Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralią kosmetiką gaminamės pačios!

QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 11, 08:52)
aš tai labai tikiuosi, kad čia ne specialiai.  verysad.gif

gal ir suklydo.Idomu ka kitos mergytes pasakytu pasverusios savo prekytes g.gif
Atsakyti

Kaip keista g.gif As pries gera menesi taip pat is AN pirkau titano dioksidą ir cinko oksidą. Kaip tik turejau naujai nusipirkusi svarstykles, tai smalsume delei sveriau viska is eiles ir tikrai jokiu sukciavimu neaptikau, dar kaip tik kazkurio buvo daugiau vos vos nei nurodyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kajara: 11 gegužės 2011 - 08:55
QUOTE(SECREAT @ 2011 05 11, 08:56)
gal ir suklydo.Idomu ka kitos mergytes pasakytu pasverusios savo prekytes  g.gif

Pas mane viskas gerai su svoriais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 11 gegužės 2011 - 08:57
Sveikos mergaitės, ar kuri iš jūsų naudojo kosmetikos priemonių gamyboje natūralų bičių pienelį ar duonelę? jei taip tai kokiu būdu ir kur?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 05 11, 10:12)
Sveikos mergaitės, ar kuri iš jūsų naudojo kosmetikos priemonių gamyboje natūralų bičių pienelį ar duonelę? jei taip tai kokiu būdu ir kur?
4u.gif

Aš šių nenaudojau, bet dėjau bičių pikį padariusi. Tiesiog ištirpdžiau spirite ir įlašinau kelis lašus. Ča buvo rankų kremas, dar su bičių vašku, tai kvepėjo dieviškai smile.gif Kelis kartus įlašinau į veido kaukę. Žadėjau ir į veido kremą dėti, bet primiršau kaip matau..
Duonelę, gal irgi galima spirite tirpdyti? o pienelis skystas? aš jo niekad nemačius, tik girdėjus, jog jis stebuklingas ir prieinamas tik ponams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 05 11, 09:34)
Aš šių nenaudojau, bet dėjau bičių pikį padariusi. Tiesiog ištirpdžiau spirite ir įlašinau kelis lašus. Ča buvo rankų kremas, dar su bičių vašku, tai kvepėjo dieviškai smile.gif Kelis kartus įlašinau į veido kaukę. Žadėjau ir į veido kremą dėti, bet primiršau kaip matau..
Duonelę, gal irgi galima spirite tirpdyti? o pienelis skystas? aš jo niekad nemačius, tik girdėjus, jog jis stebuklingas ir prieinamas tik ponams  lotuliukas.gif

Dėkui už mintis 4u.gif
taip pienelis skystas, šaldytas smile.gif
mačiau AZ miltelių pavidalu būna, jei teisingai supratau smile.gif
O apart kvapo kokį kitą pikio poveikį pavyko pastebėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 05 11, 11:12)
Dėkui už mintis  4u.gif
taip pienelis skystas, šaldytas  smile.gif
mačiau AZ miltelių pavidalu būna, jei teisingai supratau smile.gif
O apart kvapo kokį kitą pikio poveikį pavyko pastebėti?  smile.gif

Mano rankos nepretenzingos, o kaukių niekad tokių pat nedarau, tai nežinau kas labiau suveikia. galėsiu pabandyti daryti molinę su ir be pikio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2011 05 11, 09:12)
4u.gif

man irgi labai idomu sitas klausimas, kaip tik planavau uzduoti ji thumbup.gif
lauksim kas gal ka pasakys ? smile.gif
nemaciau ats doh.gif doh.gif geda baisi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bituteba: 11 gegužės 2011 - 13:28
Sveikos kremu gamintojos 4u.gif

Prasau, pagelbekit, esu situose reikalyuose visiska naujoke, ir kiek naudoju, tai tik alieju ir sviestu misinius, bet dar niekad nedariau kremo su hidrolatu, o labai noreciau blush2.gif
Sakykit, kad jusu nuomone geriau kaip konservantas, ar GSE, ar ekokonservantas? Niekaip negaliu apsispresti, nes tiek apie viena, tiek apie kita esu daug gero ir blogo girdejus... g.gif
Ir dar vienas dalykas, ar ksantanas naudojamas gelio gamybai gali atstoti emulsini vaska? (atsiprasau jei nusisnekejau, pataisykit mane:) ). Ta prasme noreciau kremo kurio sudeti butu aliejus ir daugiau hidrolato, kad daugiau drekinantis butu ir vasariskesnis, todel nezinau, kaip geriau tirstinti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 11, 13:54)
Sveikos kremu gamintojos  4u.gif

Prasau, pagelbekit, esu situose reikalyuose visiska naujoke, ir kiek naudoju, tai tik alieju ir sviestu misinius, bet dar niekad nedariau kremo su hidrolatu, o labai noreciau  blush2.gif
Sakykit, kad jusu nuomone geriau kaip konservantas, ar GSE, ar ekokonservantas? Niekaip negaliu apsispresti, nes tiek apie viena, tiek apie kita esu daug gero ir blogo girdejus... g.gif
Ir dar vienas dalykas, ar ksantanas naudojamas gelio gamybai gali atstoti emulsini vaska? (atsiprasau jei nusisnekejau, pataisykit mane:) ). Ta prasme noreciau kremo kurio sudeti butu aliejus ir daugiau hidrolato, kad daugiau drekinantis butu ir vasariskesnis, todel nezinau, kaip geriau tirstinti... blush2.gif

ekokonservantas nera naturalus, bet naudojamas eko sertifikuotose kosmetikos gaminiuose. GSE - sakoma, kad naturalus, bet ivairiu nuomoniu yra, kiti sako, kad naturalus nekonservuotu, tad jame dar kazko yra. CIa jau kaip pasirinksit - abu kazkiek konservuos.

