Mergaites, ar bandet kuri nors lauke auginti agurkus vertikaliai...?
Pasidalinkit info, is anksto dekoju
QUOTE(saintlina @ 2011 05 24, 18:51)
tik neskubėkit atsėt. Iš tiesų beicuotos dar gali būt nesudygusios.
Aš pernai nesulaukus paskubėjau pasodint dar, tai paskui sudygo ir tos, ir tos
Dengėt agroplėvele?
Aš pernai nesulaukus paskubėjau pasodint dar, tai paskui sudygo ir tos, ir tos
Dengėt agroplėvele?
Buvau uzdengus, bet siandien nudengiau - atsibodo vis kilnot ir tikrint ar lenda kas ar ne Na tris dienas dar palauksiu, bet daugiau tai matyt nera reikalo - bus supuve - teks atset.
Mergaitės, reikia pagalbos. Kas gali būti atsitikę mano agurkėliams šiltnamyje: užaugo po porą normalių agurkėlių, primezgė daugybę mažų ir staiga tie mažiukai pradėjo gelst Ką daryt????
QUOTE(ritulia.v @ 2011 05 24, 22:13)
Mergaitės, reikia pagalbos. Kas gali būti atsitikę mano agurkėliams šiltnamyje: užaugo po porą normalių agurkėlių, primezgė daugybę mažų ir staiga tie mažiukai pradėjo gelst Ką daryt????
Manau,laukti. Daigelis jaunas ir nepajegus duoti dar derliu ...
Man irgi nusibodo praitais metaist agurkus tuos niunkyt ir laukt kol sudygs...nors ir as sodinu juos siltnami...vistiek sunkiai, oi sunkiai jie lenda...o siemet...seklytes pamirkiau i vandenuka(na zodziu kaip visad)...para palaikiau ir pasodinau ant palanges tas seklytes kurios buvo nuskedusios...na ir sudygo 100% ir net per 4 tik dienas...o kai tik du lapukai agurko issiskesdavo nors vieno is ju...smurkst atsargiai ir i siltadarzi persodinau...poto naktimis dar agro plevele apdedavau...na ir puikiai man jie ten zaliuoja dabar...net keturis lapukus jau turim...taip kad, na bent jau as tai jau tikrai niekad nesesiu tiesiai i dirva...va tete kartu pasodino su manim baicuotas tiesiai i dirva o jam jos dar dygsta po kelias i diena 3 savaite
man irgi tas pats su beicuotom, kaip sakant po kelias i diena tik dygsta
As pabandziau i slapias pjuvenas paseti agurkus vakar- drauge patare taip . Sake labai greitai sudygsta ir patogiai persikelia i nuolatine augimo vieta .
Ziuresiu kas gausis - naujoke darzo reikaluose dar as
Ziuresiu kas gausis - naujoke darzo reikaluose dar as
Sveikos
Ar agurku daigus jau galima lauke sodinti?
Ar agurku daigus jau galima lauke sodinti?
QUOTE(Vėjaustė @ 2011 05 25, 16:57)
Tik ne sivakar. Salta bus. Tinkamos dienos dabar iki penktadienio.Reiškia turi suskubti rytoj Pasodink ir ilgam uzmesk agroplevele...
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 24, 22:16)
na, nežinau kaip čia yra, bet ar beicuotos, ar nebeicuotos, vienodai sudygsta agurkai.
Polfast, jei neypatingai daug sėji, tai pabandyk pirma namuose susidaiginti ir vėliau bus lengviau daigus susiskaičiuot
Polfast, jei neypatingai daug sėji, tai pabandyk pirma namuose susidaiginti ir vėliau bus lengviau daigus susiskaičiuot
nedaug - mano visas darzas toks zaislinis/miniatiurinis. Max 15 daigu tilps. Tikrai matyt daigus teks augintis del sventos ramybes Gaila "dirigento" nebeturiu.. liko tik "octopus" pokutis. bet sitie lyg irgi pagal SM rekomendacijas pirkti.
ateinu ir as papasakot kaip man sekas su agurkais siemet
garsieji,isgirtieji BA- sejau 4,isaugo tik 2...vienas jau turi kokiu 4 cm vaisiu,bet manau greit jam bus amba kazkoks kotas netoks,itariu ligas...
kitus agurkus,visokius jau...zali citrininiai,geltoni citrininiai,melionai, arbuzai,kivanai sekmingai patalpinti auga jau siltnamyje...kaikurie agurkai turi turbut po kokius 5-6 lapus,prasosi risami, bet dar delsiu kai tokie orai...melionai,arbuzai leciau auga...tiesa,kai pasodinau tai subadziau pagalius ir ant ju uzklojau siltnamio plevele,tai gaunas siltnamyje siltnamis pats didysis nera labai sandarus tai jiems tokiais vesiais orais pats tas kai karsta,atkloju
agurkai buvo seti namie i indelius tiksliai nepamenu, bet apie balandzio 14-16, tik balti neisdygo,pasejau naujai...
dar pries kelias dienas pasejau i indelius ir laikau siltnamyje...nebuvo galimybes suset tiesiai i siltnami,augo chrizantemos,dygsta vangiai,gal saltoka
o siandien jau i atlaisvinta siltnamio dali susejau agurkus,uzklojau agro,kitur dviguba kliuvo...rusys: dirigent, motiva,melody
agurkam sskirtas didziausias siltnamis,bet jame siemet ne vien jie augs,lauke nesesiu, tikiuos augs puikiai,ligos nepuls ir u mums uzteks per akis
garsieji,isgirtieji BA- sejau 4,isaugo tik 2...vienas jau turi kokiu 4 cm vaisiu,bet manau greit jam bus amba kazkoks kotas netoks,itariu ligas...
kitus agurkus,visokius jau...zali citrininiai,geltoni citrininiai,melionai, arbuzai,kivanai sekmingai patalpinti auga jau siltnamyje...kaikurie agurkai turi turbut po kokius 5-6 lapus,prasosi risami, bet dar delsiu kai tokie orai...melionai,arbuzai leciau auga...tiesa,kai pasodinau tai subadziau pagalius ir ant ju uzklojau siltnamio plevele,tai gaunas siltnamyje siltnamis pats didysis nera labai sandarus tai jiems tokiais vesiais orais pats tas kai karsta,atkloju
agurkai buvo seti namie i indelius tiksliai nepamenu, bet apie balandzio 14-16, tik balti neisdygo,pasejau naujai...
dar pries kelias dienas pasejau i indelius ir laikau siltnamyje...nebuvo galimybes suset tiesiai i siltnami,augo chrizantemos,dygsta vangiai,gal saltoka
o siandien jau i atlaisvinta siltnamio dali susejau agurkus,uzklojau agro,kitur dviguba kliuvo...rusys: dirigent, motiva,melody
agurkam sskirtas didziausias siltnamis,bet jame siemet ne vien jie augs,lauke nesesiu, tikiuos augs puikiai,ligos nepuls ir u mums uzteks per akis