Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai :)

QUOTE(Lady Dy @ 2011 05 17, 10:19)
Užvakar pasisėjau lauke agurkus,agroplėvele pridengiau,dabar reik laukt kas išdygs,nes prilijo ir dar šalta

Aš dar lauksiu kelias dieneles. Mano alyva šiaurinėje namo pusėje dar nepražydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 05 17, 10:51)
Mudvieju agurkai lyg ir kartu uzsimezge? Ar as cia kazka painioju?  g.gif Mes jau suvalgem ir pamirsom.

Gali buti g.gif Man dar neteko paragauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 05 17, 12:57)
tikiuosi, kad nepils ištisai lietus, nes pamenu vienais metais tai kai kurios sėklos ir nesudygo nuo vandens pertekliaus, tai reikėjo atsėt...bet tikėkimės, kad nuo ketvirtadienio atšils biggrin.gif

Na gal nereiks atsėti,sėklos ne pigios supirktos wacko.gif mastau.gif
Atsakyti
surizikavau ir buvau pasejus MELODY agurkus lauke pries dvi sav ir uzdengiau agro.sestadieni jau buvo pasirode skilclapiai.ziuresim kaip seksis toliau.nes pernai tris kartus teko atset ir vistiek suduliukas gavosi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigitas: 17 gegužės 2011 - 18:46
[quote=dzigitas,2011 05 17, 19:45]
surizikavau ir buvau pasejus MELODY agurkus lauke pries dvi sav ir uzdengiau agro.sestadieni jau buvo pasirode skilclapiai.ziuresim kaip seksis toliau.nes pernai tris kartus teko atset ir vistiek suduliukas gavosi verysad.gif

Pernai, kiek teko girdeti, daug kam reikejo agurkus atseti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man jau 2metus nesiseka agurkų lauke prisiaugint,tai sėkla supūva,atsėt reikia,o kai pradeda derėti vaisiai patys papūva ,tokių jau nebemarinuosi tik greitam vartojimui tinkami.Todėl šiemet prisiauginau daigų ir vakar pasodinau šiltnamyje,viso 28 daigai,nežinau kaip seksis juos auginti šiltnamyje nes pirmąkart taip auginsiu.Tik dabar nesiorentuoju ar užteks 28 daigų mano šeimynai :hmGal šiltadaržiuose agurkų derlius būna didesnis ?tuomet nereikėtų dar papildomai lauke prisisėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2011 05 17, 20:30)
Man jau 2metus nesiseka agurkų lauke prisiaugint,tai sėkla supūva,atsėt reikia,o kai pradeda derėti vaisiai patys papūva ,tokių jau nebemarinuosi tik greitam vartojimui tinkami.Todėl šiemet prisiauginau daigų ir vakar pasodinau šiltnamyje,viso 28 daigai,nežinau kaip seksis juos auginti šiltnamyje nes pirmąkart taip auginsiu.Tik dabar nesiorentuoju ar užteks 28 daigų mano šeimynai :hmGal šiltadaržiuose agurkų derlius būna didesnis ?tuomet nereikėtų dar papildomai lauke prisisėti ax.gif

nuo suvartojamo kiekio priklauso, mūsų šeimynai 4 daigai šiltnamy ir 15 daigų lauke bus per akis. Valgom agurkus ir tikrai juos mėgstam. Aišku, dar turi reikšmės ir pasirenkamų veislių derlingumas, jis esti skirtingas.

agurkus sodinu tik daigais ir lauke jie auga horizontaliai besiplėsdami. Po augalais esti nemenkas mulčo sluoksnis ir vaisiai nesiliečia su žeme, papuvusių neteko rasti. smile.gif

Atsakyti
Gal man reikės tada lauke pasisodinti,mes ypač daug valgom,vasarą prie šašlykų gerai eina,ir marinuoju nemažai. dar daigų išaugintų liko, sakykit jei dabar pasodinčiau agurkų daigus su 5 lapais lauke,jie nepatirtų šoko?Aišku apdengčiau juos plevele,ar reikėtų juos grūdinti g.gif ,jie gyvendavo šiltadaržyje(nešildomam)
Atsakyti
As praitais metais pameginau pasiseti baltus agurkus...na ir visai man jie patiko...naudojau zinoma tik salotom, nes tik keleta daigeliu turejau, bet agurku skonis neispasakytas...daug saldesni nei zali ...tad ir siemet pasisejau keleta daigu smile.gif...truputi dar siemet meginsiu uzsiauginti afrikietisku agurkiuku...ju toks idomus skonis, netradicinis, o isvaizda egzotiska...lb graziai puosia stala smile.gif
Atsakyti
Pernai pastebėjau kad po dviguba agroplėvele agurkai sudygo greičiau.Sekamadienį pasėjau sekmadienį ir žiūrėsiu ar dygsta agurkai,nes vis tik šaltoka dar jiems.
Atsakyti
essen.gif Pirmas agurkas suvalgytas biggrin.gif Maciau kitoj temoj nuotraukyte su agurku auginamu,nereikia persistengt,nuskinti reikia,kad nestiprus diegai nevargtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 05 20, 16:45)
essen.gif Pirmas agurkas suvalgytas biggrin.gif  Maciau kitoj temoj nuotraukyte su agurku auginamu,nereikia persistengt,nuskinti reikia,kad nestiprus diegai nevargtu ax.gif

thumbup.gif Baltai pavydžiu blush2.gif - man dar reikia luktelėti rolleyes.gif
Atsakyti