Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

QUOTE(mo.U @ 2011 11 04, 18:32)
Aghedo, ***** per graziai aprasiau reiskias!!!  lotuliukas.gif
O tevelis grynakraujis sijonuotas skotas!

o zinot kas pilvelyje gyvena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 11 04, 19:30)
o zinot kas pilvelyje gyvena ax.gif

Nezinom. Mazas stebukliukas/siurpriziukas musu! wub.gif
Nors man sirdele kuzda, kad berniukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 11 04, 20:36)
Nezinom. Mazas stebukliukas/siurpriziukas musu!  wub.gif

mes irgi nezinojom kas bus ax.gif o ir nuojautos jokios neturejau blush2.gif Nors tik pastojus sapnavau, kad gimdau mergaite ir kad gimdimas labai komplikuotas doh.gif net sraigtasparnio prireike biggrin.gif panasiai buvo ir realybeje tik be sraigtasparnio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 11 04, 20:13)
mes irgi nezinojom kas bus ax.gif  o ir nuojautos jokios neturejau blush2.gif Nors tik pastojus sapnavau, kad gimdau mergaite ir kad gimdimas labai komplikuotas doh.gif net sraigtasparnio prireike biggrin.gif  panasiai buvo ir realybeje tik be sraigtasparnio doh.gif  lotuliukas.gif

Jeigu mano sapnai, paskutiniuju dienu pasitvirtins, bus ne kas! Gims man ateivis va sitas va: http://www.crazynfun.../2009/12/et.jpg brrrr...
Paskutinem dienom kazkokie kosmarai man su gimdymu susije sapnuojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 11 04, 19:36)
Nezinom. Mazas stebukliukas/siurpriziukas musu!  wub.gif

Berniukas bus. Dabar berniuku sezonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 11 04, 20:16)
Berniukas bus. Dabar berniuku sezonas  mirksiukas.gif

Irgi taip manau!!! Netgi mano mama berniukisku slaiuztinuku pripirko!!! Taciau kojinytes su gelytem irgi numezge, del viso pikto! doh.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=gedvy,2011 11 03, 16:17]
sveika,
jei tu turi omenyje LT pilietybe ir dar kokia nors, tai pagal LT istatymus tu negali tureti dvigubos pilietybes mirksiukas.gif

Nu cia ne tiesa, svarbiausia, akd nepriimtumete lietuvos pilietybes pirmos. jei priimsite pirma lietuvos pilietybe tai po to tik jau ja ir reikes tureti arba jos atsisakyti pries gaunant pilietybe, o jeigu gausite pirma kitokia pileitybe pbz britiska tada galima prasyti ir leituviskos. Mes kaip tik buvom su sia problema neseniai susidure.
Atsakyti
Su tom pilietybem man tikras galvos skausmas doh.gif
Skambinau i ambasada, bet ten su manim, kaip su protiskai atsilikusia snekejo, susinervinau ir nieko nepesus vel prisedau prie interneto platybiu info ieskoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 11 07, 09:55)
Su tom pilietybem man tikras galvos skausmas  doh.gif
Skambinau i ambasada, bet ten su manim, kaip su protiskai atsilikusia snekejo, susinervinau ir nieko nepesus vel prisedau prie interneto platybiu info ieskoti  ax.gif

Skaiciau kad Lietuvos ambasada UK labai nemandagiai elgiasi su tautieciais 4u.gif Daryk kaip visi daro: paimk UK pasa, o paskui po truputi i LT susitvarkysi. Del ambasados darbuotoju nepergyvenk - istatymas yra isatatymas, jie privalo ji vykdyti.
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 11 07, 10:10)
Skaiciau kad Lietuvos ambasada UK labai nemandagiai elgiasi su tautieciais  4u.gif Daryk kaip visi daro: paimk UK pasa, o paskui po truputi i LT susitvarkysi. Del ambasados darbuotoju nepergyvenk - istatymas yra isatatymas, jie privalo ji vykdyti.

Patikek as jau buvau atpratusi, kai zmones taip nedraugiskai ir atgrasiai kalbasi su manim! tai as taip ir darysiu. UK pasa imsim vaikiukui, o po to kaip Dievas duos! Lasas po laso ir akmeni prataso, kaip sakoma! mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziurek, imetu tau nuoroda ir LR ambasados Airijoje tinklalapio. Cia taikytina S.Airijai, kuri jau priklauso UK, tad Skotijai turetu buti ta pati tvarka:

http://ie.mfa.lt/index.php?547643816

O cia imetu citata:

Informuojame, kad dėl Lietuvos Respublikos pilietybės ir LR paso išdavimo Jūsų vaikui, gimusiam Jungtinėje Karalystėje, LR ambasadai privalote pateikti žemiau nurodytus dokumentus:

1. vaiko gimimo liudijimą (originalą) su apostile;

2. tėvų LR pasus;

3. 4-ias juodai baltas nuotraukas 4 cm x 6 cm, veidas turi užimti 80 procentų nuotraukos;

4. Jeigu vaikas yra įgijęs kitos valstybės pilietybę, tokiu atveju reikia pateikti ir vaiko pilietybę įrodantį dokumentą.
Jungtinės Karalystės institucijų išduoti dokumentai (pažymėjimas, gimimo liudijimas, santuokos liudijimas) turi būti išversti į lietuvių kalbą bei apostilizuoti (apostilės spaudai taip pat turi būti išversti į lietuvių kalbą). Apostilės spaudai dedami The Legalisation Office, Norfolk House (West), 437 Silbury Boulevard, Milton Keynes MK9 2AH, United Kingdom, tel. 01 908 295 111, www.fco.gov.uk/legalisation.

4 punkta specialiai paryskinau. Aiskiausiai parasyta, kad imanoma gauti LR pilietybe, igijus UK pilietybe pries tai.
Atsakyti
Dekui, dekui 4u.gif
Kaip pagelbejai man! Lieku skolinga ax.gif blush2.gif
Atsakyti