Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 07, 22:35)
si uzduotis yra tau susijusi su F, tai ir reguliuok F
as kaip pvz tau rasau dabar, tarkim F4; Iso 100. F 12; Iso 400, F22; Iso 600
nezinau koks tavo aparatas, kaip jis tvarkosi su triuksmais, bet jeigu leidzia, galima ir daugiau kelti ISO.

mano canon 60d. skundziaus del instrukcijos kad nepideta buvo. gavau pagaliau is vilbros benjau 50d modelio ir kazka jau pradedu bandytis ax.gif

o pirmasis mano nd 1psl ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 07 gegužės 2011 - 21:43
QUOTE(kvartetas @ 2011 05 07, 22:43)
mano canon 60d. skundziaus del instrukcijos kad nepideta buvo. gavau pagaliau is vilbros benjau 50d modelio ir kazka jau pradedu bandytis ax.gif

zirze surašė nustatymus, tau tik padaryti liko. Padėk daiktą kiek toliau nuo fono. Pamatysi kaip gausis.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 05 07, 22:43)

o pirmasis mano nd 1psl ax.gif

ech...aš irgi dabar dairausi tokio fotiko blush2.gif
Atsakyti
Labai nedrąsu, bet verysad.gif

Kaip j/b?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 07, 23:04)
Labai nedrąsu, bet  verysad.gif

Kaip j/b?

labai norisi kontrastint..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 07, 22:07)

pritariu... truputi pilkokas man..
o pats portretas man nice, jeigu jau kritikuociau tai jauciu buciau pilikus truputi virsaus.. bet tik ciut ciut, kad tas sukimas butu tilpes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 07, 22:07)

Baisu terštis čia, pakontrastinau, ar ne tai vis dėl to?

čia
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2011 05 07, 22:11)
pritariu... truputi pilkokas man..
o pats portretas man nice, jeigu jau kritikuociau tai jauciu buciau pilikus truputi virsaus.. bet tik ciut ciut, kad tas sukimas butu tilpes  smile.gif

Aš iri už tai, bet gaunu velnių, kad per daug palieku viršaus. Noriu pasitikslinti biggrin.gif
Tai arba visai nukirpti tą bumbulą, arba jį palikti VISĄ?

Antajo special for you - aš labai žalia, persiprašom už klausimus, ir maloningai dėkavoju už atsakymus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 gegužės 2011 - 22:13
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 07, 23:12)

čia
Papildyta:

Aš iri už tai, bet gaunu velnių, kad per daug palieku viršaus. Noriu pasitikslinti biggrin.gif
Tai arba visai nukirpti tą bumbulą, arba jį palikti?

as asmeniskai dar kontrastinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 07, 22:13)
as asmeniskai dar kontrastinciau biggrin.gif

labai malonu, ponia už dėmesį, o dabar? biggrin.gif čia
jaučiu pagrybavau biggrin.gif

Jei atvirai aš biškį apakus, nes visada stipraus vengdavau, o šiandien pasirodo tai nuostabu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 gegužės 2011 - 22:16
pamirsau visai.
Frederikaaaaaaaaaaaaa, sveikinam su pirma vieta 4u.gif smile.gif
p.s. bet ta visai nerimta foto, irgi butu tikusi sveikuoliskam konkursui biggrin.gif tik pirmos vietos matyt neuzimtu, bet kiek komentaru sulauktu biggrin.gif

vyro pc pajungiau greitai, nezinau ka rodo, bet Rita Gude, man tai vertimas 5 jb nelabai. O kontrasto net perdaug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 gegužės 2011 - 22:18
Rita Gude - nu man super atrodo pakontrastinus bigsmile.gif o akys kokios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 07, 22:12)

čia
Papildyta:

Tai arba visai nukirpti tą bumbulą, arba jį palikti VISĄ?

Antajo special for you - aš labai žalia, persiprašom už klausimus, ir maloningai dėkavoju už atsakymus  biggrin.gif

nu siaip ir dbr akys beveik cente... tas gal ir nera super.. bet man asmeniskai netrukde..
o va virsugalvy - man taip ir truksta to uzsukimo plauku biggrin.gif ten man regis milimetro truksta biggrin.gif

jb man dar nelabai...
Atsakyti