Neseniai buvau idėjus labai skanaus kremo receptą, ten su monoi, cupuasu sviestu, liepų ir apelsino žiedų hidrolatu. Man kvapas labai patinka Toks vasarai tinkantis, saldus ir gėliškas Man rožės, jazminaičiai labai kvepia, kanangos skanios, tik labai stiprios. Draugei ir jos mamai labai patiko kanangų ir pelargonijų ea derinys kūno kreme. Turbūt kakavos absoliutas skanus. O šiaip iš ea nelabai turiu tokių verčiančių iš koto kvapų Jeigu nori tik kvapo, gal patyrinėk az skyrelį su jau paruoštais kvapais, visokių jų yra Iš aromatinių ekstraktų turiu kavos, kuris man ne itin, ir braškių, na jos visai nieko, bet sintetika biški trenkia. Uosčiau Galadrielės lūpų blizgį su vyšnių kvapu, ten migdolai jaučiasi, tai labai skanu bet kūnui turbūt greit atsibostų
Vat as noriu tokio saldaus,kvapo,kazko i vaikiskos gumos.monoi man labai labai dbr ziuriu sapote turetu kvepeti,tai reikes uzsisakyti
o siaip galiu pasakyti tai,kad cia Dovilijana del visko kalta nu jos sampuno toooooks nerealus kvapas,kad zut but,norisi kazko tokio saldaus...
o siaip galiu pasakyti tai,kad cia Dovilijana del visko kalta nu jos sampuno toooooks nerealus kvapas,kad zut but,norisi kazko tokio saldaus...
Doviljana, prašau išduokite savo šampūno receptą savaitgalį naują partiją darysiu (su sci) tai gal idėjų pamėtėsite
as ir vel su klausimais jauciuosi kaip 4mete kas kodel kaip su kuo?
o dbr klausimas del kieto sampuno.kodel mase reikia deti butent su guminemis pirstinemis?kas gali nutikti,jei desi be pirstiniu? o gumines pirstines tinka tos lateksines kaip buna plonytes,ar reikia tu storu? aciu
o dbr klausimas del kieto sampuno.kodel mase reikia deti butent su guminemis pirstinemis?kas gali nutikti,jei desi be pirstiniu? o gumines pirstines tinka tos lateksines kaip buna plonytes,ar reikia tu storu? aciu
QUOTE(SECREAT @ 2011 05 25, 21:44)
dar su vienu prasymuku esu jei nesunku,kuri esat ismeginusios skaniai,saldziai kvepiancius aliejus,eterinius aliejus,gal galetumete brukstelti kokie?zinau kad man monoi labai neralus kvapas.eteriniu apelsinai patinka.noriu kvepiancia priemone pasidaryti,bet nezinau kokie aliejai ir eteriniai kvapnus dar butu.gaila pinigu bandymams tiek daug buciau labai labai dekinga
jei susitarsim del mainu ,tai tada prasom i svecius su elulsikliu turiu 15 EA ir dar keliu laukiu pati pakvepinsit
man visi citrininiai kvepia ,levandu nieko arbatmedis jau kvepia dar labai nesusidraugauju su palmarosai
o is alieju tai makadamijos labai kvepia tamanai man is karto nieko buvo laukiu to nem ar kaip jis ten kur visoms smirda
Mergaitės, o su kokiu spiritu dezinfekuojate indelius? Ar tinka ir degtinė?
O dezinfekciją atliekate su merliuku, suvilgytu spirite, ar kaip kitaip?
Siand is AZ atkeliauja siuntinys be pagrindines priemones tam kietam sampunui..kaip abydna,tai ne tas zodis...
QUOTE(Flos @ 2011 05 25, 21:20)
Doviljana, prašau išduokite savo šampūno receptą savaitgalį naują partiją darysiu (su sci) tai gal idėjų pamėtėsite
Na jau, net raustu nuo tokių liaubsių
tam šampūne kvapas išgautas derinant Ylang- ylang EA,laimų EA, Moorea kvepalus, kokosų aliejų, Melionų aromatinį ekstraktą. Receptuką jau buvau įmetus, bet galiu ir dar sykį parašyti:
čia 200 g:
80 g. Natrio koko sulfato
70 g. SCI pagerintojo
15 g. kokosų aliejaus
5 g. šaltalankių aliejaus
30 g. distiliuoto vandens
4g. provitamino B5 (pantenolio)
4 g. bijūnų miltelių
2 g. varnalėšų miltelių
Ylang-ylang EA 5 lašai
Moorea 30 lašų
laimo EA 20 lašų
Meliono ekstrakto 20 lašų
Grįžtant prie skanių kvapų, tai jei Ylang ylang EA kam per stiprus, tai jo hidrolatas manau būtų pats tas, kvepia dieviškai dar toks dan universalus ir ne sintetinis būtų vanilės oleogumas, citrusai visi manau, man skanus labai rožmedis, mo šiaip EA neturi tokio kvapo kaip absoliutai, gal vertėtų pasidairyti į juos?
Turiu pvz, magnolijos EA, šiaip magnolijas dievinu, bet EA tik maišant su kitais man savo gerumą atskleidžia. A ir iš tų pigesnių, man dar labai benzoinė derva kvepia
QUOTE(Flos @ 2011 05 25, 23:05)
Neseniai buvau idėjus labai skanaus kremo receptą, ten su monoi, cupuasu sviestu, liepų ir apelsino žiedų hidrolatu. Man kvapas labai patinka Toks vasarai tinkantis, saldus ir gėliškas
Uosčiau uosčiau Kvapas nerealus - kažkas tarp gėlyčių ir tropikų vaisių
O aš sau pasidarius kūno kremą su vyšnių aromatiniu ekstraktu, bet nedaug dėjau, tai kvapas neatsibodo dar, nes nėra intensyvus, o blizgį tai ir aš vis uostau, uostau - pasakiškas kvapas. Turiu dar karamelės ekstraktą, bet neatidarytas net
QUOTE(Adera777 @ 2011 05 26, 09:47)
Mergaitės, o su kokiu spiritu dezinfekuojate indelius? Ar tinka ir degtinė?
Aš tai dezinfekuoju 2proc. salicilo spiritu iš vaistinės, turėjau to gero medicinio, kur sunku gauti jo, baigėsi...
O as tai prisiskaicius cia apie tai, kad Ylang Ylang EA kvepia labai, nusipirkau ne EA, bet hidrolata, sakau pradziai paziuresiu, kad kvapas nebutu per stiprus. Ir ka, dabar nezinau kur sunaudosiu, nes taip smirda Tai visa laime kad turiu Monoi, kuris man vienintelis kvepia
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 26, 10:45)
O as tai prisiskaicius cia apie tai, kad Ylang Ylang EA kvepia labai, nusipirkau ne EA, bet hidrolata, sakau pradziai paziuresiu, kad kvapas nebutu per stiprus. Ir ka, dabar nezinau kur sunaudosiu, nes taip smirda Tai visa laime kad turiu Monoi, kuris man vienintelis kvepia
Man Ylangai irgi nekokie..ir ea, ir hidrolatas
QUOTE(Etama @ 2011 05 25, 17:07)
O su vienu juo nemėginote darytis? nors ir instrukcijose rašo apie derinimą, įdomu kiek realiai galima sumažinti papildomų emulsiklių % ar net iš viso jų nedėti
taip, labai svarbu o kas dėl laikymo-kremas, į kurį kas kartą kaišiojami pirštai ges greičiau, negu supiltas į sandarų buteliuką su dozatoriumi ir pan.
taip, labai svarbu o kas dėl laikymo-kremas, į kurį kas kartą kaišiojami pirštai ges greičiau, negu supiltas į sandarų buteliuką su dozatoriumi ir pan.
ne, su vienu nebandziau bet lyg raso aprasyme, kad vienas nestabilus (jei nemaisau dabar ), as djeau abieju maximalias dozes kazkodel -tai man noris skysciau toks gavos kremas vos ne