Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(eurikaite @ 2011 05 12, 14:33)
piene  pirma ir paskutine  4u.gif
dabar tep kurios gyvena uk , gal organizuojames ir mes meeta kokiam centre g.gif butu faina pasisedet , man tiktu savaitgaliai , zinoma jei tik noro jums yra

gera butu tam centre susibegti, bet kad as ne is centro doh.gif nebent i mano kaimuko centra atlektumet tongue.gif ot butu smagu tada rolleyes.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 12, 14:41)
beskaitant jau įdomu pasidarė kaip tas tavo vyras atrodo biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif kaip motera lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o is tiesu gi buvau ikelusi cia keleta nuotrauku su juo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 05 12, 16:48)
gera butu tam centre susibegti, bet kad as ne is centro doh.gif  nebent i mano kaimuko centra atlektumet tongue.gif ot butu smagu tada rolleyes.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif kaip motera lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o is tiesu gi buvau ikelusi cia keleta nuotrauku su juo cool.gif

norim pakartojimo tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 12, 15:24)
Vat taip ir islenda tiesa i dienos sviesa.Taigi sedi Laukine ir su kazkokia ponia pletkina apie Airv ir Alabama biggrin.gif  biggrin.gif

Tai aiškiai. Nebūčiau aš moteriškos giminės atstovautoja tongue.gif Bet prašau turėti mintyje, kad aš nemeluoju ir nevaidinu gerietės.. Prisipažinau, pasisakiau pati smile.gif
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 12, 15:36)
Na, čia labai abstraktu - "apvyniot modelius skarom".

Kalbu apie tas foto, kur bent kelias iš eilės dėjo Alabama su AirV, kad buvo modeliai su skarom ar kažkuo ant galvų..

QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 15:41)
Ir cia ta apie kuria kalbejau, kad sviesa man cia nereali 4u.gif

pirma: man šita foto graži ir patinka.
antra: ji be ryšio: ką veikia moteris, vidury miško su ofisiniu kostiumėliu ir dar be batelių? Jei ilsisi nuo ofiso miške- to nuotrauka nepasako. Jei ji yra miško fėja- prie ko miesčioniškas aprėdas? Jei ne rūbai, sakyčiau LABAI patikti, bet rūbai sakz, tai užtai tik patikti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 gegužės 2011 - 15:58
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 15:41)

Ir cia ta apie kuria kalbejau, kad sviesa man cia nereali 4u.gif
user posted image

Nereali sviesa, bet..Rubai netinkami.Va jau maciau Laukine parase-miske ir su kostiumeliu.Butu suknele kazkokia is lino, ar kazkas kito.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 12, 15:56)
Tai aiškiai. Nebūčiau aš moteriškos giminės atstovautoja  tongue.gif Bet prašau turėti mintyje, kad aš nemeluoju ir nevaidinu gerietės.. Prisipažinau, pasisakiau pati smile.gif
Kalbu apie tas foto, kur bent kelias iš eilės dėjo Alabama su AirV, kad buvo modeliai su skarom ar kažkuo ant galvų..

Ja-ja. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ooooo del rubu visiskai sutinku biggrin.gif nes vaziavom visai kitur fotkint, o rubu kitu ji tuo metu daugiau neturejo, ir vaziuojant pro miska aptikom tokia sviesa, todel negalejau nenufotkint, todel ta apranga tokia blush2.gif o batus numoviau, kad dar labiau nebutu biggrin.gif bet man ta sviesa as negaliu atsiziuret.. ten buvo tokie bruzgynai bruzgynai, ir vienoj vietoj tokia mazyte propersa, ir apsviestas tas kelmas..
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 12, 16:04)
Ooooo del rubu visiskai sutinku biggrin.gif  nes vaziavom visai kitur fotkint, o rubu kitu ji tuo metu daugiau neturejo, ir vaziuojant pro miska aptikom tokia sviesa, todel negalejau nenufotkint, todel ta apranga tokia  blush2.gif o batus numoviau, kad dar labiau nebutu biggrin.gif bet man ta sviesa as negaliu atsiziuret.. ten buvo tokie bruzgynai bruzgynai, ir vienoj vietoj tokia mazyte propersa, ir apsviestas tas kelmas..

Papasakok apie šviesą.. Čia reflektorių naudojei?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 12, 17:11)
Papasakok apie šviesą.. Čia reflektorių naudojei?

Sviesa naturali, ir truputis reflektoriaus smile.gif bet labai jo ten nedaug, kadangi ten tiek bruzgynai, kad sviesos nelabai ejo pagaut, o apsviesta buvo grynai tik ta vieta kur ji sedejo, tik tas kelmas, tokia siaura zona..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 12, 15:24)
Vat taip ir islenda tiesa i dienos sviesa.Taigi sedi Laukine ir su kazkokia ponia pletkina apie Airv ir Alabama biggrin.gif  biggrin.gif

Kas, kaip, kur, ką? lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 05 12, 16:24)
Kas, kaip, kur, ką?  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Na labas rytas.Tu matai, kas mums uz nugaru darosi? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na apart cvietkų nefotkinau šiandien nieko lotuliukas.gif tai rodau jas blush2.gif

user posted image

pažadu netrinsiu,kad ir kaip suvarytsit šitą foto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 12, 16:25)
Na labas rytas.Tu matai, kas mums uz nugaru darosi? biggrin.gif  biggrin.gif

Bet tai fainai smile.gif Nepamirštos ir įstrigom smile.gif
Aš dar irgi rezgu mintis apie skaras, daug skarų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 12, 17:29)
na apart cvietkų nefotkinau šiandien nieko 

kokie blikai bigsmile.gif nais, very nais biggrin.gif
Atsakyti