Idomiai jus cia, merginos, priplepejot
Na, dabar meskit i mane akmeni, bet mano gaminamos kosmetikos naturalumas man yra tik papildomas pliusas. Svarbiausias mane zavintis "varikliukas" yra unikalumas. Kiekvienas mano gaminys yra skirtas konkreciam zmogui, poreikiui, situacijai, kiekvienas turi skirtinga, is anksto apgalvota sudeti, savybes, tekstura, konsistencija, kvapa... Kiekvienas mano kremas man yra kurinys, i kuri idedu daug ziniu, darbo, laiko, silto jausmo... Na, o jei jis gaunasi dar ir naturalesnis (tuo paciu ir kokybiskesnis), nei pirktas parduotuveje - tuo geriau
Todel nebijau as, tarkim, kad ir to ekokonservanto... Kiek metu ant saves tepiau pirktinius kremus - oi, kiek s*** gavau... Tona tikriausiai... Tad jei dabar naudoju savo kosmetika, kurioje sintetiniu (bet eko organizaciju leidziamu) ingredientu buna max 1-2%, ir jie sukuria papildoma estetine ar dar kokia verte (malonus kvapas, grazi tekstura, bent pora menesiu issilaikantis kremas) - nematau tame nieko blogo...
Papildyta:
Neuzpyk, taip skaniai pasijuokiau... Iskilo galvoj vaizdas, kaip sedziu vonioj, su rugine tesla ant galvos ir veida apsidejusi agurkais