.gif Ir kartu jos miegojo, žodžiu, nežinau kaip čia vėl iš naujo derintis reiks..
eisim į baseiną kitą savaitę, mokysimės plaukti. bus smagu-vanduo jai patinka ..
smile.gif
QUOTE(MichGirl @ 2012 08 27, 23:27)
Sveika sugrizus su gerom naujienom Aguona. Gera girdeti, kad sveikata gereja. Grazi panele auga smile.gif

Pas mus nieko ypatingai naujo, dvynukai vercia namus kaip tik gali, tuoj neturesim kur gyvent smile.gif O dicke i mokykla kita savaite iseina...

Atsakyti

labas rytas,

Aguona, smagu girdeti, kad mazylei daug geriau thumbup.gif Grazi mergyte ji pas tave wub.gif

mano princese irgi auga puikiai, jau nemazai kalba, aisku dar tik pavieniais zidziais bet jau galima suprasti ko praso ar ka nori pasakyti ax.gif Labai isdykus pasidare, tik ir ziurek , kad ko neiskrestu doh.gif
Veliau ir as ikelsiu nuotrauka, pasirodisim kiek paaugom ax.gif
Atsakyti
Ačiū už komplimentus 4u.gif
Mano pana irgi bando kalbėt, tik jai bus kiek sunkiau turint omeny dauno sindromą.Bet šiaip daugiau rūpesčių kaip ir nėr-girdi gerai, akis tikrinsim rugsėjo mėn.
Būtinai pasirodykit smile.gif
Mačiau nuotraukas iš pirmojo gimtadienio-žavinga lėlytė 4u.gif
QUOTE(gedvy @ 2012 08 28, 09:05)
labas rytas,

Aguona, smagu girdeti, kad mazylei daug geriau thumbup.gif  Grazi mergyte ji pas tave wub.gif
mano princese irgi auga puikiai, jau nemazai kalba, aisku dar tik pavieniais zidziais bet jau galima suprasti ko praso ar ka nori pasakyti ax.gif Labai isdykus pasidare, tik ir ziurek , kad ko neiskrestu doh.gif
Veliau ir as ikelsiu nuotrauka, pasirodisim kiek paaugom ax.gif

Atsakyti
Aguona, sveika sugrizusi! Pasiilgom mes tavęs...
Mes su maziuku šiuo metu esam Londone. Turim reikaliukus. Mergaites su teveliu liko namie. Ketvirtadieni griztame, tai galesiu iš normalaus kompo parašyti naujienas.
Atsakyti
Ok. sekmes abiems smile.gif
Lauksim gryztant 4u.gif
QUOTE(Aghedo @ 2012 08 28, 11:37)
Aguona, sveika sugrizusi! Pasiilgom mes tavęs...
Mes su maziuku šiuo metu esam Londone. Turim reikaliukus. Mergaites su teveliu liko namie. Ketvirtadieni griztame, tai galesiu iš normalaus kompo parašyti naujienas.

Atsakyti
Labas visoms,

temelė numirė, tai bandau traukti į viršu ją smile.gif

mes gyvename gerai, pupelė nuo 11 mėn vaikšto, dabar 1,2 m. jau laksto. Bandžiau pradėti studijuoti, o vaiką į lopšelį, tik nieko neišėjo, pradėjo sirgti, ir taip visą mėnesį, tai vėl išėjau į atostogas. Pasėdėsime ir pasistiprinsime imunitetą dar iki kito rudens.

Kaip švenčiate Kalėdas? Mes pas senelių Norvegijoje, mato jie savo anūkėlę tik kas tris mėnesius, tai kas kartą labai džiaugiasi ją pas save turėdami. O vaikui tai kuo didesnė, tuo didesnis stresas kas kartą gyvenamąją vietą keisti, šį kartą pirmas dienas su aukšta temperatūra vaikščiojo. Dabar jau viskas gerai, pasveiko, praėjo, apsiprato. taip kad thumbup.gif Myli visus labai, senelius ir mano mažąją sesę ypatingai, nes juos dažniausiais per skypą matydavo, tai lengvai atpažino smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2012 12 26, 23:31)
Labas visoms,

temelė numirė, tai bandau traukti į viršu ją smile.gif

tikrai kad niekas nebeužsuka... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes maisytuku mamytes!

Kur visos dingusios? Pasirodykit kaip augat, kas naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodom mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti