Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

QUOTE(mo.U @ 2011 11 03, 16:38)
Cia jau priklauso ar Jus draugiskos busite!  ax.gif
Tai vaikas negali tureti UK ir LT pilietybiu??? Hmmm...  g.gif
Na ka. Turesiu gryna brituka!  wub.gif

mano mazyle irgi brite ax.gif

papasakok daugiau apie save, zinai koks tas bobu smalsumas buna biggrin.gif Kur ir kiek laiko gyvenate, is kur vyras, kaip susipazinot, kiek laiko kartu.... saskaitos numeri galesi ir veliau pasakyti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 11 03, 11:17)
sveika,
jei tu turi omenyje LT pilietybe ir dar kokia nors, tai pagal LT istatymus tu negali tureti dvigubos pilietybes mirksiukas.gif

beje sveika prisijungus prie maisytuku 4u.gif gal nepabegsi is musu ir bendrausi ilgiau g.gif  smile.gif

nu kad lyg ir gali turet dviguba, jei gimsta kitoj saly, gauna tos salies pilietybe, o tada kreipiasi lietuvishkos.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 11 03, 17:03)
nu kad lyg ir gali turet dviguba, jei gimsta kitoj saly, gauna tos salies pilietybe, o tada kreipiasi lietuvishkos.

kai tvarkiau mazylei pasa skambinausi i LT ambasada, man buvo atsakyta, jei mazyle turi UK pasa ji nebegali pretenduoti i LT pilietybe, nebent atsisakytu UK pilietybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 11 03, 12:14)
kai tvarkiau mazylei pasa skambinausi i LT ambasada, man buvo atsakyta, jei mazyle turi UK pasa ji nebegali pretenduoti i LT pilietybe, nebent atsisakytu UK pilietybes mirksiukas.gif

bet tai ar istatymas nesako, kad EU ir NATO saliu pilieciai mazieji gali ir LT pilietybe gaut? g.gif o UK juk priklauso NATO
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 11 03, 17:20)
bet tai ar istatymas nesako, kad EU ir NATO saliu pilieciai mazieji gali ir LT pilietybe gaut?  g.gif  o UK juk priklauso NATO

nezinau blush2.gif as per daug i tai nesigilinau, man pasake ne, tai ne ax.gif Mums pakanka ir UK paso mirksiukas.gif
Atsakyti
gedvy, dabar kai parašei tai susimąsčiau.. nu kad ir logika man atrodo sūnui kai tvarkė popierius, turi ir vokišką ir lietuvišką, o kai bus 18metų galės rinktis g.gif ar aš jau čia sapnuoju, bet kad taip rašė.
Kad pagal įdėją turėtų leisti.
tik paskiau jau reikia rin ktis... bet iki tokio laiko gali dar penkis kart įstatymai keistis.
Atsakyti
mo.U, sveika prisijungusi!
QUOTE(grange @ 2011 11 03, 18:34)
gedvy, dabar kai parašei tai susimąsčiau..  nu kad ir logika man atrodo sūnui kai tvarkė popierius, turi ir vokišką ir lietuvišką, o kai bus 18metų galės rinktis  g.gif  ar aš jau čia sapnuoju, bet kad taip rašė.
Kad pagal įdėją turėtų leisti.
tik paskiau jau reikia rin ktis... bet iki tokio laiko gali dar penkis kart įstatymai keistis.

Nesapnuoji. Pas mus Airijoje labai daug vaikuciu, turinciu dviguba pilietybe. Pirmiausia sutvarko airiska, o paskui ima lietuviska, nes jei darysi atvirksciai, tai airiskos jau nebegausi.
mo.U, pirmiausia susitvarkyk UK pilietybe, o paskui galesi aiskintis del lietuviskos.
Atsakyti

tai dabar jus man kvailelei paaiskinkit blush2.gif jeigu leidziama dviguba pilietybe, tai kodel yra skirtumas kuria pirma turi darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 11 03, 19:55)
tai dabar jus man kvailelei paaiskinkit blush2.gif jeigu leidziama dviguba pilietybe, tai kodel yra skirtumas kuria pirma turi darytis g.gif

