kas cia, agurkautoju atostogos?
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 08, 13:59)
Galima sakyti, kad tikrai atostogos Porą agurkėlių suvalgėm prieš savaitę, dabar laukiam kitų Kažkaip šiemet nepasodinau nei vieno normalaus agurko šiltnamyje Neskaičiuosim tų BA, ir kiwano,kuriuos išroviau lauk. Nežinau ar čia sėklos buvo blogos ar kas, nes šakojosi kaip neaišku kas, o nebuvo nei vieno žiedelio Sėklas pirkau Žalioj stotelėj, ir dar tas nukainuotas
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 08, 13:59)
Prie agurkų medituojam geras mintis jiems perteikinėjam kad geriau ir greičiau augtų
QUOTE(Lady Dy @ 2011 07 08, 16:10)
Prie agurkų medituojam geras mintis jiems perteikinėjam kad geriau ir greičiau augtų
visi pas mane šiltnamy dera, o 2 atostogaut sugalvojo lapai gražiausi, bet nei vieno žiedo... ką su jais daryt? iš pradžių genėjau, dabar jau nebe, leidžiu ūglius augint, bet jie žydėt (net vyriškais žiedais) net negalvoja... mest lauk juos ar kaip?!
patarkit profės - nuo jūsų priklauso jų likimas
o as siandien idesiu foto,kas su manaisiais agurkais darosi
Labas vakaras, nu pagaliau ir mano agurkai atsigauna, jau daug maziuku agurkiuku matosi Arba sutapo, arba tikrai padejo pragenejimas .
Turiu klausimeli:
Jei agurkai pasieke jau siltnamio virsune, leist zemyn ar nuskint virsune?
Atrodo lyg ir skaiciau, kad reikia skint, bet nesu tikra Todel dar karta pasitikslinu
Turiu klausimeli:
Atrodo lyg ir skaiciau, kad reikia skint, bet nesu tikra Todel dar karta pasitikslinu
pasirodom
Lauke skirtingo dydzio, nes labai jau sunkiai digo kai kurie net is 4 karto tik islindo
Lauke skirtingo dydzio, nes labai jau sunkiai digo kai kurie net is 4 karto tik islindo
QUOTE(tany @ 2011 07 09, 21:25)
as leidziu jiems augti,nes derlius bus mazas, tai jie net pro stolani jau verciasi lauk, bet as negnybiu dar virsuniu
dabar pasakykit,kas mano agurkams
buvau neliejus 4 ar 5 dienas,tai siandien nuskyniau pirmus 3 agurkus
QUOTE(tany @ 2011 07 10, 10:48)
pasirodom
Lauke skirtingo dydzio, nes labai jau sunkiai digo
Lauke skirtingo dydzio, nes labai jau sunkiai digo
O Jūs lauke augančiųagurkėlių nepakeliat ant lazdelių kaip žirnius? Pasak mano patyrusios draugės-sodininkės, drėgną vasarą kaip ši (ir ne tik) pakelti agurkai geriau dera ir nepūva nuo drėgnos žemės.
Sveikos agurkeliu augintojos
pirmi metai pas mane kazkoks biesas su lauko agurkais darosi..patys didziuliai, lapai graziausi, zydi kaip pasiute, visa lysve baigia okupuoti, tuoj nebeliks vietos kur plestis, o maziukai uzmegzti agukeliai pageltonuoja ir nukrenta
Pasiskaiciau temuke, lyg ir neradau parasyta, kad lauko agurkus reikia geneti..o gal praziurejau jau mastau pabandyti nuskabyti kai kurias virsunes, gal tada pradetu auginti agurkus Ar bandete kuri skabyti lauko agurkus
Beje, agurkeliai Rodniciokas, iprastiniai, ir augo pridengti agroplevele
pirmi metai pas mane kazkoks biesas su lauko agurkais darosi..patys didziuliai, lapai graziausi, zydi kaip pasiute, visa lysve baigia okupuoti, tuoj nebeliks vietos kur plestis, o maziukai uzmegzti agukeliai pageltonuoja ir nukrenta
Pasiskaiciau temuke, lyg ir neradau parasyta, kad lauko agurkus reikia geneti..o gal praziurejau jau mastau pabandyti nuskabyti kai kurias virsunes, gal tada pradetu auginti agurkus Ar bandete kuri skabyti lauko agurkus
QUOTE(Alenzi @ 2011 07 10, 14:13)
Sveikos agurkeliu augintojos
Aš skabau Pereinu per virsunes,ir vsio O jusiskiai siltnaminiai,tai kodel ne