Oi Oi, nesijaudink, viskas bus gerai, tie echoskopai daznai klysta
Kaip fainiai atostogos... pasilinksminkit!
QUOTE(Fungu11 @ 2011 09 17, 11:44)
Kaip fainiai atostogos... pasilinksminkit!
Tikrai taip Paskutinis pasispardymas
QUOTE(Aghedo @ 2011 09 17, 14:07)
Tikrai taip Paskutinis pasispardymas
geru atostogu,ir ramybes viskas bus gerai jusu leliai.
Sveikutes
Buvau pametusi tema, maniau, jog niekas neraso
Sveikinimai naujoms nestukems, naujiems leliukams
Ir naujokei Raudonajai Aguonai
Mano tevai irgi buvo is tu, kurie skeptiskai labai reagavo, bet dabar tai laaabai liuks viskas
Buvau pametusi tema, maniau, jog niekas neraso
Sveikinimai naujoms nestukems, naujiems leliukams
Ir naujokei Raudonajai Aguonai
Mano tevai irgi buvo is tu, kurie skeptiskai labai reagavo, bet dabar tai laaabai liuks viskas
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 09 25, 22:11)
Sveikos, rugsejo 10 pagimdziau mergyte rugsejo 16 operavo sirrdele. Trecia diena namuose.
sveikinimai,susilaukus stebuklelio,ir linkim greito sveikimo.
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 09 25, 19:11)
Sveikos, rugsejo 10 pagimdziau mergyte rugsejo 16 operavo sirrdele. Trecia diena namuose.
sveikinimai jum dideliausi.aukit didutes ir sveikutes o mamytei stiprybes ir daug pienelio
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 09 25, 20:11)
sveikinimai susitikus su dukryte dabar aukit didutes, stiprekit su kiekviena diena
o as truputi pasigirsiu, mano pupa jau sedi ach kaip greitai ji auga.....
Sveikinu, Raudonoji Aguona! ir daug sveikatytes jums abiems
na o man menesiukas dar liko, dziaugiuosi labai laukiu savo lelytes
na o man menesiukas dar liko, dziaugiuosi labai laukiu savo lelytes
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 09 25, 20:11)
Didziausi sveikinimai! Daznai pagalvodavau apie tave. Kaip jums sekasi?
Aciu.uz sveikinimus
Kol kas nr mums visai gerai-das viena operacija laukia ateity. Mazoji po operacijos numete svorio o ir gime 3 savaitem anksciau-daktarai sokdina man del jos svorio, nesibaigintys appointmentai ir tyrimaai. Esu pervargus.
Mano brangus draugas kaip ir rankas nusiplove-taigi sukuosi bedose viena. Na kaip nors.
Sekmes visoms nestukems ir esamoms mamytems.
Kol kas nr mums visai gerai-das viena operacija laukia ateity. Mazoji po operacijos numete svorio o ir gime 3 savaitem anksciau-daktarai sokdina man del jos svorio, nesibaigintys appointmentai ir tyrimaai. Esu pervargus.
Mano brangus draugas kaip ir rankas nusiplove-taigi sukuosi bedose viena. Na kaip nors.
QUOTE(Raudonoji_Aguona @ 2011 10 01, 18:38)
Aciu.uz sveikinimus
Istvermes ir kantrybes tau dukrytei sveikatytes,viskas bus gerai