Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 05 12, 22:07)
jei begtu, gaudyciau begima, o maniskiai rekia ir verkia lotuliukas.gif

praeis tas periodas.
Maniškis apie pusantrų metų nesileido fotografuojamas. O dabar dar prisigalvoja ir pats prašo nufotografuoti. Ir kantrus.
Atsakyti
kažkas sakė pavesti foto blush2.gif gal geriau?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 12, 21:07)

tai ir prifotografuoju nugarėlių lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 12, 21:10)
praeis tas periodas.
Maniškis apie pusantrų metų nesileido fotografuojamas. O dabar dar prisigalvoja ir pats prašo nufotografuoti. Ir kantrus.

tikrai taipž apie pusantrus gal sudėtingiausia ax.gif o Jau kokia nuo 2-3 m. jau galima susitarti su vaikučiais thumbup.gif Kad ir šiandien šią mergytę, kur fotografavau wub.gif Tai tokia nedrąsutė... Įsikibusi mamytės rankos buvo, bet mes po truputį po truputį ir susidraugavom wub.gif Ir net papozavom, kas mamos nuomone, sunkiai įmanoma thumbup.gif Vis dėlto fotografijoje labai svarbus psichologinis momentas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 12, 22:06)

Ar pastebehot kaip filmuota eurovizija, na tie intarpai apie sali biggrin.gif miniaturio pasaulio vaizdas  biggrin.gif

aš pastebėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 12, 21:16)
kažkas sakė pavesti foto  blush2.gif gal geriau?

Man gal sharpo per daug- truputį erzina akis...
Atsakyti
Yvette, paguodei biggrin.gif Reik imtis rimto biznio kitus fotkint kol saviskiai nepasiraso lotuliukas.gif
QUOTE(paprasta @ 2011 05 12, 21:17)
tai ir prifotografuoju nugarėlių  lotuliukas.gif
tikrai taipž apie pusantrus gal sudėtingiausia  ax.gif  o Jau kokia nuo 2-3 m. jau galima susitarti su vaikučiais  thumbup.gif Kad ir šiandien šią mergytę, kur fotografavau  wub.gif Tai tokia nedrąsutė... Įsikibusi mamytės rankos buvo, bet mes po truputį po truputį ir susidraugavom  wub.gif  Ir net papozavom, kas mamos nuomone, sunkiai įmanoma thumbup.gif Vis dėlto fotografijoje labai svarbus psichologinis momentas  smile.gif

maniskei metukai ir vat dabar ji kaip sakant atsisake buti mano modeliu g.gif Paulius nuo 2 iki beveik 3 metu ne tai kad nepozuodavo bet spaujydadavo i fotika lotuliukas.gif doh.gif Kelis kartus leidosi, o si karta jau ziuriu kad net ir su saldainiais nesutariau lotuliukas.gif Na gal bent nuo kokiu 5 metu abu nores fotografuotis lotuliukas.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 12, 21:19)
aš pastebėjau  lotuliukas.gif

ir kaip smile.gif Man graziai labai ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 12, 22:21)

paprasta, o paaiskino tau, kodel taip su fotiku atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 12, 21:23)
QUOTE(paprasta @ 2011 05 12, 22:21)

paprasta, o paaiskino tau, kodel taip su fotiku atsitiko?

man dar nepaaiškino... Garantiniame kur priėmė, tai tiesiog iš viso nieko nesakė, nes ten moterytės tik priima ir viskas. Paklausė, kokia problema, užrašė ir viskas... Vėliau gavau koduką sekimo, tai vis pasižiūriu- tai ten tik rašo, kad išsiųstas jau ax.gif Tikiuosi, kad talone kažkas bus parašyta...
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 16:41)

Ir cia ta apie kuria kalbejau, kad sviesa man cia nereali 4u.gif

Na man ši šviesa ir nereali thumbup.gif O čia natūrali tokia buvo?
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 12, 21:07)

oij, čiut neiškritau iš klumpių, net garsu sužvengiau biggrin.gif

paprasta portretukai wub.gif ypač pirmas bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti