Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 01, 23:38)
Aciu.uz sveikinimus 4u.gif 
Kol kas nr mums visai gerai-das viena operacija laukia ateity.  Mazoji po operacijos numete svorio o ir gime 3 savaitem anksciau-daktarai sokdina man del jos svorio, nesibaigintys appointmentai ir tyrimaai. Esu pervargus.
Mano brangus draugas kaip ir rankas nusiplove-taigi sukuosi bedose viena. Na kaip nors.
Sekmes visoms nestukems ir esamoms mamytems. 4u.gif

4u.gif laikykis,istvermes tau ir svarbiausia sveikatytes maziukei ir tau.susitvarkys viskas.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 02, 00:38)
Aciu.uz sveikinimus 4u.gif 
Kol kas nr mums visai gerai-das viena operacija laukia ateity.  Mazoji po operacijos numete svorio o ir gime 3 savaitem anksciau-daktarai sokdina man del jos svorio, nesibaigintys appointmentai ir tyrimaai. Esu pervargus.
Mano brangus draugas kaip ir rankas nusiplove-taigi sukuosi bedose viena. Na kaip nors.
Sekmes visoms nestukems ir esamoms mamytems. 4u.gif

Oi laikykis brangioji 4u.gif Kaip vyresne dukrele jauciasi?
Atsakyti
Vyresnioji jauciasi kiek atstumta, bet nesiskundzia. Paaiskinau, kad sese sunkiai serga. Gavom genetinius testo rezultatus-dauno sindromas. Tqigi, daktarai buvo teisus, ispedami mane. Bet gyvenimas tesiasi-diagnoze-ne pasaulio pabaiga. Reiktu mums susibegti ant kavos kada:-) Aghedo, jei kada Dundrume busi:-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudonoji_Aguona: 02 spalio 2011 - 17:44
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 02, 16:39)
Vyresnioji jauciasi kiek atstumta, bet nesiskundzia. Paaiskinau, kad sese sunkiai serga.  Gavom genetinius testo rezultatus-dauno sindromas. Tqigi, daktarai buvo teisus, ispedami mane. Bet gyvenimas tesiasi-diagnoze-ne pasaulio pabaiga. Reiktu mums susibegti ant kavos kada:-) Aghedo, jei kada Dundrume busi:-)

drinks_cheers.gif Butinai susibekime. Gal apie spalio vidury kazkur - jus busite sustipreje, ir as po atostogu i gyvenimo ritma isivaziuosiu. Mano dicke vis man zyzia kad i Dundruma vaziuotume. Bus proga.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 02, 08:39)
Vyresnioji jauciasi kiek atstumta, bet nesiskundzia. Paaiskinau, kad sese sunkiai serga.  Gavom genetinius testo rezultatus-dauno sindromas. Tqigi, daktarai buvo teisus, ispedami mane. Bet gyvenimas tesiasi-diagnoze-ne pasaulio pabaiga. Reiktu mums susibegti ant kavos kada:-) Aghedo, jei kada Dundrume busi:-)

Sekmes tau 4u.gif , mano vyro brolis turi dauno sindroma, jam dabar 17 metu, paskutiniai metai vidurineje, kas po to neaisku.... mes JAV gyvename...
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 10 02, 19:40)

kaip tu? nestuke.gif ar aš susisapnavau ar tu buvai pas mane fb ir aš ištryniau netyčia? mastau.gif

QUOTE(oreganas @ 2011 10 02, 22:18)
mes JAV gyvename...

joo? geras bigsmile.gif visą laik galvojau, kad tu UK...

Aguona,
sveikinu visų pirma su mayžlės gimimu! Kaip pavadinai?
Ir didelės sėkmės ir stiprybės !
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 02, 13:33)

joo? geras  bigsmile.gif  visą laik galvojau, kad tu UK...

matai kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 02, 21:33)
kaip tu?  nestuke.gif  ar aš susisapnavau ar tu buvai pas mane fb ir aš ištryniau netyčia? mastau.gif

As tai gerai. O del FB tai susapnavai biggrin.gif Nebuvom mes viena pas kita drauguos, bet galim patapti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oreganas @ 2011 10 03, 03:53)
matai kaip biggrin.gif

niu... jei kas būtų paklausęs, net neabejodama būčiau pasakius biggrin.gif su kažkuo matyt maišau...

QUOTE(Aghedo @ 2011 10 03, 12:12)
As tai gerai. O del FB tai susapnavai  biggrin.gif Nebuvom mes viena pas kita drauguos, bet galim patapti  mirksiukas.gif

smile.gif a tai sūnus bus bigsmile.gif ?

tai matyt tikrai, kad sapnavau doh.gif
Niu galim patapt biggrin.gif parašysiu į až..
Atsakyti
Sveikos,

traukiu mus i virsu, o tai vos ne vos radau 4 puslapy... ax.gif

kas naujo?

pas mane tai liko dar 3 sav iki didziosios dieneles, ruosiames drabuzelius, skalbiuosi, lyginuosi, malonus darbeliai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2011 10 10, 12:01)

pas mane tai liko dar 3 sav iki didziosios dieneles, ruosiames drabuzelius, skalbiuosi, lyginuosi, malonus darbeliai... wub.gif

kiek nebedaug jau tau liko iki susitikimo bigsmile.gif wub.gif

Atsakyti
Tikrai, laikas labai greitai prabego, pilvukas paskutinem savaitem kaip issipute, o jau galvojome, kad toks maziukas ir liks mirksiukas.gif net slaunys ir tos issiplete, i savo senas kelnes jau vos ne vos itelpu... doh.gif Oda tempia smarkiai, tepliojuosi kremukais ir aliejais, bet baisu, kad visa sutrukinesiu blink.gif

Daktaras sveikina, kad istveriau, o jis jau galvojo, kad teks man 32 sav gimdyti, mat kazkokia baisia infekcija pasigavusi buvau doh.gif bet va, as juk sapnavau, kad gimdysiu spalio 29, tai manau pries laika nepabyresiu, ir sunkiom dienelem save tuo ir guodziau smile.gif ir pavyko blush2.gif dabar jau gavau oficialiai leidima gimdyti, sake viskas butu gerai thumbup.gif

oi kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti