Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2012 02 21, 20:41)

Ateinantį pirmadienį operuos širdelę antrąkart. Palinkėkit mums sėkmės...

kuo didziausios sekmes jums abiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif jetus tokia mazutele ir tiek daug iskesti jai reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2012 02 21, 21:03)
kuo didziausios sekmes jums abiems 4u.gif  4u.gif  4u.gif jetus tokia mazutele ir tiek daug iskesti jai reikia verysad.gif

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2012 02 21, 14:41)
Ateinantį pirmadienį operuos širdelę antrąkart. Palinkėkit mums sėkmės...

Sekmes ir laikysim kumstukus 4u.gif
Atsakyti
Raudonoji_Aguona, kuo nuosirdziausios sekmes!
Atsakyti
Raudonoji Aguona, melsiuosi, kad viskas tobulai pavyktų, įsivaizduoju, ką turi iškęsti 4u.gif 4u.gif 4u.gif širdį skauda, kad mažylė tiek iškęsti turi tokiame jauname amžiuje verysad.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už palaikymą. Operacija labai reikalinga ir labai laukta, nes visus penkis mėnesius gyvenau su didžiausia baime ir rūpesčiu. Aš labai tikiuosi, kad operacija pavyks ir mes er dešimt dienų vėl būsim namuose. Kardiologas sakė, kad duomenys labai geri, širdis, nepaisant defektų, plaka ritmingai ir gerai, svoris geras ir bendra sveikatos būklė yra gera. Tik dabar mano žiogas pradėjo būti gera, t.y. daug ramesnė ir yra tikra šypsnė-šypsosi, tik kalbink.. Plyšta širdis man pačiai begalvojant, o kai pradedu apie operaciją smulkiai galvot(kad bus labai sudėtinga, daug valandu-apie 7val, o su pabaiga ir pradžia bus kokios 9val),t.y. gilintis, tai atrodo, kad sustos man pačiai širdis. Ašarų pakalnė man..Visus penkis mėnesius..
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2012 02 22, 20:19)
, tai atrodo, kad sustos man pačiai širdis. Ašarų pakalnė man..Visus penkis mėnesius..

daug daug tau stiprybes mamuk 4u.gif console.gif viskas bus gerai, kitaip ir negali buti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2012 02 22, 02:51)

is visos sirdies linkim sekmes, ir stiprybes tau ir tb 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Isoperavo sirdele vakar. bukle stabili. bet atrodo labai prastai.. kaip liudna ja tokia matyti.. mazutele mano
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2012 02 28, 15:05)
Isoperavo sirdele vakar. bukle stabili. bet atrodo labai prastai.. kaip liudna ja tokia matyti.. mazutele mano

laikykites abidvi 4u.gif daug daug sveikateles tavo mazylei 4u.gif
Atsakyti

Raudonojo _ Aguona, kaip tavo mazyles savijauta? 4u.gif
Atsakyti
Kiekvieną dieną apie tavo mažylę pagalvoju ir pasimeldžiu, džiaugiuosi, kad būklė stabili, viskas bus gerai, pasveiks tavo gražuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti