Susipažinkim-Asker agurkeliai
QUOTE(amarrile @ 2011 06 16, 22:11)
Painiai aiskinat Galvojau,kad agurku uzuomazgos pagelsta ir nukrenta...Kitur skaitau,kad ju nera,nes tik vyriski ziedai.Pabandymui nugnybk poros daigu virsune,kad leistu atzalas,ir atkreip demesi,ar ant ju moteriski ziedai. manau,jau dabar yra nors trumpuciu atzalu,apziu apziurai
oj, ne- priesingai- daugybe moterisku ziedu su mazais augurkeliais. zydi, perzydi, pageltonuoja , sudziusta ir plumpt- nukrenta. ir visi lyg vieno... augalai sveiki lubas siekia, lapai graziausi, dregmes sociai. nu rimtai jau tik bloga akis belieka. kiek auginau agurkus- man tokiu ciudu niekad nedare...prisivekuodvau, i kaire i desne dalindavau...o dabar jau blesta mintis sulaukti derliaus...
QUOTE(amarrile @ 2011 06 17, 11:04)
Susipažinkim-Asker agurkeliai
ŪAAA koks gražus miškas ir derliaus gausumas
Aš iš savo šiltnaminių daug nesitikiu, o su didele viltim spoksau į lauke augančius
Mano laukinuku,nudengus plevele kai kurie lapai pabalo ir net truputuka pasiraukslejo,bet manau cia nuo oro poveikio,juk dalis tupejo po dviguba agroplevele
Is karto prasinesu,kai tik pradesiu svepluoti,esu ne namie,o sunaus lapausis neturi normalnu raidziu
Is karto prasinesu,kai tik pradesiu svepluoti,esu ne namie,o sunaus lapausis neturi normalnu raidziu
QUOTE(amarrile @ 2011 06 17, 21:05)
tavo agurkiukai - ir Asker ir Melody
Tikriausiai tavo šeimyna labai mėgsta agurkus, nes maniškei trijų daigų šiltnamyje per akis
QUOTE(Asese @ 2011 06 17, 21:42)
tavo agurkiukai - ir Asker ir Melody
Tikriausiai tavo šeimyna labai mėgsta agurkus, nes maniškei trijų daigų šiltnamyje per akis
Neturiu darzo,tik siltnami.Laisvai uztenka pomidoru (ne dabar )agurkais vaisinu gimine pirmaisiais,paskui konservuoju. Siltnamis perskitas pusiau,tai salygas galima patenkinti ir tiems,ir tiems.Ryt dar viena rusis demonstruojama- motiva
Cia kad nuo pomidorininkiu neatsiliktumem
Atkreipkit demesi,kad si veisle Ex buvo pagitra ,kap labai tinkama rauginimui.
QUOTE(amarrile @ 2011 06 17, 21:53)
Cia kad nuo pomidorininkiu neatsiliktumem
Aš šiemet lauke PROFI auginu - išgyrė pardavėja, kad labai rauginimui tinka ir nusipirkau
Amarile,žiūriu išgeni stipriai agurkus?Neleidi jokiems pažastiniams ūgliams eiti? Gal ir man reiks taip padaryti?Nes pas mane truputi jau miškas.
QUOTE(IngridaB @ 2011 06 18, 07:42)
Amarile,žiūriu išgeni stipriai agurkus?Neleidi jokiems pažastiniams ūgliams eiti? Gal ir man reiks taip padaryti?Nes pas mane truputi jau miškas.
Apacioj kelis pasalinau,kitus palikau po viena sanariuka,,vidury po du bus... kai patrumpini,jie suskanta auginti vaisius ir tu atzalu nera dar daug uzaugusiu Skabyt,skabyt,ir dar karta skabyt
QUOTE(amarrile @ 2011 06 18, 09:23)
Apacioj kelis pasalinau,kitus palikau po viena sanariuka,,vidury po du bus... kai patrumpini,jie suskanta auginti vaisius ir tu atzalu nera dar daug uzaugusiu Skabyt,skabyt,ir dar karta skabyt
Ačiū reiks taip ir padaryti.Apatiniai lapai pasidarė su dėmelėmis,nors purkšti su PREVICURU agurkai vieną kartą.
QUOTE(IngridaB @ 2011 06 18, 11:52)
Ačiū reiks taip ir padaryti.Apatiniai lapai pasidarė su dėmelėmis,nors purkšti su PREVICURU agurkai vieną kartą.
Nuskinti reiketu,manau. Jei demes kaip mozaika gelsva,truksta magnio. To elemento daznokai truksta augalams,kaip pastebejau...