Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų maišytukai

Oi Oi, nesijaudink, viskas bus gerai, tie echoskopai daznai klysta smile.gif
Kaip fainiai atostogos... 4u.gif pasilinksminkit! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2011 09 17, 11:44)
Kaip fainiai atostogos... 4u.gif pasilinksminkit! biggrin.gif

Tikrai taip thumbup.gif Paskutinis pasispardymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2011 09 17, 14:07)
Tikrai taip  thumbup.gif Paskutinis pasispardymas  lotuliukas.gif

geru atostogu,ir ramybes viskas bus gerai jusu leliai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif
Buvau pametusi tema, maniau, jog niekas neraso doh.gif

Sveikinimai naujoms nestukems, naujiems leliukams wub.gif

Ir naujokei Raudonajai Aguonai 4u.gif

Mano tevai irgi buvo is tu, kurie skeptiskai labai reagavo, bet dabar tai laaabai liuks viskas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, rugsejo 10 pagimdziau mergyte 4u.gif rugsejo 16 operavo sirrdele. Trecia diena namuose.
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 09 25, 22:11)
Sveikos, rugsejo 10 pagimdziau mergyte 4u.gif  rugsejo 16 operavo sirrdele. Trecia diena namuose.

sveikinimai,susilaukus stebuklelio,ir linkim greito sveikimo. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 09 25, 19:11)
Sveikos, rugsejo 10 pagimdziau mergyte 4u.gif  rugsejo 16 operavo sirrdele. Trecia diena namuose.

sveikinimai jum dideliausi.aukit didutes ir sveikutes wink.gif o mamytei stiprybes ir daug pienelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 09 25, 20:11)

sveikinimai susitikus su dukryte 4u.gif wub.gif dabar aukit didutes, stiprekit su kiekviena diena 4u.gif

o as truputi pasigirsiu, mano pupa jau sedi bigsmile.gif wub.gif ach kaip greitai ji auga..... verysad.gif
Atsakyti
Sveikinu, Raudonoji Aguona! ir daug sveikatytes jums abiems 4u.gif

na o man menesiukas dar liko, dziaugiuosi labai biggrin.gif laukiu savo lelytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 09 25, 20:11)

Didziausi sveikinimai! Daznai pagalvodavau apie tave. Kaip jums sekasi?
Atsakyti
Aciu.uz sveikinimus 4u.gif
Kol kas nr mums visai gerai-das viena operacija laukia ateity. Mazoji po operacijos numete svorio o ir gime 3 savaitem anksciau-daktarai sokdina man del jos svorio, nesibaigintys appointmentai ir tyrimaai. Esu pervargus.
Mano brangus draugas kaip ir rankas nusiplove-taigi sukuosi bedose viena. Na kaip nors.
Sekmes visoms nestukems ir esamoms mamytems. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 01, 18:38)
Aciu.uz sveikinimus 4u.gif 
Kol kas nr mums visai gerai-das viena operacija laukia ateity.  Mazoji po operacijos numete svorio o ir gime 3 savaitem anksciau-daktarai sokdina man del jos svorio, nesibaigintys appointmentai ir tyrimaai. Esu pervargus.
Mano brangus draugas kaip ir rankas nusiplove-taigi sukuosi bedose viena. Na kaip nors.
Sekmes visoms nestukems ir esamoms mamytems. 4u.gif

Istvermes ir kantrybes tau 4u.gif dukrytei sveikatytes,viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti