Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

Tai kad mes ne i Lietuva vaziuojam atostogu-mes turbut i Prancuzija arba Ispanija.. Nezinau jei vaikas ture lt pilietybe kas bus paskui su airiska. As manau, jei vaikas cia gime ir as jokiu ateities planu su lietuva neieju-geriau vaikui ir pilietybe tos alies, juolab, kad cia jai tikrai gerai bu su parama-jau dabar gaunam daug pagalbos del visu bedu..
QUOTE(gedvy @ 2012 02 14, 12:46)
kokia meilute wub.gif o plaukiukai kokie ilgi bigsmile.gif

del keliones, tai zinok, be paso nepakeliausit schmoll.gif keliones dokumentas galioja tik i viena puse 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2012 02 14, 12:26)
Tai kad mes ne i Lietuva vaziuojam atostogu-mes turbut i Prancuzija arba Ispanija.. Nezinau jei vaikas ture lt pilietybe kas bus paskui su airiska. As manau, jei vaikas cia gime ir as jokiu ateities planu su lietuva neieju-geriau vaikui ir pilietybe tos alies, juolab, kad cia jai tikrai gerai bu su parama-jau dabar gaunam daug pagalbos del visu bedu..

bet tai jei vaiksa negli gauti Airijos pilietybes, tai belieka lietuvishka (arba tevo salies). Per sienas pirmyn atgal tikrai vaiko be normaliu dokumentu nepasiveziosit. Reikia arba daryti LT ar tecio salies pilietybe niekur nevaziuojant per ambasada. Arba atitinkamose ambasadose (t.y. LT ar tecio salies) issiimti keliones dokumentus, kurie galioja tik i viena puse, ir nuvykus tvarkytis pasus, kad grizti atgal i Airija. Tada ir apie atostogas galima galvoti. Kitu keliu tikrai nera, nieko naujo nesugalvosit, kelionems reikalingi dokumentai, vaikui reikalinga pilietybe.
Atsakyti
Labas vakarelis!

Su meiles diena Jus visas!

QUOTE(MichGirl @ 2012 02 14, 17:03)
bet tai jei vaiksa negli gauti Airijos pilietybes, tai belieka lietuvishka (arba tevo salies). Per sienas pirmyn atgal tikrai vaiko be normaliu dokumentu nepasiveziosit. Reikia arba daryti LT ar tecio salies pilietybe niekur nevaziuojant per ambasada. Arba atitinkamose ambasadose (t.y. LT ar tecio salies) issiimti keliones dokumentus, kurie galioja tik i viena puse, ir nuvykus tvarkytis pasus, kad grizti atgal i Airija. Tada ir apie atostogas galima galvoti. Kitu keliu tikrai nera, nieko naujo nesugalvosit, kelionems reikalingi dokumentai, vaikui reikalinga pilietybe.

drinks_cheers.gif
Man tas pats buvo su Susan. Net dabar su Jonathan truksta 4 menesiu. Tai net negaisau laiko bandydama laime. Pridaviau dokumentus LT pasui. Liepa jau galesim keliauti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

pirmiausia visas su praėjusia Valentino dienele heart.gif

gerą temą užkabinote, vat mes praeitą ketvirtadienį su MB ir lėlyte į Berlyną trenkėmės, kad aš deklaruočiau savo gyvenamąją vietą ir Noemi jau pasą užsakyti. Aš kaip tikra naivuolė galvojau, kad gausime iki to laiko, kol pasas bus, kažkokį laikiną pažymėjimą, o nei velnio doh.gif Sako sėdėkite namie ir paso laukite doh.gif o aš jau balandžio 2 d. bilietus į Norvegiją užsakiusi esu doh.gif doh.gif doh.gif
va ką dabar dabar daryt? g.gif rolleyes.gif

pasirodome ir mes

user posted image
Atsakyti
Labai miela wub.gif wub.gif Mažas kleckiukas wub.gif Kaip pavadinot?
QUOTE(Fungu11 @ 2012 02 15, 00:45)
Sveikos,

pirmiausia visas su praėjusia Valentino dienele heart.gif

gerą temą užkabinote, vat mes praeitą ketvirtadienį su MB ir lėlyte į Berlyną trenkėmės, kad aš deklaruočiau savo gyvenamąją vietą ir Noemi jau pasą užsakyti. Aš kaip tikra naivuolė galvojau, kad gausime iki to laiko, kol pasas bus, kažkokį laikiną pažymėjimą, o nei velnio doh.gif Sako sėdėkite namie ir paso laukite doh.gif  o aš jau balandžio 2 d. bilietus į Norvegiją užsakiusi esu doh.gif  doh.gif  doh.gif
va ką dabar dabar daryt? g.gif  rolleyes.gif

pasirodome ir mes

Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2012 02 15, 00:45)

pasirodome ir mes

kokia grazuole wub.gif ir kokiu rimtu zvilgsniu ziuri bigsmile.gif wub.gif

kaip greitai tie leliukai auga..... Mano princese jau tokia pamaiva pasidarius, prisigalvoja visokiu bajeriu, o dar tik 10 menesiu rolleyes.gif mb juokiasi, kad kai bus metu ir daugiau tai ir namus nugriaus ax.gif biggrin.gif labai judri mano mazyle, nei minutei negali nusedeti vietoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2012 02 15, 02:24)
Labai miela wub.gif  wub.gif  Mažas kleckiukas  wub.gif Kaip pavadinot?

ačiū 4u.gif parašiau juk - Noemi mano pupa vardu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2012 02 15, 11:44)
ačiū 4u.gif  parašiau juk - Noemi mano pupa vardu mirksiukas.gif

ax.gif Sorry, paskutiniu metu labai issiblaskius blush2.gif
Atsakyti
labas vakare,kokiu as cia groziu prisiziurejau pasaka,kaip as jums baltai pavydziu ziuredama i maziukus(noriu)
Atsakyti
Su blynu diena mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif mes su mazaja prikirtom blyneliu su obuoliais ir cinamonu thumbup.gif nera labai sveiki pusryciai, bet reik tradicijas palaikyti ir mazajai perduoti ax.gif
Atsakyti
sveikutes,

pas mus ir vakar blynai pusriciams buvo, ir siandiena turbut kepsiu ax.gif kokios uzgavenes be blynu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Ateinantį pirmadienį operuos širdelę antrąkart. Palinkėkit mums sėkmės...
Atsakyti