QUOTE(bituteba @ 2011 05 11, 14:26)
man irgi labai idomu sitas klausimas, kaip tik planavau uzduoti ji
lauksim kas gal ka pasakys ?
nemaciau ats
geda baisi
Aš kažkada čia irgi buvau teiravusis, bet taip ir liko mano klausimas šauksmas tyruose
mane tas alkoholis neramina, bet jeigu lašiukais lašinu nieko blogo nenutiks?
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 11, 14:54)
Sveikos kremu gamintojos
Prasau, pagelbekit, esu situose reikalyuose visiska naujoke, ir kiek naudoju, tai tik alieju ir sviestu misinius, bet dar niekad nedariau kremo su hidrolatu, o labai noreciau
Aš tik ekokonservantą naudoju. Ir dėl jų palykinomo nieko negaliu pasakyt..
Galima daryti tik su ksantanu, bet labai mažai aliejų tada naudoti, o aliejus matysis tokiais lašiukais. Pernai vasarą turėjau tokį gelį pasidarius (buvo mano pirmas gaminys mano veidui), bet nelabai patiko, nes gausdavosi plėvelė nors ir mažai užtepus. Man labai smagus yra kremas pagal
Palominos proporcijas. Jau ne kartą čia jį gyriau, bet tikrai smagus gaunasi, toks gelinis. Galima jungti su Olivem1000 emulsikliu, jis naudojamas itin lengvuose kremuose, tik mano darytas nebuvo toks jau lengvas (30% aliejų). Vėliau darysiu su 10% aliejų.
Kalbėjot apie BTMS, man jis normaliai lydosi, paskutinį kartą dariau draugei garbanoms formuoti preparatą
, tai tirpdžiau vandenyje, o ištirpus įplakiau aliejus. Ir gerai ištirpo, ir suemulsino. Kai ilgiau panaudos, ir teigiamai atsilieps galėsiu viešinti receptą