Sveikos,
nera gerai mergytei dar-skysciai plauciuose, aritmija-viska reguliuoja vaistai. bet vaistu dozes mazeja-jau gerai. dar vis pati nekvepuoja, nes laiko miegancia, kad ilsetusi. sake, kad procesas bus ilgas..pries pora dienu bukle labai prasta buvo, dabar jau pradejau kvepuoti..
Stiprybės tau ir tavo šeimai įsivaizduoju, kaip sunku turi būti savo brangiausiąją taip matant
Raudonoji Aguona, kaip sekasi tavo mažylei?
QUOTE(Fungu11 @ 2012 03 26, 23:33)
Raudonoji Aguona, kaip sekasi tavo mažylei?
kad ji issiregistravo is sm
Per vėlai pamačiau... Gal pareis kitu profiliu?
Fungu, viskas gerai jos mazylei pagaliau. Per FB susirasem, tai sake, kad net 2 savaites reanimacijoj praleido kol pagaliau pradejo sveikti.
QUOTE(Aghedo @ 2012 03 27, 18:50)
Fungu, viskas gerai jos mazylei pagaliau. Per FB susirasem, tai sake, kad net 2 savaites reanimacijoj praleido kol pagaliau pradejo sveikti.
perduok linkejimus ir stiprybes joms abiems.
QUOTE(Aghedo @ 2012 03 27, 16:50)
ir nuo musu linkejimai smagu, kad mazyle sveiksta
as jau pradejau organizuoti Enolytes gimtadieni bus vabaliuku balius. jetus kaip greitai tie metai prabego...
jau metai greit?! geras..... atrodo tik kleckas buvo gimus
Kaip gerai, kad mergytė sveiksta jau sunerimusi buvau, kai ji išsiregistravo
Perduok ir nuo manęs linkėjimų
Perduok ir nuo manęs linkėjimų
QUOTE(gedvy @ 2012 04 27, 10:16)
sveikutes,
dinge visos nezinia kur
kaip jusu maisytukai auga?
mano Enolyte auga puikiai nesenai atsventem 1-aji gimtadieni cia keli vaizdeliai is gimtadienio...
dinge visos nezinia kur
kaip jusu maisytukai auga?
mano Enolyte auga puikiai nesenai atsventem 1-aji gimtadieni cia keli vaizdeliai is gimtadienio...
Enola su praejusiu gimtadieniu!!!
Visos i FB sulindusios, uz tai cia tylu