Sveikos darbstuoles,
nusipirkau fitokeratinu is AN, ir galvoju ar galiu supilti i jau turima sampuna (pirktini)?
QUOTE(bonda @ 2011 05 26, 10:56)
ne, su vienu nebandziau bet lyg raso aprasyme, kad vienas nestabilus (jei nemaisau dabar ), as djeau abieju maximalias dozes kazkodel -tai man noris skysciau toks gavos kremas vos ne
nebecituoju, bet ačiū visoms pasisakiusioms, gal ir verta pamėginti
QUOTE(Adera777 @ 2011 05 26, 09:47)
Mergaitės, o su kokiu spiritu dezinfekuojate indelius? Ar tinka ir degtinė?
O dezinfekciją atliekate su merliuku, suvilgytu spirite, ar kaip kitaip?
As visus indus is pradziu sudedu i vaiko buteliuku sterilizatoriu ir sterilizuoju karstais garais, po to dar isvalau vatos diskeliu, suvilgytu spiritu (kol kas dar turiu medicininio, gydytoja buvo israsius mazyles bambutes prieziurai ) ir palieku, kad naturaliai isdziutu O ka darysiu, kai spiritas baigsis, nezinau...
QUOTE(SaDa @ 2011 05 26, 12:00)
Sveikos darbstuoles,
nusipirkau fitokeratinu is AN, ir galvoju ar galiu supilti i jau turima sampuna (pirktini)?
Gali, 1-10% bendro svorio Tik nedek i ka nors, kur vien tik aliejai, nes fitokeratinai tirpus tik vandeny
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 05 26, 12:33)
Gali, 1-10% bendro svorio Tik nedek i ka nors, kur vien tik aliejai, nes fitokeratinai tirpus tik vandeny
AISKU, ACIU
QUOTE(Adera777 @ 2011 05 26, 07:47)
Mergaitės, o su kokiu spiritu dezinfekuojate indelius? Ar tinka ir degtinė?
kolkas turiu 70% stiprumo, bet nedaug liko, kai baigsis, tai nzn ka reiks daryt
QUOTE(sauliuxxx @ 2011 05 26, 10:33)
As visus indus is pradziu sudedu i vaiko buteliuku sterilizatoriu ir sterilizuoju karstais garais, po to dar isvalau vatos diskeliu, suvilgytu spiritu (kol kas dar turiu medicininio, gydytoja buvo israsius mazyles bambutes prieziurai ) ir palieku, kad naturaliai isdziutu O ka darysiu, kai spiritas baigsis, nezinau...
tip top kaip as darai as esu nusipirkus peroksido gan stipraus tirpalo, mastau juo dezinfekuot
Na ka,gavau AZ siuntini ale skauda sirdi,kad be savo sulfatu dargi promacha koki padariau..siand vel uzsisakinejau is AZ ir isimeciau dar viena apelsinu EA,nors ir dbr atsiunte man viena jei kas noretu-REKIT GARSIAI,perleisciau
QUOTE(Ievulyte @ 2011 05 26, 13:24)
kolkas turiu 70% stiprumo, bet nedaug liko, kai baigsis, tai nzn ka reiks daryt
tip top kaip as darai as esu nusipirkus peroksido gan stipraus tirpalo, mastau juo dezinfekuot
o kamparo spiritas netinka?
QUOTE(SECREAT @ 2011 05 26, 13:41)
Na ka,gavau AZ siuntini ale skauda sirdi,kad be savo sulfatu dargi promacha koki padariau..siand vel uzsisakinejau is AZ ir isimeciau dar viena apelsinu EA,nors ir dbr atsiunte man viena jei kas noretu-REKIT GARSIAI,perleisciau
o iškart parašė, kad nebus coco? ar tik iššniukštinėjus siuntinuką pamatei, kad jo trūksta?
nes aš irgi laukiu 6kg siuntinuko tai tikiuosi, kad pas mane viskas bus sudėta
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 26, 13:52)
o iškart parašė, kad nebus coco? ar tik iššniukštinėjus siuntinuką pamatei, kad jo trūksta?
as netycia istryniau koreguojant krepseli o kai prancuziskai tik parasyta,maciau kad tik coco doucer yra,tai sumaisiau su sulfatu ech,skauda sirdi,nu bet nieko,kitam siuntinuke daaaaug pagerinimu bus visokiausiu,tai dar geresnis sampunas gausis
nenorit pirkti pasidalinimui emulsiklio? (50-100gr lieka) emulsiklis
tikiuosi, neužskaitys kaip už reklamą
Bet Sauliuxxx tikrai galėtų sudalyvaut (kažkodėl man jinai įstrigus kaip vaikams kremus gaminanti "ragana" )
Čia organizuoja prieraišios tėvystės centras čia
Geriausio užpakaliuko priežiūros recepto konkursą papasakokite, kaip jums pavyko vaikučio užpakaliuką išlaikyti sveiką arba padėti jam pasveikti susirgus.
Dovana aliejų mišinys iš kvapų namų Aromata Mirabilia, sumaišytas būtent jums!
Receptus siųskite el. p. centras@attachmentparenting.lt iki gegužės 27 d., nurodykite savo vardą, pavardę, tel. nr. ir el. p. adresą. Apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Dovanos bus įteiktosVystyklų turgaus metu arba išsiųstos paštu. Sekite programą!
ir atsiprašau už
Bet Sauliuxxx tikrai galėtų sudalyvaut (kažkodėl man jinai įstrigus kaip vaikams kremus gaminanti "ragana" )
Čia organizuoja prieraišios tėvystės centras čia
Geriausio užpakaliuko priežiūros recepto konkursą papasakokite, kaip jums pavyko vaikučio užpakaliuką išlaikyti sveiką arba padėti jam pasveikti susirgus.
Dovana aliejų mišinys iš kvapų namų Aromata Mirabilia, sumaišytas būtent jums!
Receptus siųskite el. p. centras@attachmentparenting.lt iki gegužės 27 d., nurodykite savo vardą, pavardę, tel. nr. ir el. p. adresą. Apie laimėjimą informuosime asmeniškai. Dovanos bus įteiktosVystyklų turgaus metu arba išsiųstos paštu. Sekite programą!
ir atsiprašau už
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 05 25, 20:25)
Kaip pirmam kartui minimaliai 5 proc. Mano oda tikriausiai pacio balciausio atspalvio koks tik gali but, tai pabijojau.. jau norejau rasyt, kad nepastebejau pokyciu, ogi pasiziuriu, kad patamsejau nuo issitepimo praejo 6 valandos
dabar idomu, per kiek laiko nusiplaus As dariausi su 3 proc. DHA veido krema, kadangi tepu kasdien, tai visalaik esu vos vos idegusi. Labai patinka - susilygina veido spalva, pasislepia patamseje paakiai, strazdanos ir kitokie nemieli po spuogu like randeliai
P.S. pas mane pasikonspektuota, kad saldu aromata duoda levandu, liepu ir rugiageliu EA