Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

Visas mamytes ir leliukus su sventemis! newyear.gif

user posted image
Atsakyti
Fungu11, oi koks grazutis tavo nykstukas! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 12 31, 11:53)
Fungu11, oi koks grazutis tavo nykstukas!  wub.gif

pritariu smile.gif

kaip tavo sūnelis? bigsmile.gif

palinkėsiu smagaus sutikimo!

user posted image
Atsakyti
noriu pasveikinti visas jus su artejanciais Naujaisiais Metais!!!

Enola siuncia linkejimus visiems musu temos maziukams wub.gif
user posted image
Atsakyti
Su Naujaisiai brangiosios 4u.gif
Atsakyti
Pasimaivom ir mes biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
ajajai kiek leliuku wub.gif wub.gif sveikinu visas naujai iskeptas mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir be SU naujais METAIS MIELOSIOS 4u.gif
Atsakyti
Aghedo, koks grazus leliukas wub.gif nuo to laiko kai as mamyte kiekviename vaikuty atrodo Noemi atpazistu doh.gif man visi tokie nors buciuok ir buciuok biggrin.gif oi hormonai mano lotuliukas.gif
Papildyta:
Hunadi, tavo mergelka lygiai metais vyresne nei mano 4u.gif ta pacia diena gimusios thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fungu11: 02 sausio 2012 - 17:42
QUOTE(Fungu11 @ 2012 01 02, 16:44)

Hunadi, tavo mergelka lygiai metais vyresne nei mano 4u.gif ta pacia diena gimusios thumbup.gif

ane smile.gif o tu meldeisi kad ne lapkricio 1 gimtu? nes as tai meldziaus lotuliukas.gif tokia liudna man ta diena ypac lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HUNADI @ 2012 01 02, 18:33)
ane  smile.gif  o tu meldeisi kad ne lapkricio 1 gimtu? nes as tai meldziaus lotuliukas.gif  tokia liudna man ta diena ypac lt blush2.gif

oi as nesiparinu del datu, musu terminas lapkricio 1 buvo, tai man kaip tik grazi data: 01.11.2011 thumbup.gif bet nepataikeme mirksiukas.gif
Atsakyti
mu ateinu visa susivelus, kuo daugiau skaitau info tuo daugiau mane subalamutina ax.gif Yra tai: reikia vyrui Sengeno visos i lt, kas mane balamutina o gi musu santuokos liudijimas doh.gif jis yra isduotas Pietu afrikoj Anglu kalba, suprantu kad reikia ji isversti i lt, bet ambasada sako kad turi but legalizuotas tos salies kuri isdave doh.gif tai ka man daba daryt???? reiks santuoka gal iregistruoti lt ???? kaip kitos mamytes daret vaziuodamos i lt su teciais ax.gif ?????
Atsakyti
QUOTE(HUNADI @ 2012 01 03, 13:21)
mu ateinu visa susivelus, kuo daugiau skaitau info tuo daugiau mane subalamutina ax.gif  Yra tai: reikia vyrui Sengeno visos i lt, kas mane balamutina o gi musu santuokos liudijimas doh.gif  jis yra isduotas Pietu afrikoj Anglu kalba, suprantu kad reikia ji isversti i lt, bet ambasada sako kad turi but legalizuotas tos salies kuri isdave doh.gif  tai ka man daba daryt???? reiks santuoka gal iregistruoti lt ???? kaip kitos mamytes daret vaziuodamos i lt su teciais ax.gif ?????

noredama iregistruoti santuoka lt vistiek turesi legalizuoti santuokos liudijima. Gal tai galima padaryti per PAR ambasada g.gif Bet kokiu atveju jus turesit legalizuoti santuokos liudijima, nes nelegalizuotas jis kitose valstybese negalioja mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti