Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

Sveikos,
nera gerai mergytei dar-skysciai plauciuose, aritmija-viska reguliuoja vaistai. bet vaistu dozes mazeja-jau gerai. dar vis pati nekvepuoja, nes laiko miegancia, kad ilsetusi. sake, kad procesas bus ilgas..pries pora dienu bukle labai prasta buvo, dabar jau pradejau kvepuoti..
Atsakyti
Stiprybės tau ir tavo šeimai 4u.gif įsivaizduoju, kaip sunku turi būti savo brangiausiąją taip matant verysad.gif
Atsakyti
Raudonoji Aguona, kaip sekasi tavo mažylei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2012 03 26, 23:33)
Raudonoji Aguona, kaip sekasi tavo mažylei? 4u.gif

kad ji issiregistravo is sm g.gif unsure.gif
Atsakyti
Per vėlai pamačiau... doh.gif Gal pareis kitu profiliu? unsure.gif
Atsakyti
Fungu, viskas gerai jos mazylei pagaliau. Per FB susirasem, tai sake, kad net 2 savaites reanimacijoj praleido kol pagaliau pradejo sveikti.
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2012 03 27, 18:50)
Fungu, viskas gerai jos mazylei pagaliau. Per FB susirasem, tai sake, kad net 2 savaites reanimacijoj praleido kol pagaliau pradejo sveikti.

perduok linkejimus ir stiprybes joms abiems. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2012 03 27, 16:50)

ir nuo musu linkejimai 4u.gif smagu, kad mazyle sveiksta thumbup.gif 4u.gif

as jau pradejau organizuoti Enolytes gimtadieni ax.gif bus vabaliuku balius. wub.gif jetus kaip greitai tie metai prabego... doh.gif
Atsakyti
jau metai greit?! geras..... atrodo tik kleckas buvo gimus doh.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad mergytė sveiksta thumbup.gif jau sunerimusi buvau, kai ji išsiregistravo rolleyes.gif

Perduok ir nuo manęs linkėjimų 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

dinge visos nezinia kur unsure.gif

kaip jusu maisytukai auga?

mano Enolyte auga puikiai thumbup.gif nesenai atsventem 1-aji gimtadieni wub.gif cia keli vaizdeliai is gimtadienio...
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2012 04 27, 10:16)
sveikutes,

dinge visos nezinia kur unsure.gif

kaip jusu maisytukai auga?
mano Enolyte auga puikiai thumbup.gif nesenai atsventem 1-aji gimtadieni wub.gif cia keli vaizdeliai is gimtadienio...

Enola su praejusiu gimtadieniu!!! happybday.gif
Visos i FB sulindusios, uz tai cia tylu biggrin.gif
Atsakyti