Gelio gamybai pakanka ksantano, jei tirstinat hidrolata ar hidrolate/vandeny istirpintus alavijo miltelius ar dar ka, bet jei dedat aliejaus, geriau butu siek tiek emulsinio vasko det, kad aliejus apsijungtu su hidrolatu, o norima tirstuma isgaut papildomai galima idejus ksantano. Galima emulsinio nedet, bet aliejaus laseliai gelyje bus nesusijunge, pavieniai. 4u.gif

kuri nors bandet kondicionuojanti emulsikli is AZ, skirta plauku balzamams? SU juo balzamus darant reikia pH 4-4.5, tad pieno rugsties reik, bet kad ta pieno rugstis nuskystino balzama, nors gavosi superinis, plaukuciai blizga nerealiai. Kazi ar dar kuri bandet su juo kazka daryt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2011 05 11, 14:26)
man irgi labai idomu sitas klausimas, kaip tik planavau uzduoti ji  thumbup.gif
lauksim kas gal ka pasakys ? smile.gif
nemaciau ats  doh.gif  doh.gif geda baisi  doh.gif  blush2.gif

Aš kažkada čia irgi buvau teiravusis, bet taip ir liko mano klausimas šauksmas tyruose biggrin.gif mane tas alkoholis neramina, bet jeigu lašiukais lašinu nieko blogo nenutiks?

QUOTE(Rasskee @ 2011 05 11, 14:54)
Sveikos kremu gamintojos  4u.gif
Prasau, pagelbekit, esu situose reikalyuose visiska naujoke, ir kiek naudoju, tai tik alieju ir sviestu misinius, bet dar niekad nedariau kremo su hidrolatu, o labai noreciau  blush2.gif

Aš tik ekokonservantą naudoju. Ir dėl jų palykinomo nieko negaliu pasakyt..
Galima daryti tik su ksantanu, bet labai mažai aliejų tada naudoti, o aliejus matysis tokiais lašiukais. Pernai vasarą turėjau tokį gelį pasidarius (buvo mano pirmas gaminys mano veidui), bet nelabai patiko, nes gausdavosi plėvelė nors ir mažai užtepus. Man labai smagus yra kremas pagal Palominos proporcijas. Jau ne kartą čia jį gyriau, bet tikrai smagus gaunasi, toks gelinis. Galima jungti su Olivem1000 emulsikliu, jis naudojamas itin lengvuose kremuose, tik mano darytas nebuvo toks jau lengvas (30% aliejų). Vėliau darysiu su 10% aliejų.

Kalbėjot apie BTMS, man jis normaliai lydosi, paskutinį kartą dariau draugei garbanoms formuoti preparatą biggrin.gif, tai tirpdžiau vandenyje, o ištirpus įplakiau aliejus. Ir gerai ištirpo, ir suemulsino. Kai ilgiau panaudos, ir teigiamai atsilieps galėsiu viešinti receptą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievulyte @ 2011 05 11, 14:04)
ekokonservantas nera naturalus, bet naudojamas eko sertifikuotose kosmetikos gaminiuose. GSE - sakoma, kad naturalus, bet ivairiu nuomoniu yra, kiti sako, kad naturalus nekonservuotu, tad jame dar kazko yra. CIa jau kaip pasirinksit - abu kazkiek konservuos.

Gelio gamybai pakanka ksantano, jei tirstinat hidrolata ar hidrolate/vandeny istirpintus alavijo miltelius ar dar ka, bet jei dedat aliejaus, geriau butu siek tiek emulsinio vasko det, kad aliejus apsijungtu su hidrolatu, o norima tirstuma isgaut papildomai galima idejus ksantano. Galima emulsinio nedet, bet aliejaus laseliai gelyje bus nesusijunge, pavieniai.  4u.gif

QUOTE(Flos @ 2011 05 11, 14:13)
Aš tik ekokonservantą naudoju. Ir dėl jų palykinomo nieko negaliu pasakyt..
Galima daryti tik su ksantanu, bet labai mažai aliejų tada naudoti, o aliejus matysis tokiais lašiukais. Pernai vasarą turėjau tokį gelį pasidarius (buvo mano pirmas gaminys mano veidui), bet nelabai patiko, nes gausdavosi plėvelė nors ir mažai užtepus. Man labai smagus yra kremas pagal Palominos proporcijas. Jau ne kartą čia jį gyriau, bet tikrai smagus gaunasi, toks gelinis. Galima jungti su Olivem1000 emulsikliu, jis naudojamas itin lengvuose kremuose, tik mano darytas nebuvo toks jau lengvas (30% aliejų). Vėliau darysiu su 10% aliejų.

Aciu jums labai notworthy.gif Einu uzsakymo daryt pabaigt tuomet ir lauksiu prekiu savo bandymams smile.gif
Atsakyti