Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

QUOTE(Aghedo @ 2011 11 10, 13:23)
mo.U, kiek nedaug dieneliu jau like... Kaip jautiesi?

Kaip cia pasakius ax.gif
Mano vadinamieji 'paruosiamieji saremiai' visai nejuokingu skausmeliu pastarosiomis dienomis, bet kazkaip tveriam. Labai labai nekantraujam pasimatyti su maziuku/e wub.gif
Siaip MW pasake, kad jeigu vaikiukas iki kitos savaites neprades lukstentis bus staigmena, nes jau labai zemai isikures/us! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 11 10, 13:34)
Kaip cia pasakius  ax.gif
Mano vadinamieji 'paruosiamieji saremiai' visai nejuokingu skausmeliu pastarosiomis dienomis, bet kazkaip tveriam. Labai labai nekantraujam pasimatyti su maziuku/e  wub.gif
Siaip MW pasake, kad jeigu vaikiukas iki kitos savaites neprades lukstentis bus staigmena, nes jau labai zemai isikures/us!  blush2.gif

Man dar 2 menesiai like, bet paruosiamieji saremiai jau kartais buna nebejuokingi: tenka sustoti su darbais ir paluketi, kol praeis.
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif

ach tas pilvelio auginimas ir laukimas mazo stebuklelio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 11 10, 14:37)

ach tas pilvelio auginimas ir laukimas mazo stebuklelio wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gal dar karteli susigundysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 11 10, 15:41)
Gal dar karteli susigundysi  mirksiukas.gif

nebe jau schmoll.gif mums senukams gana jau irnesakyk.gif juk ir taip jau visa kruva vaiku turim mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokia grazuole Enola wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2011 11 10, 16:53)
Kokia grazuole Enola wub.gif wub.gif

aciu Pia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 11 10, 13:45)
Man dar 2 menesiai like, bet paruosiamieji saremiai jau kartais buna nebejuokingi: tenka sustoti su darbais ir paluketi, kol praeis.

Va va!!! Kartais iki parduotuves jau nebe juokas nulinguoti. Pusku pusku, kaip meskute, o parduotuveje tik ragina greiciau suktis, kad 'avarijos' nebutu!!! lotuliukas.gif

QUOTE(gedvy @ 2011 11 10, 14:37)
aciu mergaites 4u.gif

ach tas pilvelio auginimas ir laukimas mazo stebuklelio wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mhmm... Kankiniesi siek tiek, bet zinai koks nuostabumas gale lauke! blush2.gif wub.gif
Atsakyti
kaip gyvenat? kaip musu temos mazieji auga? kaip likusios nestuke.gif laikotes? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 11 18, 10:25)
kaip gyvenat? kaip musu temos mazieji auga? kaip likusios nestuke.gif laikotes? ax.gif  4u.gif

Dar gyvenam po trupuciuka. Laukiam ilguju atostogu... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

manoji mazule pamazu prie pasaulio pratinasi, einame i lauka pasivaikstineti, valgo gerai, truputeli pilviukas pakankina, bet aciu Dievui kol kas viskas normose thumbup.gif
ideciau nuotrauka cia, tik nezinau, kaip ja i foruma ikelti... g.gif
Atsakyti
Vis dar patogiai gyvenam pilvelyje nestuke.gif
Nors paskutines dieneles tokios ne is lengvu buvo. Ech... Nelengvas tas mano nestumas! doh.gif
Atsakyti