Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

QUOTE(Fungu11 @ 2011 11 20, 21:48)
tai va, rodomes wub.gif

Grazuolyte wub.gif wub.gif
As vis dar 2in1 doh.gif negaliu sulakti kada jau pasimatysiu su savo maziuku wub.gif blush2.gif
Atsakyti
bet jau greit greit, bigsmile.gif kiek gi čia beliko! daiktai sukrauti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 11 26, 12:17)
bet jau greit greit,  bigsmile.gif kiek gi čia beliko! daiktai sukrauti?  biggrin.gif

Daiktai sukrauti, kambarys paruostas, viskas 'nusienauta' - lieka tik laukti kol vaikiukas pasibels! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 11 26, 12:36)
Daiktai sukrauti, kambarys paruostas, viskas 'nusienauta' - lieka tik laukti kol vaikiukas pasibels!  blush2.gif

Ta dar beliko pasiskatinti sampaniuku, ananasu ir ... kai kuo subtilesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aghedo, viskas isbandyta. Lelius kaip tupi pilvuke jokio veiksmo nepradedamas, taip tupi! doh.gif
O sona taip maudzia siandien, kad nors galva i siena dauzyk.
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 11 27, 11:53)
Aghedo, viskas isbandyta. Lelius kaip tupi pilvuke jokio veiksmo nepradedamas, taip tupi!  doh.gif
O sona taip maudzia siandien, kad nors galva i siena dauzyk.

Nepasiduok, bandyk dar. Gal nepakako jam dar prostaglandinu, papildomos dozes reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes is daktaro siandien, viskas super, isskyrus svori. gydytojai per mazai siek tiek pasirode. per 25 dienas Noemi priaugo 655 gr. cia mazai? unsure.gif na o siaip viskas gerai, klubus echoskopavo, mat cia bavarijoje genetiskai daug vaiku su klubu kazkokiom klaidom gimsta. tai daktaras dziaugesi, sake retai kada mato tokius tobulus klubus kaip mano mazes wub.gif bus sokeja biggrin.gif

isvargusi ziauriai esu, jauciu reiks eit paguleti.. smile.gif
Atsakyti

Sveikos mamytes! 4u.gif
Trumpas apsilankymas kol maziukas miega!

Lapkricio 29, 10.27 ryto gime Aiden William (3.770kg! - o kazkas sake, kad mazu=iukas mano per mazas) wub.gif

Miegantis grazuolis
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 12 02, 11:56)
Sveikos mamytes!  4u.gif

Lapkricio 29, 10.27 ryto gime Aiden William (3.770kg! - o kazkas sake, kad mazu=iukas mano per mazas)  wub.gif

Miegantis grazuolis

Sveikinimai kuo nuosirdziausi!!! Sakiau, kad bus berniukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 12 02, 12:56)
Sveikos mamytes!  4u.gif

Lapkricio 29, 10.27 ryto gime Aiden William (3.770kg! - o kazkas sake, kad mazu=iukas mano per mazas)  wub.gif

Miegantis grazuolis

kuo nuosirdziausi sveikinimai susitikus su suneliu! wub.gif 4u.gif nemazas vyrukas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
mo.U, didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 2.gif 2.gif 2.gif

grazus lelius, o is kur tevelis? idomu, kas per misinukas... mirksiukas.gif
Atsakyti
mo.U sveikinam sveikinam susilaukus maziuko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti