Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 27, 22:45)

Jetau koks grozis!!!! Oi kaip nekantrauju pamatyti gyvai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 10 28, 12:10)
Jetau koks grozis!!!! Oi kaip nekantrauju pamatyti gyvai  thumbup.gif

Greit pamatysi smile.gif
Vakar FB man tave pasiūlė į draugus(friends you maybe know), tai va-išsiunčiau pakvietimą wink.gif
Žiūrėjau nuotraukas, tad jau žinau su kuo susitiksiu smile.gif)
Graži jūsų šeima. Labai.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 28, 12:20)
Greit pamatysi smile.gif
Vakar FB man tave pasiūlė į draugus(friends you maybe know), tai va-išsiunčiau pakvietimą wink.gif
Žiūrėjau nuotraukas, tad jau žinau su kuo susitiksiu smile.gif)
Graži jūsų šeima. Labai.

O velnias, as i ta FB kaip jaunas menulis uzsuku. Reikia nueiti patvirtinti mirksiukas.gif (pamenu viena karta drauges asmenine zinute po poros savaiciu radau, o buvo skubus reikalas lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 28, 11:14)
O jūs kodėl ne gimdykloj dar? 4u.gif
Bus mergytė ar berniukas?

oi manes neklausk, nezinau, maze dar lauk listi nenori, o as jau nieko pries netureciau biggrin.gif mergaiciuke pas mane wub.gif
Atsakyti
Labi mamukai 4u.gif o mes tuos svesim 1aji gimtadieni wub.gif jetau kaip greit laikas eina, rytoj ateis pora draugu darom temini vakareli, vabaliuku balius ax.gif Mijute bus boruzele wub.gif sparnelius turim ir ragiukus, o sukneles grazumas wub.gif vienu zodziu mama kraustosi is proto lotuliukas.gif pati sau daro baliu su trenksmais lotuliukas.gif idesiu nuotraukyciu po puotos smile.gif

kaip musu nestuke.gif laikosi ? kaip nauji leliukai?
kazkaip neberandu laiko uzsukt cia dazniau verysad.gif dirbu o kai laisva tai namus kuopiu doh.gif zinok kaip vyrai sutvarko lotuliukas.gif valgyt daro tai virtuves sienas reik plaut lotuliukas.gif

ai ai ai kokia grazi lele, o kasos wub.gif wub.gif
Atsakyti

kokia meilute wub.gif o kasu ilgumas bigsmile.gif jau su Enola pradedam pavydeti blush2.gif biggrin.gif
ir aciu uz pagirimus mano mazylei 4u.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad reikia atsiskaityti: pasimeetinom siandien su Raudonoji_Aguona. Sauniai praleidom laika thumbup.gif Mamytes pasikavino, vyresnes mergaites apsishpino. Visai nieko 'maisytuku meetas' gavosi mirksiukas.gif O jau lelyte mazoji kokia miela wub.gif Net pavydas sueme, kad kitiems atitenka tokie ramus vaikai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 11 01, 21:34)
Pagalvojau, kad reikia atsiskaityti: pasimeetinom siandien su Raudonoji_Aguona. Sauniai praleidom laika  thumbup.gif Mamytes pasikavino, vyresnes mergaites apsishpino. Visai nieko 'maisytuku meetas' gavosi  mirksiukas.gif O jau lelyte mazoji kokia miela  wub.gif Net pavydas sueme, kad kitiems atitenka tokie ramus vaikai  ax.gif

4u.gif
Man irgi patiko susimatymas, tik kad laikas taip greit prabėgo..
Čia ožkos mišinukai yra stipriai nuraminę mano mažają smile.gif Jai taip patinka-vakare visą buteliuką vienu atsikvėpimu sutraukė smile.gif Baigėsi visi diegliukai, atpylimai. Ir pati mergytė pieneliu kvepia. Todėl rekomenduoju thumbup.gif
Suzan labai labai miela wub.gif
Reiks susitikti su daugiau laiko kada 4u.gif
Ačiū, Aghedo.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 11 01, 21:48)
Čia ožkos mišinukai yra stipriai nuraminę mano mažają smile.gif Jai taip patinka-vakare visą buteliuką vienu atsikvėpimu sutraukė smile.gif Baigėsi visi diegliukai, atpylimai. Ir pati mergytė pieneliu kvepia.  Todėl rekomenduoju thumbup.gif

Matai kaip su tuo misinuku gavosi - mes dalinom patarimus, net neitardamos, kad problema gali buti rimtesne. Dabar pamenu kaip kitoj temelej viena mergaite skundesi, kad neranda tinkamo misinuko sunui. Ilgai vargo, kol daktaras israse kazkokio tik vaistinej parduodamo. Matyt buvo panasus atvejis... ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!!!
Dar neturiu, bet jau ne uz kalnu mano maziukas maisytukas! Dar kelios savaiteles! nestuke.gif wub.gif Niekaip nesulaukiam!
Norejau pasiteirauti, ar yra kuri nors is Jusu susidurusi su dviguba pilietybe? g.gif Nes as labai pasimetusi sioje srityje...
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 11 03, 16:08)
Sveikos mamytes!!!
Dar neturiu, bet jau ne uz kalnu mano maziukas maisytukas! Dar kelios savaiteles!  nestuke.gif  wub.gif Niekaip nesulaukiam!
Norejau pasiteirauti, ar yra kuri nors is Jusu susidurusi su dviguba pilietybe? g.gif Nes as labai pasimetusi sioje srityje...

sveika,
jei tu turi omenyje LT pilietybe ir dar kokia nors, tai pagal LT istatymus tu negali tureti dvigubos pilietybes mirksiukas.gif

beje sveika prisijungus prie maisytuku 4u.gif gal nepabegsi is musu ir bendrausi ilgiau g.gif smile.gif
Atsakyti
Cia jau priklauso ar Jus draugiskos busite! ax.gif
Tai vaikas negali tureti UK ir LT pilietybiu??? Hmmm... g.gif
Na ka. Turesiu gryna brituka! wub.gif
Atsakyti