Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2011 05 12, 14:48)
gera butu tam centre susibegti, bet kad as ne is centro doh.gif  nebent i mano kaimuko centra atlektumet tongue.gif ot butu smagu tada rolleyes.gif

nu ir as centre negyvenu, biggrin.gif , bet mano traukiniai vaziuoja iki london bridge,tai man pakeliui , o kur tu gyveni ?

piene antros labai grazi sviesa , bet apranga ne
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 05 12, 19:18)
nu ir as centre negyvenu,  biggrin.gif , bet mano traukiniai vaziuoja iki london bridge,tai man pakeliui , o kur tu gyveni ?

piene antros labai grazi sviesa , bet apranga ne

as toli toli nuo Londono...iki jo man minimum 3val kelelio doh.gif
Atsakyti
Aš su pora vaikų portretukų kritikai ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 05 12, 21:07)
Aš su pora vaikų portretukų kritikai  ax.gif

puikūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 12, 15:03)
Laba, vis apie nėštukių foto diskutuojat.
***Nežinau ar Lt daromi pilvuko atspaudai, su gipsu. Jei taip, tai pasiilgstu foto būtent iš to proceso, tikrai neteko matyti. Jei kas nežinot, kalbu apie tokius ir pan. atspaudus
Procesą visą būtų įdomu fotografuoti. O ir nuėmus atspaudą, galima įvairesnių foto prigalvoti. Kad ir vyrui pilvuką įtaisyti ir šeimyninę laukimo foto daryti.

O tokio dalyko dar nebuvau macius bigsmile.gif Visai fainai smile.gif O ta nuotrauka pries ir po tai labai super wub.gif

Papildyta:

Pirma pasakiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 12, 18:15)
Kažkaip nepastebėjau Alabamos pievelės...Nu arba buvo negraži, tai man neužsifiksavo  biggrin.gif

mad.gif mad.gif mad.gif
http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 12, 18:06)
Kikirike pirmoji visai nieko, bet visos kitos nelabai "kabina"  4u.gif  nesugalvoju kaip paaiškint kas negerai  doh.gif  biggrin.gif  gal stambesniu planu norėtųsi, ant siauros ryškumo zonos smile.gif šiaip labai mėgstu augalėlių fotkes visokias, tik ale žiauriai sunku nufotkint gražiai su ne makro objektyvu  doh.gif 

ačiū labai - ištikro labai gražu...reiks pabandyti,bet gal ištikro reikia kitokio objektyvo tokiom foto g.gif
rek
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 12, 18:25)
labai mažai gėlių esu fotografavusi, man čia iš vis neaišku kas ir kaip, bet kad jau visos dedat, tai ir aš įdėsiu  biggrin.gif

gražu

QUOTE(pandre @ 2011 05 12, 18:47)

Pirmoji perfecto mirksiukas.gif
ai kazkokie blynai balti gavosi tie nesufokusuoti pieniu pukai.... g.gif

aišku,ačiū 4u.gif

vaikų portetukai labai gražu wub.gif

dar fotosesiją mačiau,rodos Pienės - nu super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 12, 20:33)

ak doh.gif nu LABAI graži.. Beveik tokia pat graži kaip ir mano biggrin.gif
Juokauju, eikš, spustelėsiu Tavia friends.gif
Atsakyti

abu portretai - gražumėlis. Faina, kad pagliau grįžai ir džiugini
Atsakyti
Paprasta labai labai wub.gif

o as pasiekiau kazkoki lygi kai nebegaliu savo vaiku fotkint, kitu vaikus iseina, o savu ne lotuliukas.gif bandziau siandien, bet net cia nenoriu det koks sudukas gavos. Vaikai nesileidzia fotografuojami unsure.gif

Papildyta:
Ar pastebehot kaip filmuota eurovizija, na tie intarpai apie sali biggrin.gif miniaturio pasaulio vaizdas biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui visiems wub.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 05 12, 21:04)
Paprasta labai labai wub.gif

o as pasiekiau kazkoki lygi kai nebegaliu savo vaiku fotkint, kitu vaikus iseina, o savu ne  lotuliukas.gif  bandziau siandien, bet net cia nenoriu det koks sudukas gavos. Vaikai nesileidzia fotografuojami unsure.gif

aš Elzytės jau pora mėnesių nebegaliu fotografuoti- bėga lotuliukas.gif lotuliukas.gif Lauksiu, kol nebebėgs smile.gif
Atsakyti
Dėkui visiems  wub.gif
aš Elzytės jau pora mėnesių nebegaliu fotografuoti- bėga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Lauksiu, kol nebebėgs smile.gif

jei begtu, gaudyciau begima, o maniskiai rekia ir verkia lotuliukas.gif
Atsakyti