Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 05 12, 14:56)
As gavau, tik perziurejau ir begau i lauka su vaikais.Va ka tik grizom, tai sedau parasyt.Parasysiu tenais:)

gerai, nes suabejojau. mano darbinis yra baisiai savarankiškas, nori - siunčia, nori - ne..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 12, 15:41)
persiprašau  blush2.gif na kaip jau ir sakė,jei nieko doro,tai kam palikti  unsure.gif

bet gal būt konkrečiai nuotraukai išsakytas pastabas ir pamokymus norėtų ir kitos naujokėlės pamatyti, kad savose nuotraukose taip neklystų ar atkreiptų į tai dėmesį smile.gif o dabar gaunasi taip, kad skaitai veltui blush2.gif na čia tik šiaip pastebėjimas rolleyes.gif kas norės, tas atkreips dėmesį į tokį prašymą ilgiau palaikyti foto, kas ne - tai ne ax.gif
Atsakyti
Sayonara, rodyk viską , ką tik leido rodyt thumbup.gif

o aš įmečiau kelias savo "plikšiukės" nėštukės fotkes. darytos prieš gerą mėnesį ir paskutinę jos nėštumo savaitę smile.gif čia jos . buvom sutarę jos dukrytę pirmąją savaitę nufotkint, bet mano panos sugalvojo visokiais biesais susirgt, tai užsitempė gerokai. nu bet šiom dienom vis tiek jau teks joms pozuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 12, 15:56)

Cool.Labai miela.Man patikti(Laukine, uzkretei biggrin.gif  )
Demesio, skelbimas.Kchmmmm...
As busiu Vilniuje sio menesio pabaigoj.Ar bus norinciu mane fotografuot ar dar ka su manim kartu nuveikt?Fotiko nebijau, priimu visokius pasiulymus.
Va kaip kukliai as. biggrin.gif

aciu,labai smagu,kad patikti biggrin.gif

tai gal galima koki didesni meetuka pasiorganizuoti rolleyes.gif nors aisku, nezinau kuria diena tiksliai busi, savaitgaliais zmones prades isvazineti atostogaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 12, 14:56)

Cool.Labai miela.Man patikti(Laukine, uzkretei biggrin.gif  )

žinai, Alabama, čia kaip tam tikra liga.. Kaip ten toj patarlėj: su kuo sutapsi, tuo ir pats tapsi... daro įtaką šitas bradžiamokslis, tikrai..

Pamenu, su viena ponia dyvijomės iš AirV ir Tavo foto- nu kas per noras apmuturiuoti galvas visokiom skepetom???? blink.gif blink.gif O va dabar jau aš pati suku makaulę, kaip čia kokį modelį įvyniot į kokią skarą doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žodžiu, vieni iš kitų imam pavyzdį.. Svarbiausia, kad imtume patį geriausią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 12, 16:08)
bet gal būt konkrečiai nuotraukai išsakytas pastabas ir pamokymus norėtų ir kitos naujokėlės pamatyti, kad savose nuotraukose taip neklystų ar atkreiptų į tai dėmesį  smile.gif  o dabar gaunasi taip, kad skaitai veltui  blush2.gif  na čia tik šiaip pastebėjimas  rolleyes.gif  kas norės, tas atkreips dėmesį į tokį prašymą ilgiau palaikyti foto, kas ne - tai ne  ax.gif

ok,supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 12, 15:14)
žinai, Alabama, čia kaip tam tikra liga.. Kaip ten toj patarlėj: su kuo sutapsi, tuo ir pats tapsi... daro įtaką šitas bradžiamokslis, tikrai..

Pamenu, su viena ponia dyvijomės iš AirV ir Tavo foto- nu kas per noras apmuturiuoti galvas visokiom skepetom???? blink.gif  blink.gif O va dabar jau aš pati suku makaulę, kaip čia kokį modelį įvyniot į kokią skarą  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Žodžiu, vieni iš kitų imam pavyzdį.. Svarbiausia, kad imtume patį geriausią smile.gif

Vat taip ir islenda tiesa i dienos sviesa.Taigi sedi Laukine ir su kazkokia ponia pletkina apie Airv ir Alabama biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 12, 14:03)
***Nežinau ar Lt daromi pilvuko atspaudai, su gipsu. Jei taip, tai pasiilgstu foto būtent iš to proceso, tikrai neteko matyti. Jei kas nežinot, kalbu apie

Daromi daromi, kas man labai juokinga, ypač iš įsivaizdavimų kur savo vaikų pilvų galeriją dės lotuliukas.gif Apipaišo ten visaip ir pan. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2011 05 12, 15:09)

Man per daug erotiška išvaizda, plius lova ect. Tiesiog tokių nuotraukų nesinorėtų rodyti pirmokui vaikui, atsiprašau už savo kudlotas mintis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 12, 15:14)
Pamenu, su viena ponia dyvijomės iš AirV ir Tavo foto- nu kas per noras apmuturiuoti galvas visokiom skepetom???? blink.gif  blink.gif O va dabar jau aš pati suku makaulę, kaip čia kokį modelį įvyniot į kokią skarą  doh.gif  lotuliukas.gif 

Na, čia labai abstraktu - "apvyniot modelius skarom". Nes juodaodiškas skarų nešiojimas mane tiesiog veža. Tačiau indiškas ne. Yra daug apvyniojimo būdų kurie man atrodo statiški, neįdomūs, ir ta skara ar ten kas nelimpa (niekam netaikau, nes daug mačius su skarom, pati auto bandžiau).
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 05 12, 14:33)
piene  pirma ir paskutine  4u.gif

Man taip pat šitos pačiausios.

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 12, 15:41)
persiprašau  blush2.gif na kaip jau ir sakė,jei nieko doro,tai kam palikti  unsure.gif

tam, kad atėję naujokės mokytūsi iš kitų klaidų, ir dėl to, kad skaityti pusę temos apie foto, kurių nematai - laiko gaišimas.
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 12, 15:36)
tam, kad atėję naujokės mokytūsi iš kitų klaidų, ir dėl to, kad skaityti pusę temos apie foto, kurių nematai - laiko gaišimas.

Aš čia sėdžiu dėl savęs, o ne dėl mistinių naujokų ir jei man pasako mano klaidas, aš pataisau, o tą, kuri buvo su klaidom ištrinu, kam man ją laikyti, logiškai pagalvok? biggrin.gif

Pati daug nuotraukų nemačiau, ką padarysi.
Papildyta:
Jei daryčiau blogą kitiems ir mokyčiau juos - viską palikčiau (ne taip, kaip kai kuriuose dabar yra). Tačiau čia irnesakyk.gif Reikia sėdėti ir mokytis, o ne mokytis skaitant. Nors ir iš skaitymo daug paaiškėja. Jei iš kart viską būčiau perskaičius, būtų buvę daug paprasčiau.
Atsakyti
Dekui visoms uz komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nu ir siandien dar pora ymetu ir atstoju biggrin.gif atsibosiu as cia jum su tom fotkem..

user posted image

Ir cia ta apie kuria kalbejau, kad sviesa man cia nereali 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 12, 16:36)

supratau supratau jau unsure.gif nu va tuoj įdėsiu kad būtų ką naujokėm pasimokyti lotuliukas.gif nes jaučiu bus ką komentuoti,arba išvis nieko lotuliukas.gif
Atsakyti