Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

QUOTE(Fungu11 @ 2011 11 18, 18:36)

ideciau nuotrauka cia, tik nezinau, kaip ja i foruma ikelti... g.gif

kelk per čia
http://www.radikal.ru/

mirksiukas.gif
Atsakyti
Fungu - sveikinimai su mergyte 4u.gif Aukite sveikos 4u.gif

Merginos, turiu problemą-nežinau kokį vežimą pirkti. Dabar, kai pasiūla tokia didelė o ir savo didžiąją auginau jau senai, jaučiuosi kaip iš mėnulio iškritus.. Skaičiau forumą apie vežimus-kuo labiau gilinuosi, tuo labiau galva sukasi.. doh.gif
Galvojau Bebecar pirkti..
Pasipasakokit kokiais jūs važinėjat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 11 20, 18:37)

Pasipasakokit kokiais jūs važinėjat 4u.gif

mes vazinejam OBaby ZeZu vezimu. Nekeisciau i joki kita vezima, netgi ir brangu mirksiukas.gif ax.gif Kodel ji issirinkau? Turejau nussistacius kelis kriterijus: 1. Butinai turejo buti pilnai gulima padetis (lopsys). 2. Dideli ratai, kad leliukas nedardetu biggrin.gif , negaliu ziureti, kaip ka tik gimusius leliukus veza vezime su mazais ratukais, o ten vaikas visas purtosi nuo kiekvieno akmenelio doh.gif 3. Turejo buti manevringas, kad nebutu sunku stumti viena ranka. 4. Nedidele kaina (kai pirkom vezima mums kaina buvo labai svarbi, nes daugiau kaip 300 svaru mes negalejome leisti) 5. Aisku turejo buti grazus biggrin.gif blush2.gif 6. Uztekti minimum iki 3 metu ax.gif Visa sita radau tame vezime thumbup.gif Vienintelis minusas kuri atradau siame vezime, bet jis man neaktualus, tai , kad jis labai sunkus ax.gif 4u.gif
Va kaip jis atrodo mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image

tiesa, is lopsio pasidaro sedimoji dalis, tad vaikiukui isaugus lopsi nereikia sukti galvos kur ji padeti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 11 20, 19:08)
mes vazinejam OBaby ZeZu vezimu. Nekeisciau i joki kita vezima, netgi ir brangu mirksiukas.gif  ax.gif Kodel ji issirinkau? Turejau nussistacius kelis kriterijus: 1. Butinai turejo buti pilnai gulima padetis (lopsys). 2. Dideli ratai, kad leliukas nedardetu biggrin.gif , negaliu ziureti, kaip ka tik gimusius leliukus veza vezime su mazais ratukais, o ten vaikas visas purtosi nuo kiekvieno akmenelio doh.gif  3. Turejo buti manevringas, kad nebutu sunku stumti viena ranka. 4. Nedidele kaina (kai pirkom vezima mums kaina buvo labai svarbi, nes daugiau kaip 300 svaru mes negalejome leisti) 5. Aisku turejo buti grazus biggrin.gif  blush2.gif 6. Uztekti minimum iki 3 metu ax.gif  Visa sita radau tame vezime thumbup.gif  Vienintelis minusas kuri atradau siame vezime, bet jis man neaktualus, tai , kad jis labai sunkus ax.gif  4u.gif
Va kaip jis atrodo mirksiukas.gif

tiesa, is lopsio pasidaro sedimoji dalis, tad vaikiukui isaugus lopsi nereikia sukti galvos kur ji padeti mirksiukas.gif  biggrin.gif

Ačiū už atsakymą.
Ar jis supasi? man patinka minkšti vežimėliai, kur galima supti.
radau tokį:
Atsakyti
na gali supti siek tiek, man atrodo kur tu idejai nuoroda ir musu vezimelis del amortizacijos panasus yra mirksiukas.gif ir dar, nelabai supratau, bet sedimaja dali reikia atskirai pirkti, ar irgi is lopsio pasidaro g.gif
Atsakyti
Aš galvoju pirkti atskirai lopšį ir atskirai kėdutę. Nes iš atsiliepimų supratau, kad jei lopšys geras, tai kėdutė nieko gero arba atvirkščiai.
Didžiausia problema, kad turi būti kompaktiškas, nes aš nevairuoju, tai tenka autobusais važiuot(o į ligonines važinėju porą kartų į savaitę). Jei ne tai-favoritą turiu-labai prie dūšios
Didelis labai viešam transportui..
QUOTE(gedvy @ 2011 11 20, 19:42)
na gali supti siek tiek, man atrodo kur tu idejai nuoroda ir musu vezimelis del amortizacijos panasus yra mirksiukas.gif ir dar, nelabai supratau, bet sedimaja dali reikia atskirai pirkti, ar irgi is lopsio pasidaro g.gif

Atsakyti
mes irgi be masinos mirksiukas.gif i viesaji transporta telpam. Na as neturiu priekeistu nei lopsiui, nei dabar ,kai perdareme i sedima dali ax.gif
Atsakyti
Na, as vezimu klausimu nelabai ka galiu patarti. Turime dideli Graco, bet jo beveik nenaudojom, kadangi visur su masina. Bet tikrai labai atsipuciau, kai mergina pradejo sedeti ir persikeleme i sportinuka Maclaren. Tikrai labai patogu ir parduotuvese, ir viesajame transporte.
Atsakyti
labas vakarelis,niu kaip smagu,matyti maziuku foto,grazuoliukai.
Atsakyti
Graco ir aš turiu-bendradarbė atidavė. Bet yra nudėvėtas, vėjas pučia per šonus; miega mažytė, atrodo, vos ne ant grindinio.. sunkus, nekoks tas vežimas..
QUOTE(Aghedo @ 2011 11 20, 20:08)
Na, as vezimu klausimu nelabai ka galiu patarti. Turime dideli Graco, bet jo beveik nenaudojom, kadangi visur su masina. Bet tikrai labai atsipuciau, kai mergina pradejo sedeti ir persikeleme i sportinuka Maclaren. Tikrai labai patogu ir parduotuvese, ir viesajame transporte.

Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 11 20, 20:12)
Graco ir aš turiu-bendradarbė atidavė. Bet yra nudėvėtas, vėjas pučia per šonus; miega mažytė, atrodo, vos ne ant grindinio.. sunkus, nekoks tas vežimas..

Musiskis beveik naujas, tai kito nepirksiu. Isgyvensim iki vasaros, o tada jau pirksim nauja sportinuka Maclaren mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va, rodomes wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fungu11: 20 lapkričio 2011 - 23:52