QUOTE(Casual @ 2012 01 31, 22:14)
P>S> taip, merginos, nieko gero jie- kai pirma syki pamaciau shalia rankos man ishlendanti tai klykiau be jokio gedos jausmo visa gerkle
siaip tai lai gyvena viskas kas gamtos sutverta, bet kai masishkai man viska nudaigoja tai kantrybe neatlaiko......
nu jau as kai ji pirma karta pamaciau, vos i kelnes nepridejau is siaubo, baimes ir sleikstulio. Dar dabar pamenu, kai visa oda pagaugais nuejo,tokia pasisiausus visa buvau, net jauciau kaip ant galvos plaukai pasistojo,tai griebiau palka salia esancia, meciau i ta bjautybe, ale negyvas buvo- sudziuves jau
ju naikinimo budu prisiskaiciau visokiausiu,ir siemet ketinu isbandyti daug ka, tikrai ju nerankosiu, nekasiu
man jei baisus, o bandysiu juos nuodyti, ar bent jau kad pasitrauktu is darzu, vejos ir darzeliu Pilsiu juos su acto/vandens skiediniu, sako ziauriai to nemegsta, paskui kaiciau, kad pelynu nuopilas irgi padeda, taip pat aitriuju papriku arbatele suveikia (tik kazin ar ilgam) na ir tikrai i siltnami pakasiu zuvies - nepakencia zuvies kvapo/skonio.
ir dar, praeita vsara issinesusi ant pievutes ploviau sedima balda, na ir visas muiluotas vanduo subego zemen, tai tie bjaurybes pradejo lipt i pavirsiu, matyt nepatiko
tai kilo pagunda visa kiema su milteliais skalbimoisbarstyti, bet pabijojau nunuodyti augalus