Kiek as supratau, uzsienio lietuviukams dviguba pilietybe suteikiama isimties tvarka, tuo atveju, jei jie jau turi valstybes, kurioje gime pilietybe. O Airijos pilietybes istatymas sako, kad dviguba pilietybe suteikiama tik tais atvejais, kai jau suteiktos pilietybes valstybe pripazista dviguba pilietybe. Kadangi LT oficialiai nepripazista dvigubos pilietybes, tai zmogutis, jau turintis LT pilietybe, airiskos nebegaus. Bet kuriuo atveju, sulaukus 18 metu teks rinktis kuria pilietybe pasilikti.
Beje, mes, airiukes, turime temute apie pilietybes. Ten viska jau seniai isdiskutavom su citatoms is komkreciu istatymu. O UK mergaites panasios neturit?
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 11 03, 15:49)
mano mazyle irgi brite  ax.gif

papasakok daugiau apie save, zinai koks tas bobu smalsumas buna biggrin.gif  Kur ir kiek laiko gyvenate, is kur vyras, kaip susipazinot, kiek laiko kartu.... saskaitos numeri galesi ir veliau pasakyti mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Cikavos Zoses! Visos mes tokios!!! lotuliukas.gif
Taigi apie save. Man 24, nenaturali blondine, zaliu akiu isikurusi totaliai neidomioj Skotijos saloj, kur vienintele atrakcija yra Viktorijos laiku tuoletai kuriuose pasirodo sisiuko daryti negalima! lotuliukas.gif
Kai 'googlinausi' ji man tokio nuostabumo atrode, kad nors griuk vietoj! Siaip ji vasaros laikotarpiu visai nieko, palmiu turime, tad viena diena per vasara, kai buna daugiau negu +18 gali isivaizduoti, kad kur tropikuose sedziu! lotuliukas.gif
Su saviskiu jau apie du metus, laukiames pirmo vaikiuko, kuris turetu islysti 'ant dienu' - visi man grasina, kad as ta vaika pamesiu kur pakeliui, nes jau labai zemai jis! Del manes, jis ten tegu dar bent pora dieneliu pasedi, kol as savo pilvuziko fotosesija padarysiu! ax.gif nestuke.gif
Jeigu kas domina nesivarzykite klauskite!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 11 04, 09:54)
Cikavos Zoses! Visos mes tokios!!!  lotuliukas.gif
Taigi apie save. Man 24, nenaturali blondine, zaliu akiu isikurusi totaliai neidomioj Skotijos saloj, kur vienintele atrakcija yra Viktorijos laiku tuoletai kuriuose pasirodo sisiuko daryti negalima!  lotuliukas.gif
Kai 'googlinausi' ji man tokio nuostabumo atrode, kad nors griuk vietoj! Siaip ji vasaros laikotarpiu visai nieko, palmiu turime, tad viena diena per vasara, kai buna daugiau negu +18 gali isivaizduoti, kad kur tropikuose sedziu!  lotuliukas.gif
Su saviskiu jau apie du metus, laukiames pirmo vaikiuko, kuris turetu islysti 'ant dienu' - visi man grasina, kad as ta vaika pamesiu kur pakeliui, nes jau labai zemai jis! Del manes, jis ten tegu dar bent pora dieneliu pasedi, kol as savo pilvuziko fotosesija padarysiu!  ax.gif  nestuke.gif
Jeigu kas domina nesivarzykite klauskite!!!  biggrin.gif

Nupasakojai taip, tarsi gyventum ne Skotijoj, o Norvegijos pakrasty lotuliukas.gif
Is kur kiles busimasis tevelis?
Atsakyti
Aghedo, ***** per graziai aprasiau reiskias!!! lotuliukas.gif
O tevelis grynakraujis sijonuotas skotas!
Atsakyti