Visas mamytes ir leliukus su sventemis!
Fungu11, oi koks grazutis tavo nykstukas!
QUOTE(Aghedo @ 2011 12 31, 11:53)
Fungu11, oi koks grazutis tavo nykstukas!
pritariu
kaip tavo sūnelis?
palinkėsiu smagaus sutikimo!
Su Naujaisiai brangiosios
ajajai kiek leliuku sveikinu visas naujai iskeptas mamytes
ir be SU naujais METAIS MIELOSIOS
ir be SU naujais METAIS MIELOSIOS
Aghedo, koks grazus leliukas nuo to laiko kai as mamyte kiekviename vaikuty atrodo Noemi atpazistu man visi tokie nors buciuok ir buciuok oi hormonai mano
Papildyta:
Hunadi, tavo mergelka lygiai metais vyresne nei mano ta pacia diena gimusios
Papildyta:
Hunadi, tavo mergelka lygiai metais vyresne nei mano ta pacia diena gimusios
QUOTE(Fungu11 @ 2012 01 02, 16:44)
ane o tu meldeisi kad ne lapkricio 1 gimtu? nes as tai meldziaus tokia liudna man ta diena ypac lt
QUOTE(HUNADI @ 2012 01 02, 18:33)
ane o tu meldeisi kad ne lapkricio 1 gimtu? nes as tai meldziaus tokia liudna man ta diena ypac lt
oi as nesiparinu del datu, musu terminas lapkricio 1 buvo, tai man kaip tik grazi data: 01.11.2011 bet nepataikeme
mu ateinu visa susivelus, kuo daugiau skaitau info tuo daugiau mane subalamutina Yra tai: reikia vyrui Sengeno visos i lt, kas mane balamutina o gi musu santuokos liudijimas jis yra isduotas Pietu afrikoj Anglu kalba, suprantu kad reikia ji isversti i lt, bet ambasada sako kad turi but legalizuotas tos salies kuri isdave tai ka man daba daryt???? reiks santuoka gal iregistruoti lt ???? kaip kitos mamytes daret vaziuodamos i lt su teciais ?????
QUOTE(HUNADI @ 2012 01 03, 13:21)
mu ateinu visa susivelus, kuo daugiau skaitau info tuo daugiau mane subalamutina Yra tai: reikia vyrui Sengeno visos i lt, kas mane balamutina o gi musu santuokos liudijimas jis yra isduotas Pietu afrikoj Anglu kalba, suprantu kad reikia ji isversti i lt, bet ambasada sako kad turi but legalizuotas tos salies kuri isdave tai ka man daba daryt???? reiks santuoka gal iregistruoti lt ???? kaip kitos mamytes daret vaziuodamos i lt su teciais ?????
noredama iregistruoti santuoka lt vistiek turesi legalizuoti santuokos liudijima. Gal tai galima padaryti per PAR ambasada Bet kokiu atveju jus turesit legalizuoti santuokos liudijima, nes nelegalizuotas jis kitose valstybese negalioja