Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

QUOTE(Fungu11 @ 2011 10 10, 07:17)

va kur as tave maciau tongue.gif biggrin.gif

tikrai,kad jau paskutines dieneles tau wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti

4u.gif
Sveikos,
Jau ziiema beveik uz lango:-)
Mazoji turi mane uzurpavusi full time-nera net laiko prie interneto prieit.
Norejau pasikl.aust pas nesenai iskeptas mamas-koki misinuka naudojat, nes man toks ispudis susidaro, kad mazoji alkana pastoviai. Del to nerami.
Aghedo, mano tel 086 3900 824, jei pasimatymas apie kava tebegalioja;-)
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 21, 13:56)
4u.gif
Sveikos,
Norejau pasikl.aust pas nesenai iskeptas mamas-koki misinuka naudojat, nes man toks ispudis susidaro, kad mazoji alkana pastoviai. Del to nerami.

Labukas,

kaip tik siandien apie tave pagalvojau. Tuoj mokiniams atostogos, butu proga mums i Dundruma subegiot. O dar mazajam kazka papirkt reiketu. Ar yra ten Pennies?
Del misinuko, tai isbandem visus is eiles ir visi tiko. Pradejom nuo Cow and Gate. Paskui gavau megineli SMA, pagerem to. Paskui kazkas pasake, kad Aptamil skaniai kvepia, tai ir to papirkau. Mano mergina ne vieno nebrokijo. Siaip patarciau nupirkti nedideli pakeli pradziai, kad jei netiks nebutu pinigai i bala.
Aciu uz telefa. Atsius sms is savojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 21, 13:56)
4u.gif
Sveikos,

Enolyte valge Aptamil2, dabar jau valgo Aptamil3 , jai jis tiko ir patiko, todel ir nebandem kitokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 21, 14:56)
4u.gif
Sveikos,

Maniskis 'Cow & Gate' 1 gere iki metuku. Nr 2 kur 'for more hungry babies' is viso liepe neduoti schmoll.gif tipo apkraus inkstus ar kazkas panasaus. Geriau dazniau tipo duoti ir viskas.

Fungu11 dar neturi leliuko bigsmile.gif

Nicox tai jau senokai pagimde berniuka, jei neklystu spalio8d
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 10 23, 11:12)
Maniskis 'Cow & Gate' 1 gere iki metuku. Nr 2 kur 'for more hungry babies' is viso liepe neduoti  schmoll.gif tipo apkraus inkstus ar kazkas panasaus. Geriau dazniau tipo duoti ir viskas.

drinks_cheers.gif Maniske to No 2 nelabai schmoll.gif Gerti gere, bet nesakyciau kad ilgiau veikdavo. Atrode kad netgi priesingai - alkana tapdavo greiciau nei po No 1.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 10 23, 11:12)
Maniskis 'Cow & Gate' 1 gere iki metuku.

kiek zinau , tai 1nr yra skirtas leliukams iki 6men. paskui vyresniems vaikuciams jau ten truksta reikalingu medziagu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 10 23, 18:16)
kiek zinau , tai 1nr yra skirtas leliukams iki 6men. paskui vyresniems vaikuciams jau ten truksta reikalingu medziagu g.gif

O mums nurse sake, kad nebutina to patobulinto nuo 6 men. duoti, jei vaikas sveikai primaitinamas kietu maistu, t.y. jei jo racionas pilnavertis. Tas Follow up skirtas tik nevalgiems vaikuciams, kurie atsisako kieto maisto.
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 10 23, 19:10)
O mums nurse sake, kad nebutina to patobulinto nuo 6 men. duoti, jei vaikas sveikai primaitinamas kietu maistu, t.y. jei jo racionas pilnavertis. Tas Follow up skirtas tik nevalgiems vaikuciams, kurie atsisako kieto maisto.

tai vadinasi Enolai jis yra butinas, nes buna dienu, kai tik pienuka ir tegeria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 10 23, 19:19)
tai vadinasi Enolai jis yra butinas, nes buna dienu, kai tik pienuka ir tegeria doh.gif

As irgi saviskei ta pirkau, nes labai nenoriai nauja maista prieme. O nuo metu jau po truputi pradejo priprasti prie kosiu, tai palaipsniui perejom ant karves pienuko ir tu mandrybiu jau nebepirkau.
Atsakyti
4u.gif
Mano mazoji nusprende iskrovos diena pasidaryt turbut-nevalge nieko isvis. Namie 3 rusiu misiniai-paragauja ir spjauna lauk. Ir viskas. Ir taip varo is proto. Antradieni buvom pas kardiologa-jis laukia, kol savers 5 kg, kad galetu antra operacija daryt, todel mane iki asaru veda tas jos nevalgymas.tiesa, prirase vaistu nauju-gal jie slipina alki. Nezinau. Bet ir kainos vaistu-uz ta sirupa vakar suplojau 150 eu. Medical card dar neturim:-(
Atsakyti